Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Elképesztően jól rajzolsz. Nagyon jó az űrhajó. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. (szerkesztve) Remek lett ez is. Pedig nagyon nem ugyanaz a dolog személyeket és tárgyakat élethűen lerajzolni. Ezek szerint mindkettő műfaj megy. Köszi! Még van hova fejlõdnöm, és bár jobban sikerült, mint amire számítottam, vannak még hiányosságok. Egy csillagrombolóval azért még nem mernék megpróbálkozni... Donát, Frenkie, köszi nektek is! Szerkesztve: 2015. Január 6. - Sinistra Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Nagyon jó és igényes munkák, minden elismerésem! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Igazán frankó művek. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 6. Köszönöm! Örülök, hogy tetszenek Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Január 31. Elkészült a legújabb firkálmányom, ezúttal Tion Medon Huhh, ez igazán nehéz menet volt... Csak azt nem értem,hogy szkennelèskor miért "töröl" bele az árnyékba... :@ A harmadik beolvasás után úgy döntöttem, nem kínlódok vele tovább... Az arca nem lett az igazi de remélem, így is tetszik Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Nagyon jól sikerült Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Köszi, Miss Karrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Tetszetős, pedig nem lehetett egyszerű lerajzolni. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Köszönöm nektek is Ody: tényleg nem volt egy álom lerajzolni, de egy picit könnyebb volt, mint a P-38-ast. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Igazán klassz lett. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Köszi! ) Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Február 28. (szerkesztve) Huh hát... Hamarosan lesz 1 Han Solo rajz is, ismerõsöm kérésére... bár nehéz belekezdenem, mert õszintén szólva nem túl sok kedvem van hozzá (kedvelem õt meg minden, de most inkább alieneket rajzolnék, mint embereket)... De már egy ideje ígérgetem szegénynek, tehát muszáj lesz... Szerkesztve: 2015. Február 28. - Sinistra Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. (szerkesztve) A hosszú vizsgaidőszak közepette tegnap végre sikerült megint leülnöm egy kicsit rajzolgatni, ezúttal egy már régi "modellemet" vettem elő újra: Inkvizítor + rohamosztagos Szerk.: Az eredeti képen 2 rohamosztagos is van, de mivel sajna elrontottam a fénykard méreteit (túl vastag lett, stb), szerencsétlen második rohamoszit már nem tudtam mögé begyömöszölni, mert nem látszott volna belőle semmi... Szerkesztve: 2015. Május 21. - Sinistra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Az Inkvizítor tök jó lett. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Szerintem is jó lett, gratula! A tónusozáshoz különös érzéked van. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Köszönöm Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Igen, kicsit furcsa a kompozíció ezzel az egyetlen Rohamosztagossal, ad némi hiányérzetet. Viszont az arányok amúgy szerintem megfelelőek, a fénykard is rendben van. Lehet felesleges is rá a katona. Amúgy szép munka, az Inkvizítort különösen jól sikerült megfogni. Érdekes az alakokat körülvevő "aura", de jól néz ki. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Köszi, Pb, neked is, Rog! Igen, kicsit furcsa a kompozíció ezzel az egyetlen Rohamosztagossal, ad némi hiányérzetet. Viszont az arányok amúgy szerintem megfelelőek, a fénykard is rendben van. Lehet felesleges is rá a katona. Nekem is van egy kis hiányérzetem, sokat vacilláltam, hogy rakjam-e oda a másik stormtroopert, már épp rajzolgattam oda, amikor meggondoltam magam. De lehet, jobban is tettem, mert nem fért volna oda teljesen. :-) Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. (szerkesztve) Rég posztoltam már ide, igazság szerint nem is készült új rajz azóta. Vagyis de, de azt Face-n osztottam meg, és valamiért itt meg elfelejtettem, de az is viszonylag rég volt már... ^^" Minden alkotó életében eljön az alkotói válság nevezetű nyavalya, ami miatt akár éveket is kihagy... mondjuk nálam inkább az van, hogy másfelé koncentrálódik a kreatív energia, mostanság másféle tevékenységgel ütöm el az időmet. Leginkább egy régi álmom, a zene felé fordultam, és még hosszú az út, mert nagyon az elején vagyok még, mindenféle előképzettség nélkül (egyelőre csak szöveget tudok írni normálisan... ). Egyelőre énekelni, gitározni, dobolni tanulok, bár az utóbbi felszerelés és pénz hiányában szünetel :/ Mindenesetre, a topicra visszatérve, megint kedvet kaptam a rajzoláshoz is, és remélem, lesz is belőle valami végül, mert sokminden tervben van azóta is. Addig is, itt az a bizonyos tavalyi Ahsokás rajz, amit csak azok a fórumosok láthattak, akik a facen is ismerőseim: Szerkesztve: 2019. Április 23. - Sinistra 8 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Ez nagyon jó lett! 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Köszönöm! Rajzpályázatra készült, nyertem is vele. Igaz az nem volt "igazi" győzelem, mert az enyémen kívül kb 5 rajz érkezett még és a zsűri nem tudott dönteni, ezért mindegyikőnkét kiállította, és kaptunk egy játékbérletet konzolra és pc-re (egy E-sport bárban volt ez a verseny) Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. 9 perccel korábban, Sinistra írta: egy E-sport bárban volt ez a verseny Csak nem a Barcraftban? Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 23. @RacerX Nem, de közvetlenül vele szemben van LvlUp a neve, és sztem mérföldekkel jobb a BC-nál. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.