MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. (szerkesztve) Obi1 írta:"Vajon aranycsirkén(khmm..fénykardon) melyik lesz az első?ROTS vagy AOTC...?Kíváncsian várom már a végeredményt. " Ody: Érdekes végeredmény lesz, az tuti. Szerintem ROTS, annak ellenére, hogy több itt az AOTC százaléka. És egyáltalán nem biztos, hogy a TPM lesz az utolsó (inkább ANH) Ez csak tipp, majd meglátjuk, mennyi jön be belőle Szerkesztve: 2006. Május 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Én arra gondoltam, hogy minden egyes kategóriához írnék pár sort, és úgy tenném közzé őket. A késleltetett közlés nem rossz ötlet, lehet, hogy majd azt fogom alkalmazni. Nekem tetszik az elgondolásod Ody. Szerintem így csináld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Nekem tetszik az elgondolásod Ody. Szerintem így csináld. Igen, már közben eldöntötem, hogy így csinálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Ugye május 18.-a este lesz a díjátadó gála?Csak mert végülis akkor volt a premier, meg mellesleg nem leszek itthon másnap(20) este.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Május 18.-án az esti órákban, emlékezve a premier éjszakájára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szuper! Jó lesz noszti(fiú esete a Tóth Marival)zni Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Addigra elhozom a Throne Roomot, és azt fogom hallgatni közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. (szerkesztve) Jujj, ez nagyon jó ötlet Donát Ööö... lehetne enyém a zenei téma, vagy a legjobb jelenet? Persze csak ha tényleg így lesz jujj.Az jó lenne. Én kaphatnám a legjobb földi járművet? Szerkesztve: 2006. Május 4. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. jujj.Az jó lenne. Én kaphatnám a legjobb földi járművet? Sajna nem lesz osztogatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Sajna nem lesz osztogatás. :-( De miért??? Miért,Istenem miért? Pedig jó lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Sajna nem lesz osztogatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Ne sírj Krande, így is izgalmas lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Ne sírj Krande, így is izgalmas lesz. Én is örültem volna az egyéni osztogatásnak, de így is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Ne sírj Krande, így is izgalmas lesz. Sőt, szerintem így lesz igazán izgalmas. Ha mindenki tudna egy győztest, akkor kiszivároghatna, nem lenne meglepetés. Elég ha csak Ody a beavatott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. De úgy meglenne mások öröme is, hogy egy kategóriát egy kis ideig csak ők tudnak Odyn kívül. Mintha valami SW titok birtokában lennének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Kommentálni lehet, majd mindenkinek. És mondtam, hogy szeretnék majd hozzáfűzni dolgokat. Az mivel több, ha valaki beírja egy győztes nevét? Úgy is leírjátok a véleményeteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Szerintem is. Meg ha már Ody dolgozott vele, akkor övé a kihirdetés öröme is. Mellesleg már csak 2 hét van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Május 18.-án 20:00 órakor kezdődik a ceremónia. Öt percenként egy kategória kihirdetésével, amit azon nyomban lehet kommentálni. Mindenkinek jó az időpont? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Az mivel több, ha valaki beírja egy győztes nevét? Az, mint ahogy írtam, hogy egy kis ideig Rajtad kívül csak ő tudja (amíg be nem írja a topikba) mint valami titkos információt De hagyjuk, ezek szerint nem igazán értitek, amit írtam Jó lesz úgy, ahogy eltervezted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Jó lesz úgy, ahogy Ody akarja, meglátjátok! 18-a, 20:00: tökéletes Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 4. Én Ody megoldására voksolok, annak ellenére, hogy értem miről beszél Karrde. De abban buktató, ha valaki a jelenlévők közül önhibán kívül nem tud idejutni, akkor máris bukott a mutatvány és az tönkreteheti az egészet. Az időpont pöpec. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Ebben van valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Az, mint ahogy írtam, hogy egy kis ideig Rajtad kívül csak ő tudja (amíg be nem írja a topikba) mint valami titkos információt De hagyjuk, ezek szerint nem igazán értitek, amit írtam Jó lesz úgy, ahogy eltervezted Én igen csak elég kiszámíthatatlanul csorogna úgy a dolog.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Benne van a dologban, hogy hiába dumáljuk le előre, hogy ki tud akkor gép előtt lenni, közbejöhet valami. Pl. net kimaradás, szülői szigor, stb. És akkor már megszakad az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 5. Az öt perces intervallum nem szentírás. Ha tovább folyik a beszélgetés, akkor csúszunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ma kaptam egy nem mindennapi program lehetőséget csütörtök estére, így valószínűleg nem leszek itt eredmény hirdetéskor. Nektek jó beszélgetést a "díjazásról" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ez bizony szomorúsággal tölt el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Wow, micsoda ötlet! Itt leszek én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Engem is De ha csak szimpla program lenne, biztos itt lennék veletek én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ma kaptam egy nem mindennapi program lehetőséget csütörtök estére, így valószínűleg nem leszek itt eredmény hirdetéskor. Nektek jó beszélgetést a "díjazásról" Hát kár Majd akkor a következőre gyere tíz év múlva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.