Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Obi1 írta:

"Vajon aranycsirkén(khmm..fénykardon) melyik lesz az első?ROTS vagy AOTC...?Kíváncsian várom már a végeredményt. "

Ody:

Érdekes végeredmény lesz, az tuti. 

Szerintem ROTS, annak ellenére, hogy több itt az AOTC százaléka. És egyáltalán nem biztos, hogy a TPM lesz az utolsó (inkább ANH) :oops: Ez csak tipp, majd meglátjuk, mennyi jön be belőle :yeah:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Én arra gondoltam, hogy minden egyes kategóriához írnék pár sort, és úgy tenném közzé őket. A késleltetett közlés nem rossz ötlet, lehet, hogy majd azt fogom alkalmazni. :)

Nekem tetszik az elgondolásod Ody. Szerintem így csináld.

Hozzászólás ideje:

Ugye május 18.-a este lesz a díjátadó gála?Csak mert végülis akkor volt a premier, meg mellesleg nem leszek itthon másnap(20) este.. :)

Hozzászólás ideje:
Jujj, ez nagyon jó ötlet Donát :D Ööö... lehetne enyém a zenei téma, vagy a legjobb jelenet?  :D Persze csak ha tényleg így lesz  :D

jujj.Az jó lenne. Én kaphatnám a legjobb földi járművet?

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:
Ne sírj Krande, így is izgalmas lesz. :peace:

Sőt, szerintem így lesz igazán izgalmas. Ha mindenki tudna egy győztest, akkor kiszivároghatna, nem lenne meglepetés.

Elég ha csak Ody a beavatott.

Hozzászólás ideje:

De úgy meglenne mások öröme is, hogy egy kategóriát egy kis ideig csak ők tudnak Odyn kívül. Mintha valami SW titok birtokában lennének :peace:

Hozzászólás ideje:
Az mivel több, ha valaki beírja egy győztes nevét?

Az, mint ahogy írtam, hogy egy kis ideig Rajtad kívül csak ő tudja (amíg be nem írja a topikba) mint valami titkos információt :cry: De hagyjuk, ezek szerint nem igazán értitek, amit írtam :peace:

Jó lesz úgy, ahogy eltervezted :cry:

Hozzászólás ideje:

Én Ody megoldására voksolok, annak ellenére, hogy értem miről beszél Karrde. De abban buktató, ha valaki a jelenlévők közül önhibán kívül nem tud idejutni, akkor máris bukott a mutatvány és az tönkreteheti az egészet.

Az időpont pöpec.

Hozzászólás ideje:
Az, mint ahogy írtam, hogy egy kis ideig Rajtad kívül csak ő tudja (amíg be nem írja a topikba) mint valami titkos információt :peace: De hagyjuk, ezek szerint nem igazán értitek, amit írtam :cry:

Jó lesz úgy, ahogy eltervezted :cry:

Én igen csak elég kiszámíthatatlanul csorogna úgy a dolog....

Hozzászólás ideje:

Benne van a dologban, hogy hiába dumáljuk le előre, hogy ki tud akkor gép előtt lenni, közbejöhet valami. Pl. net kimaradás, szülői szigor, stb. És akkor már megszakad az egész.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ma kaptam egy nem mindennapi program lehetőséget csütörtök estére, így valószínűleg nem leszek itt eredmény hirdetéskor. Nektek jó beszélgetést a "díjazásról" :peace:

Hozzászólás ideje:
Ma kaptam egy nem mindennapi program lehetőséget csütörtök estére, így valószínűleg nem leszek itt eredmény hirdetéskor. Nektek jó beszélgetést a "díjazásról" :D

Hát kár :peace:

Majd akkor a következőre gyere tíz év múlva :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.