yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Asszem Vader győzelme borítékolható volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula a Nagyúrnak!!! A rohamosztik? Ők hol zártak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Asszem Vader győzelme borítékolható volt Valahova szúrtam volna a bicskát, ha nem ő nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ohhh... megint a számomra legkedvesebb vitte el a dijat. Állat! Az ep.5-ben elég csak ránézni a ruhájára és máris érti az ember hogy miért habognak a tisztek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam Jango vitte a prímet Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Tipp bejött. Bár én a Jedi tunikákra voksoltam, aztán Jangora (helyes, ha ő lett a második), és még ezután sem Vader lovag páncéljára szavaztam. Mert tudtam, hogy mindenki más rá szavaz NAgyon klafa a jelmeze, feelinges, egyedi, bár félelmetesnek sose tartottam, de akkor is megfogja az embert, ha ránéz. És mióta tudjuk, hogyan került Anakinra és láttuk belülről is... hát nem cserélnék Anakinnal. Több, mint húsz év ebben a cuccban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula a Nagyúrnak!!! A rohamosztik? Ők hol zártak? Harmadik helyen. Egyforma ponttal zártak a Jango páncéllal, csak az utóbbinak több első helye volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ohhh... megint a számomra legkedvesebb vitte el a dijat. Állat! Az ep.5-ben elég csak ránézni a ruhájára és máris érti az ember hogy miért habognak a tisztek! Mesteri design... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nekem ez nagy meglepetés. Azt hittem Amidala királynő piros ruhája tarol és simán nyer. Annyira egyedi és elütő a többitől. Nem vettem számításba Vader páncél történelemi fölényét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Harmadik helyen. Egyforma ponttal zártak a Jango páncéllal, csak az utóbbinak több első helye volt. Naná, az apjukkal tartottak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Harmadik helyen. Egyforma ponttal zártak a Jango páncéllal, csak az utóbbinak több első helye volt. nekik is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mesteri design... Igen, szerintem az EPIV után készítetett egy újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nekem ez nagy meglepetés. Nagyon lemaradt az a csodálatos ruha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Dzséjt: nagyon igaz. Tényleg nem félelmetes... egyszerüen csak nagyon jó Hozzá kötödik az egyik legemlékezetesebb jelenet is: amikor elöszőr felkerül Vader-re! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, szerintem az EPIV után készítetett egy újat. Néha muszáj cserélni, ha már kimosni nem lehet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azt hittem Amidala királynő piros ruhája tarol és simán nyer. Annyira egyedi és elütő a többitől. Hát ahogy Ody-nak irtam az osztás elött: megettem volna a kalapom ha az nyer. Tényleg nem rossz, de nálam utolsó helyen van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A fenébe, elkéstem!!! Na akkor: Én is a Vader páncélra szavaztam, hiszen öltözék ruha a SW-ban. Hajrá Rancor!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Következik a Legjobb maszk: -Darth Maul (EP1) -Darth Sidious (EP3-6) -Kit Fisto (EP1-3) -Nute Gunray (EP1-3) -Tion Medon (EP3) -Összeégett Anakin (EP3) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát ahogy Ody-nak irtam az osztás elött: megettem volna a kalapom ha az nyer. Tényleg nem rossz, de nálam utolsó helyen van... Itt szintúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát ahogy Ody-nak irtam az osztás elött: megettem volna a kalapom ha az nyer. Tényleg nem rossz, de nálam utolsó helyen van... Nálam is, Amidalának csak a Geonosison, a nabooi parádén és az esküvőn viselt ruhái tetszenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Tippem Sidious. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát ahogy Ody-nak irtam az osztás elött: megettem volna a kalapom ha az nyer. Tényleg nem rossz, de nálam utolsó helyen van... Nállam is asszem.. Egyébként a 6. részben lévő Vader páncél a kedvencem, szép fényes(az akciü kezdetén ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az új filmek tarolták a jelöléseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Összeégett Anakin, vagy Darth Sidious? Ez itt a kérdés szerintem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb maszk Összeégett Anakin (EP3) Talán az első kissebb meglepetés. Olyan nagyágyúkat utasított maga mögé mint pl. Darth Maul remek maszkja, vagy Darth Sidious aszott ábrázata. Viszont egyértelműen ezt a maszkot volt a legnehezebb megcsinálni, mert egyszerre kellett sokkolónak, és hihetőnek is lennie. Tökéletesen sikerült megvalósítani az elképzelést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megérdemelt győzelem, és az első olyan első helyezett, akit én is elsőnek jelöltem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sidious sztem is....Neki van a legjobb.Érdekes, pl a Jedi Visszatérben is egyszer sárga a feje, egyszer mintha krétaporba dugta volna a fejét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Wow! Mestermunka, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hihetetlen... már megint az nyert, akit elsőnek jelöltem! Ody, tuti nem az én jelöléseimet szurod be? :D Egyébként anno nem gondoltam volna, hogy idáig elmer menni Lucas és nagyon örülök, hogy elment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dóra Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hali! Sztem Sidious a befutó. Ha már Oscar-jelölt is volt. (megjegyzem, talán kicsit elfogultan, a Narniához képest sokkal jobb ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.