Ugrás a kommentre

Aranyfénykard I.

Darth Krande

Ajánlott hozzászólás

Bomarr: Igen-igen, de ha belegondolsz ebbe párhuzamként bele lehet szőni Anakin - Obi-wan vitáját Padméról. Az is elég személyes.

Személyesnek személyes csak nem olyan hangsúlyos, mint a Luke-Han-Leia trió a Hoth-on szerintem.

Szerkesztve: - Bomarr
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Bomarr: Igen-igen, de ha belegondolsz ebbe párhuzamként bele lehet szőni Anakin - Obi-wan vitáját Padméról. Az is elég személyes.

Donát.

De akkor magát a csatát már nem mutatják, hanem a hangsúlyt áthelyezték oda. A vita végén pedig a klón parancsnok bejelenti, hogy a droid sereg visszavonul.

A hozzászólás linkje

Darth Krande izgulhatsz, mert most jön:

Legjobb animált karakter

-Dexter Jettster (EP2)

-Grievous tábornok (EP3)

-Jar Jar Binks (EP1-3)

-Sebulba (EP1)

-Watto (EP1)

-Yoda (EP2-3)

Yoda vagy Grivi.De sztem Griv nyer.Utánuk talán Watto, ő egy nagyon jól sikerült cgi szörny.

A hozzászólás linkje

Legjobb animált karakter

Grievous tábornok (EP3)

Yoda mester legyőzetett! Igaz mindössze csak négy ponttal... Sokáig az agg mester állt

jobban, de az utolsó hetekben hatalmasat hajrázott kedvenc tábornokunk. Szerintem

mindenképpen megérdemelt a győzelme, hisz az ILM eddigi legbonyolultabb munkájáról van szó, amit remekül sikerült kivitelezni. Ehhez ha hozzáadjuk még a karakter jellemzőit, egy újabb ikonikus figura képe kezd kirajzolódni előttünk.

A hozzászólás linkje

Legjobb animált karakter

Grievous tábornok (EP3)

Yoda mester legyőzetett! Igaz mindössze csak négy ponttal... Sokáig az agg mester állt

jobban, de az utolsó hetekben hatalmasat hajrázott kedvenc tábornokunk. Szerintem

mindenképpen megérdemelt a győzelme, hisz az ILM eddigi legbonyolultabb munkájáról van szó, amit remekül sikerült kivitelezni. Ehhez ha hozzáadjuk még a karakter jellemzőit, egy újabb ikonikus figura képe kezd kirajzolódni előttünk.

Az egyetlen baj vele, hogy túl keveset szerepel... Egyébként tökéletes :)

A hozzászólás linkje

Én mondjuk szivesen láttam volna a kiálló fogú Wattot dijjal a kezében, de igy se rossz :) Ahogy az egyik ILM-es mondta ez volt az eddigi legnagyobb munkájuk... egyben egy nagyon kedves kis kikacsintás is ő a régi B-filmek egysikú gonoszaira. Az Obi-val lefojtatott bunyójuk (nem a fénykard, hanem a konkrét pofoszkodás) pedig 10 pontos :clap:

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.