Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Dzséjt: Itt Obi és Anakin bajtársiasságán van a hangsúly nem annyira küldetésen, ami mint tudjuk csak egy szinjáték legalábbis Palpi szemszögéből nézve... nincs akkora tétje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Dzséjt: Itt Obi és Anakin bajtársiasságán van a hangsúly nem annyira küldetésen, ami mint tudjuk csak egy szinjáték legalábbis Palpi szemszögéből nézve... nincs akkora tétje És nem is volt idő többre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Dzséjt: Itt Obi és Anakin bajtársiasságán van a hangsúly nem annyira küldetésen, ami mint tudjuk csak egy szinjáték legalábbis Palpi szemszögéből nézve... nincs akkora tétje Igen tudom, és emiatt a második. Viszont nálam az űrharc mindig is háttérbe fogja szorítani a sztorit, mert imádom az űrcsatákat. Ezért imádom a Yavint, az egyetlen olyan űrcsata, ahol maga a csata a történet főszálához tartozik. Minden egyébben másodlagos szerep jut neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Következik: Legjobb felszíni csata -Endor (EP6) -Geonosis (EP2) -Hoth (EP5) -Naboo (EP1) -Kashyyyk (EP3) -Utapau (EP3) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hoth vagy Geonosis a tippem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Következik: Legjobb felszíni csata -Endor (EP6) -Geonosis (EP2) -Hoth (EP5) -Naboo (EP1) -Kashyyyk (EP3) -Utapau (EP3) Talán a Geonosisi.Én az Endorira szavaztam asszem, vagy a Geora. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb felszíni csata Geonosisi csata (EP2) Az első komolyabb meglepetés! Mindössze három ponttal előzte meg a Hoth felszínén dúló csatát. Komplexitásban mindenképpen a csúcs, és természetesen látványban sem utolsó. Nüansznyi különbség is különbség, így most a klón-háború nyitócsatája ült a trónra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam a Hoth viszi a prímet, Kashyyyk előtt Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Bár én is a Hoth csatát raktam az első helyre, mégis nagyon örülök a Geonosis sikerének. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Végre, az első olyan jelöltem, aki dobogóra jutott. Mit is mondja, csatahajók, AT-TE-k, klónok, droidok minden mennyiségben, látvány... áááá, nagy grat neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam a Hoth viszi a prímet, Kashyyyk előtt Donát. Nekem a Kasyyyki a végén van, mert nagyon rövid csata sajna. Gratula Geo!A beállítások tetszenek nekem nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gratula klónok! "War has begun"-" Excellent" és még nem is tudták h Aranyfénykardot kapnak érte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hmm...hmm... nekem annyira nem a szivem csücske a Geonosis, de végülis azért örülök neki (inkább ez mint az Endor ). A legjobb amikor a köztársaságiak leszedik az éppen távozni kivánó föderációs hajót lézerekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem az nem kis meglepetés, hogy lepipálta a Hoth-ot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az első felszíni csata, amit láttam SW-ből (tudjátok, én az EpII-vel kezdtem ) Már akkor letaglózott. Remek csata! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Egyetértek, nagy meglepi! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kezdünk az én papírformám szerint alakulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (jöhet a következő) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Érdekes, hogy a Geonosis az egyik legszemélytelenebb csata és nem rossz értelemben. Sokkal inkább úgy hogy itt fontosabbá válik maga az esemény (kitört a Klón-háború), mint a hősök sorsa... egyesek ezt negativumként élték meg anno, de szerintem pontosan ezt akarta Lucas az aréna után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért a Hoth-nál is inkább a lázadók elmenekülésén van a hangsúly, bár szó se róla, Luke-ért is izgulhatunk. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Geonosisi csata (EP2) Ez így igazságos! AT-AT letiport mindenkit a földön, ep2-es klónok, pedig a horhi csatát. Testvériesen megosztosznak. 3 Pont különbség , reális igazságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért a Hoth-nál is inkább a lázadók elmenekülésén van a hangsúly, bár szó se róla, Luke-ért is izgulhatunk. Azért ott elég nagy a hangsúly Luke-on, hogy hogyan menekül ki a járműjéből, hogy Hanék hogyan menekülnek el stb. stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Érdekes, hogy a Geonosis az egyik legszemélytelenebb csata és nem rossz értelemben. Személytelen = arctalan = sisakos/páncélos = klónok = A klónok támadása = geonosisi csata Lucas mester a legjobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez így igazságos!AT-AT letiport mindenkit a földön, ep2-es klónok, pedig a horhi csatát. Testvériesen megosztosznak. 3 Pont különbség , reális igazságos. Rankor és AT-AT után egyenlít a prequel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Darth Krande izgulhatsz, mert most jön: Legjobb animált karakter -Dexter Jettster (EP2) -Grievous tábornok (EP3) -Jar Jar Binks (EP1-3) -Sebulba (EP1) -Watto (EP1) -Yoda (EP2-3) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Azért ott elég nagy a hangsúly Luke-on, hogy hogyan menekül ki a járműjéből, hogy Hanék hogyan menekülnek el stb. stb. Hogy Luke kis paraszcsákóból a Lázadók egyik vezére lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Darth Krande izgulhatsz, mert most jön: Legjobb animált karakter -Dexter Jettster (EP2) -Grievous tábornok (EP3) -Jar Jar Binks (EP1-3) -Sebulba (EP1) -Watto (EP1) -Yoda (EP2-3) Szerintem Grievous. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Bomarr: Igen-igen, de ha belegondolsz ebbe párhuzamként bele lehet szőni Anakin - Obi-wan vitáját Padméról. Az is elég személyes. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem is Grievous! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.