Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, de nálam az EpIII zenéje nem elég egységes. Van rajta egy csomó szép szám, de nem alkotnak igazi egységet. Na sikerült megismételnem amit leirtál Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. De itt nem egy-egy szám versenyzett egymással. Hanem egész Soundtrack. Mint írtam, engem nem zavar, hogy már kész zenéket is bemixelnek. Az viszont igen, hogy sok zene a CD-n nem hallgatható vissza Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots? Kitől kapott annyi pontot Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem baj az Ha már ketten mondjuk, tuti nem lehet hülyeség Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots?Kitől kapott annyi pontot Nállam leghátul van Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, de nálam az EpIII zenéje nem elég egységes. Mert számok vannak rajta tök kusza sorrendven, nem pedig egy OST a film elejétől a végéig. Olyan egységes, mint egy iratmegsemmisített regény. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mint írtam, engem nem zavar, hogy már kész zenéket is bemixelnek. Az viszont igen, hogy sok zene a CD-n nem hallgatható vissza És néhány cd-n hallható zene nem hallható a filmben! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots?Kitől kapott annyi pontot 39 szavazó volt asszem... mi vagyunk most 8-9-en akik dumálunk. Egyszerüen nem vagyunk reprezentativak Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam második lett a ROTS, pont azért, mert lehetne egységesebb, én pl. az EpI-et egységesebbnek érzem. A régi trilógia zenéit meg annyira nem ismerem, így maradt az EpI-EpIII-EpV-EpII-EpVI-EpIV sorrend Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Vagy pl a dobos nyitány, ami a CDről maradt le... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots?Kitől kapott annyi pontot Én másodiknak jelöltem meg. Az ep1 azért jobban tetszett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Alsóneműt (gatyát/bugyit) felkötni!! Talán az egyik legjobban várt kategória jön!! Legjobb jelenet -Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (EP5) -Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6) -66-os parancs (EP3) -Luke nézi az iker-napok lenyugvását (EP4) -Vader elégetése, és a Jedi szellemek megjelenése (EP6) -Darth Vader születése (EP3) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És néhány cd-n hallható zene nem hallható a filmben! Igaz ez is. Bár inkább csak motívum nem hallható. Sokkal jobb lenne egy rendes OST (mondjuk az ep1-es mintájára) kiadvány. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sokkal jobb lenne egy rendes OST (mondjuk az ep1-es mintájára) kiadvány. ebből is és ep2ből is... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na kiváncsi vagyok, de ezek után nem tudok tippelni. Nálam az ikernap a nyerő. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam a 66-os parancs. Donát. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Alsóneműt (gatyát/bugyit) felkötni!! Talán az egyik legjobban várt kategória jön!! Legjobb jelenet -Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (EP5) -Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6) -66-os parancs (EP3) -Luke nézi az iker-napok lenyugvását (EP4) -Vader elégetése, és a Jedi szellemek megjelenése (EP6) -Darth Vader születése (EP3) Anyám, itt mi ki lesz a győztes Talán az I am your father jelenet.Utána nállam a Luke tombolása, Vader visszatérése a jó oldalra jelenet. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Alsóneműt (gatyát/bugyit) felkötni!! Talán az egyik legjobban várt kategória jön!! Legjobb jelenet -Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (EP5) -Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6) -66-os parancs (EP3) -Luke nézi az iker-napok lenyugvását (EP4) -Vader elégetése, és a Jedi szellemek megjelenése (EP6) -Darth Vader születése (EP3) Jöjjön!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ezek asszem már olyan kategóriák, amiknél nem csak, hogy nem tudok, de nem is merek tippelni. Én a 66-os parancsot jelöltem meg első számúnak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam ez visz mindent: "Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6)" Csak nyerne Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 66! 66! 66! 66! 66! Gyerünk! Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ne csigázz Ody, már szólnak a fanfárok! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam ez visz mindent: "Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6)" Csak nyerne Nálam Luke tombolása lett az utolsó Donát. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ody ez már állatkínzás! Mondjad! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 66! 66! 66! 66! 66! Gyerünk! Donát. Hajrá, hajrá, hajrá! (Ennyit izgulni egy halom halott Jediért...) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb jelenet 66-os parancs (EP3) Igen! "Meghalt a király, éljen a király!" - mondhatnánk stílúsosan. Vajon gondolta volna valaki korábban, hogy bármilyen SW szavazáson is ne az "én vagyok az apád" szálló ige nyerjen? Szerintem kevesen... Most ez is megtörtént. A Jedik kiírtása tíz ponttal többet kaszírozott. Drámaiságban felveszi a versenyt bármely SW jelenettel, sőt túl is szárnyalja azokat. Egy remekül összerakott jelentsor, mely már most klasszikus magasságokba emelkedett. Későbbi szavazások kérdése, megtudja-e tartani ezt a pozícióját. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gyerünk Father jelenet, és gyerünk jó Vader!!! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam Luke tombolása lett az utolsó Nálam az égetés és a jedi szellemek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Így is van! Execute order 66! Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.