Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Bomarr: Igen-igen, de ha belegondolsz ebbe párhuzamként bele lehet szőni Anakin - Obi-wan vitáját Padméról. Az is elég személyes. Személyesnek személyes csak nem olyan hangsúlyos, mint a Luke-Han-Leia trió a Hoth-on szerintem. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (eredeti terv szerint már végezni kéne lassan...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Bomarr: Igen-igen, de ha belegondolsz ebbe párhuzamként bele lehet szőni Anakin - Obi-wan vitáját Padméról. Az is elég személyes. Donát. De akkor magát a csatát már nem mutatják, hanem a hangsúlyt áthelyezték oda. A vita végén pedig a klón parancsnok bejelenti, hogy a droid sereg visszavonul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Darth Krande izgulhatsz, mert most jön: Legjobb animált karakter -Dexter Jettster (EP2) -Grievous tábornok (EP3) -Jar Jar Binks (EP1-3) -Sebulba (EP1) -Watto (EP1) -Yoda (EP2-3) Yoda vagy Grivi.De sztem Griv nyer.Utánuk talán Watto, ő egy nagyon jól sikerült cgi szörny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Te sietsz valahova, Krande? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Yoda...! Ep3-ban szinte jobb, mint a hús-vér színészek! Grivi kicsit lemaradva jön majd mögötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (eredeti terv szerint már végezni kéne lassan...) Baj, hogy még nem végeztünk? Szerintem marha jó. Jól tudtuk, hogy nem fog a terv szerint haladni a móka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Watto mint szörny? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb animált karakter Grievous tábornok (EP3) Yoda mester legyőzetett! Igaz mindössze csak négy ponttal... Sokáig az agg mester állt jobban, de az utolsó hetekben hatalmasat hajrázott kedvenc tábornokunk. Szerintem mindenképpen megérdemelt a győzelme, hisz az ILM eddigi legbonyolultabb munkájáról van szó, amit remekül sikerült kivitelezni. Ehhez ha hozzáadjuk még a karakter jellemzőit, egy újabb ikonikus figura képe kezd kirajzolódni előttünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na, visszatértem. Hát, nagyon meglepődtem az űrcsatás (ezen kevésbé) és a felszini csatás (ezen jobban) végeredményen, de azért grat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Személyesnek személyes csak nem olyan hangsúlyos, mint a Luke-Han-Leia trió a Hoth-on szerintem. nem az volt a kérdés, hogy a legszemélyesebb csata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (eredeti terv szerint már végezni kéne lassan...) (de amint látod megy a diskurzus. Írtam, hogy úgy haladunk, ahogy az emberek aktivitása megkívánja) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb animált karakter Grievous tábornok (EP3) Yoda mester legyőzetett! Igaz mindössze csak négy ponttal... Sokáig az agg mester állt jobban, de az utolsó hetekben hatalmasat hajrázott kedvenc tábornokunk. Szerintem mindenképpen megérdemelt a győzelme, hisz az ILM eddigi legbonyolultabb munkájáról van szó, amit remekül sikerült kivitelezni. Ehhez ha hozzáadjuk még a karakter jellemzőit, egy újabb ikonikus figura képe kezd kirajzolódni előttünk. Az egyetlen baj vele, hogy túl keveset szerepel... Egyébként tökéletes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Bár Yodára szavaztam, Grievous bratyó közvetlen mögötte jött. Mesteri figura, kép-hang-jellem-harcmodor tekintetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ehhh... Nem baj, Grivi is nagyon szuper lett, ez kétségtelen. De azért Yoda mégiscsak Yoda... Watto hogy muzsikált? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Bravó Grievous! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Te sietsz valahova, Krande? Most hogy kérdezed, mintha még lenne tanulnivalóm a holnapi tenyőig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én mondjuk szivesen láttam volna a kiálló fogú Wattot dijjal a kezében, de igy se rossz Ahogy az egyik ILM-es mondta ez volt az eddigi legnagyobb munkájuk... egyben egy nagyon kedves kis kikacsintás is ő a régi B-filmek egysikú gonoszaira. Az Obi-val lefojtatott bunyójuk (nem a fénykard, hanem a konkrét pofoszkodás) pedig 10 pontos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. OFF Gondoltam, hogy az a fránya tanulás van a dologban De aranyfénykard csak egyszer van egy életben ON Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Watto szerintem mai napig űberelhetetlen, és több időt is tölt a vásznon, mint a tábornok úr. De Grivi négykézlábazása és beszállása a bringába, miatt maximálisan megérdemelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Watto hogy muzsikált? 3.-ik lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No és szegény Jar Jar Binks? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No és szegény Jar Jar Binks? Szerintem utolsó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 3.-ik lett. Az is szép. Egy tatuini roncskereskedőtől pláne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Tapsol a nézőtér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. No és szegény Jar Jar Binks? Ötödik. Megelőzte Sebulbát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. GRIVIIIIIIII Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Tudtam Krande, hogy ez tetszeni fog. Most úgy sinkongatsz, mint a klubnapon? Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. GRIVIIIIIIII Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.