MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. (szerkesztve) Obi1 írta:"Vajon aranycsirkén(khmm..fénykardon) melyik lesz az első?ROTS vagy AOTC...?Kíváncsian várom már a végeredményt. " Ody: Érdekes végeredmény lesz, az tuti. Szerintem ROTS, annak ellenére, hogy több itt az AOTC százaléka. És egyáltalán nem biztos, hogy a TPM lesz az utolsó (inkább ANH) Ez csak tipp, majd meglátjuk, mennyi jön be belőle Szerkesztve: 2006. Május 3. - MissKarrde Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Én arra gondoltam, hogy minden egyes kategóriához írnék pár sort, és úgy tenném közzé őket. A késleltetett közlés nem rossz ötlet, lehet, hogy majd azt fogom alkalmazni. Nekem tetszik az elgondolásod Ody. Szerintem így csináld. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Nekem tetszik az elgondolásod Ody. Szerintem így csináld. Igen, már közben eldöntötem, hogy így csinálom. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Ugye május 18.-a este lesz a díjátadó gála?Csak mert végülis akkor volt a premier, meg mellesleg nem leszek itthon másnap(20) este.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Május 18.-án az esti órákban, emlékezve a premier éjszakájára. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szuper! Jó lesz noszti(fiú esete a Tóth Marival)zni Donát. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Addigra elhozom a Throne Roomot, és azt fogom hallgatni közben. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. (szerkesztve) Jujj, ez nagyon jó ötlet Donát Ööö... lehetne enyém a zenei téma, vagy a legjobb jelenet? Persze csak ha tényleg így lesz jujj.Az jó lenne. Én kaphatnám a legjobb földi járművet? Szerkesztve: 2006. Május 4. - Derb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. jujj.Az jó lenne. Én kaphatnám a legjobb földi járművet? Sajna nem lesz osztogatás. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Sajna nem lesz osztogatás. :-( De miért??? Miért,Istenem miért? Pedig jó lett volna. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Sajna nem lesz osztogatás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Ne sírj Krande, így is izgalmas lesz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Ne sírj Krande, így is izgalmas lesz. Én is örültem volna az egyéni osztogatásnak, de így is jó. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Ne sírj Krande, így is izgalmas lesz. Sőt, szerintem így lesz igazán izgalmas. Ha mindenki tudna egy győztest, akkor kiszivároghatna, nem lenne meglepetés. Elég ha csak Ody a beavatott. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. De úgy meglenne mások öröme is, hogy egy kategóriát egy kis ideig csak ők tudnak Odyn kívül. Mintha valami SW titok birtokában lennének Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Kommentálni lehet, majd mindenkinek. És mondtam, hogy szeretnék majd hozzáfűzni dolgokat. Az mivel több, ha valaki beírja egy győztes nevét? Úgy is leírjátok a véleményeteket. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Szerintem is. Meg ha már Ody dolgozott vele, akkor övé a kihirdetés öröme is. Mellesleg már csak 2 hét van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Május 18.-án 20:00 órakor kezdődik a ceremónia. Öt percenként egy kategória kihirdetésével, amit azon nyomban lehet kommentálni. Mindenkinek jó az időpont? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Az mivel több, ha valaki beírja egy győztes nevét? Az, mint ahogy írtam, hogy egy kis ideig Rajtad kívül csak ő tudja (amíg be nem írja a topikba) mint valami titkos információt De hagyjuk, ezek szerint nem igazán értitek, amit írtam Jó lesz úgy, ahogy eltervezted Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Jó lesz úgy, ahogy Ody akarja, meglátjátok! 18-a, 20:00: tökéletes Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Én Ody megoldására voksolok, annak ellenére, hogy értem miről beszél Karrde. De abban buktató, ha valaki a jelenlévők közül önhibán kívül nem tud idejutni, akkor máris bukott a mutatvány és az tönkreteheti az egészet. Az időpont pöpec. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Ebben van valami Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Az, mint ahogy írtam, hogy egy kis ideig Rajtad kívül csak ő tudja (amíg be nem írja a topikba) mint valami titkos információt De hagyjuk, ezek szerint nem igazán értitek, amit írtam Jó lesz úgy, ahogy eltervezted Én igen csak elég kiszámíthatatlanul csorogna úgy a dolog.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Benne van a dologban, hogy hiába dumáljuk le előre, hogy ki tud akkor gép előtt lenni, közbejöhet valami. Pl. net kimaradás, szülői szigor, stb. És akkor már megszakad az egész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Az öt perces intervallum nem szentírás. Ha tovább folyik a beszélgetés, akkor csúszunk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ma kaptam egy nem mindennapi program lehetőséget csütörtök estére, így valószínűleg nem leszek itt eredmény hirdetéskor. Nektek jó beszélgetést a "díjazásról" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ez bizony szomorúsággal tölt el. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Wow, micsoda ötlet! Itt leszek én is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Engem is De ha csak szimpla program lenne, biztos itt lennék veletek én is Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ma kaptam egy nem mindennapi program lehetőséget csütörtök estére, így valószínűleg nem leszek itt eredmény hirdetéskor. Nektek jó beszélgetést a "díjazásról" Hát kár Majd akkor a következőre gyere tíz év múlva Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.