Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Bomarr: Igen-igen, de ha belegondolsz ebbe párhuzamként bele lehet szőni Anakin - Obi-wan vitáját Padméról. Az is elég személyes.

Személyesnek személyes csak nem olyan hangsúlyos, mint a Luke-Han-Leia trió a Hoth-on szerintem.

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
Bomarr: Igen-igen, de ha belegondolsz ebbe párhuzamként bele lehet szőni Anakin - Obi-wan vitáját Padméról. Az is elég személyes.

Donát.

De akkor magát a csatát már nem mutatják, hanem a hangsúlyt áthelyezték oda. A vita végén pedig a klón parancsnok bejelenti, hogy a droid sereg visszavonul.

Hozzászólás ideje:
Darth Krande izgulhatsz, mert most jön:

Legjobb animált karakter

-Dexter Jettster (EP2)

-Grievous tábornok (EP3)

-Jar Jar Binks (EP1-3)

-Sebulba (EP1)

-Watto (EP1)

-Yoda (EP2-3)

Yoda vagy Grivi.De sztem Griv nyer.Utánuk talán Watto, ő egy nagyon jól sikerült cgi szörny.

Hozzászólás ideje:

Legjobb animált karakter

Grievous tábornok (EP3)

Yoda mester legyőzetett! Igaz mindössze csak négy ponttal... Sokáig az agg mester állt

jobban, de az utolsó hetekben hatalmasat hajrázott kedvenc tábornokunk. Szerintem

mindenképpen megérdemelt a győzelme, hisz az ILM eddigi legbonyolultabb munkájáról van szó, amit remekül sikerült kivitelezni. Ehhez ha hozzáadjuk még a karakter jellemzőit, egy újabb ikonikus figura képe kezd kirajzolódni előttünk.

Hozzászólás ideje:
Személyesnek személyes csak nem olyan hangsúlyos, mint a Luke-Han-Leia trió a Hoth-on szerintem.

nem az volt a kérdés, hogy a legszemélyesebb csata.

Hozzászólás ideje:
Legjobb animált karakter

Grievous tábornok (EP3)

Yoda mester legyőzetett! Igaz mindössze csak négy ponttal... Sokáig az agg mester állt

jobban, de az utolsó hetekben hatalmasat hajrázott kedvenc tábornokunk. Szerintem

mindenképpen megérdemelt a győzelme, hisz az ILM eddigi legbonyolultabb munkájáról van szó, amit remekül sikerült kivitelezni. Ehhez ha hozzáadjuk még a karakter jellemzőit, egy újabb ikonikus figura képe kezd kirajzolódni előttünk.

Az egyetlen baj vele, hogy túl keveset szerepel... Egyébként tökéletes :)

Hozzászólás ideje:

Én mondjuk szivesen láttam volna a kiálló fogú Wattot dijjal a kezében, de igy se rossz :) Ahogy az egyik ILM-es mondta ez volt az eddigi legnagyobb munkájuk... egyben egy nagyon kedves kis kikacsintás is ő a régi B-filmek egysikú gonoszaira. Az Obi-val lefojtatott bunyójuk (nem a fénykard, hanem a konkrét pofoszkodás) pedig 10 pontos :clap:

Hozzászólás ideje:

Watto szerintem mai napig űberelhetetlen, és több időt is tölt a vásznon, mint a tábornok úr.

De Grivi négykézlábazása és beszállása a bringába, miatt maximálisan megérdemelt.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.