Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, de nálam az EpIII zenéje nem elég egységes. Van rajta egy csomó szép szám, de nem alkotnak igazi egységet. Na sikerült megismételnem amit leirtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. De itt nem egy-egy szám versenyzett egymással. Hanem egész Soundtrack. Mint írtam, engem nem zavar, hogy már kész zenéket is bemixelnek. Az viszont igen, hogy sok zene a CD-n nem hallgatható vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots? Kitől kapott annyi pontot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem baj az Ha már ketten mondjuk, tuti nem lehet hülyeség Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots?Kitől kapott annyi pontot Nállam leghátul van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Igen, de nálam az EpIII zenéje nem elég egységes. Mert számok vannak rajta tök kusza sorrendven, nem pedig egy OST a film elejétől a végéig. Olyan egységes, mint egy iratmegsemmisített regény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mint írtam, engem nem zavar, hogy már kész zenéket is bemixelnek. Az viszont igen, hogy sok zene a CD-n nem hallgatható vissza És néhány cd-n hallható zene nem hallható a filmben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots?Kitől kapott annyi pontot 39 szavazó volt asszem... mi vagyunk most 8-9-en akik dumálunk. Egyszerüen nem vagyunk reprezentativak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam második lett a ROTS, pont azért, mert lehetne egységesebb, én pl. az EpI-et egységesebbnek érzem. A régi trilógia zenéit meg annyira nem ismerem, így maradt az EpI-EpIII-EpV-EpII-EpVI-EpIV sorrend Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Vagy pl a dobos nyitány, ami a CDről maradt le... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki most irogat, nem egységes nála a Rots?Kitől kapott annyi pontot Én másodiknak jelöltem meg. Az ep1 azért jobban tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Alsóneműt (gatyát/bugyit) felkötni!! Talán az egyik legjobban várt kategória jön!! Legjobb jelenet -Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (EP5) -Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6) -66-os parancs (EP3) -Luke nézi az iker-napok lenyugvását (EP4) -Vader elégetése, és a Jedi szellemek megjelenése (EP6) -Darth Vader születése (EP3) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És néhány cd-n hallható zene nem hallható a filmben! Igaz ez is. Bár inkább csak motívum nem hallható. Sokkal jobb lenne egy rendes OST (mondjuk az ep1-es mintájára) kiadvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Sokkal jobb lenne egy rendes OST (mondjuk az ep1-es mintájára) kiadvány. ebből is és ep2ből is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na kiváncsi vagyok, de ezek után nem tudok tippelni. Nálam az ikernap a nyerő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam a 66-os parancs. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Alsóneműt (gatyát/bugyit) felkötni!! Talán az egyik legjobban várt kategória jön!! Legjobb jelenet -Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (EP5) -Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6) -66-os parancs (EP3) -Luke nézi az iker-napok lenyugvását (EP4) -Vader elégetése, és a Jedi szellemek megjelenése (EP6) -Darth Vader születése (EP3) Anyám, itt mi ki lesz a győztes Talán az I am your father jelenet.Utána nállam a Luke tombolása, Vader visszatérése a jó oldalra jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Alsóneműt (gatyát/bugyit) felkötni!! Talán az egyik legjobban várt kategória jön!! Legjobb jelenet -Vader & Luke; "én vagyok az apád!" (EP5) -Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6) -66-os parancs (EP3) -Luke nézi az iker-napok lenyugvását (EP4) -Vader elégetése, és a Jedi szellemek megjelenése (EP6) -Darth Vader születése (EP3) Jöjjön!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ezek asszem már olyan kategóriák, amiknél nem csak, hogy nem tudok, de nem is merek tippelni. Én a 66-os parancsot jelöltem meg első számúnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam ez visz mindent: "Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6)" Csak nyerne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 66! 66! 66! 66! 66! Gyerünk! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ne csigázz Ody, már szólnak a fanfárok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam ez visz mindent: "Luke tombolása, majd Vader visszatérése a jó oldalra (EP6)" Csak nyerne Nálam Luke tombolása lett az utolsó Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ody ez már állatkínzás! Mondjad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 66! 66! 66! 66! 66! Gyerünk! Donát. Hajrá, hajrá, hajrá! (Ennyit izgulni egy halom halott Jediért...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb jelenet 66-os parancs (EP3) Igen! "Meghalt a király, éljen a király!" - mondhatnánk stílúsosan. Vajon gondolta volna valaki korábban, hogy bármilyen SW szavazáson is ne az "én vagyok az apád" szálló ige nyerjen? Szerintem kevesen... Most ez is megtörtént. A Jedik kiírtása tíz ponttal többet kaszírozott. Drámaiságban felveszi a versenyt bármely SW jelenettel, sőt túl is szárnyalja azokat. Egy remekül összerakott jelentsor, mely már most klasszikus magasságokba emelkedett. Későbbi szavazások kérdése, megtudja-e tartani ezt a pozícióját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gyerünk Father jelenet, és gyerünk jó Vader!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam Luke tombolása lett az utolsó Nálam az égetés és a jedi szellemek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Így is van! Execute order 66! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.