Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Ilyenben biztos nincs. na jó csak vicceltem Avi, VCD, DVD. Ráadásul a CW első szezonja is megvan, amit külföldön kiadtak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Avi, VCD, DVD. Ráadásul a CW első szezonja is megvan, amit külföldön kiadtak. Nekem is Illetve az első csak úgy van meg, meg a 3. szimpla DVD-n meg mov-ban, a második szezon ellenben sehogysincs meg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Nekem megvan szinkronnal, felirattal, CN-ről, netről....lehet válogatni. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. a CW első és második széria is fenn van most szinte minden oldalon DVDrip minőségben, DualAudióval! Nagyon kasa! Aki tud, nézzen utána. Mi az hogy "minden oldalon"? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Mi az hogy "minden oldalon"? A nagyobb torrent oldalakon. Pretorians, Evo, Bithu, Chellobay... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Chellobay?Ott csak chellosok vannak?Az kéne nekem! Mindig átlépem a korlátot... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Chellobay?Ott csak chellosok vannak?Az kéne nekem!Mindig átlépem a korlátot... OFF úgy-úgy. Csak Chellosok. Nekünk a mennyország. Korlátlan töltés. Megkérdezzem a meghívót v hogy mikor lesz nyitott reg? ON Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. OFFúgy-úgy. Csak Chellosok. Nekünk a mennyország. Korlátlan töltés. Megkérdezzem a meghívót v hogy mikor lesz nyitott reg? ON OFF Megköszönném. ON Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Ma reggel 9 és fél 10 között nyomkodtam a tv-n, és mit látok?RTL Klubbon megy a CW ha jól emlékszem a második rész. Valszeg szombaton lehetett az első, de azt érthető okokból sokan nem láttuk. Szóval Xom nézd a retek klubbon. Én a 13-20-as részeken szinkronizáltan még nem tudtam rögzíteni, szóval most majd figyelnem kell. Ezek szerint még most is megy a CW szombat-vasárnap reggelente az RTL-en? Vagy már lement? Ha még mindig megy, akkor legyetek szívesek megmondani, hogy kb. mikor, mely rajzfilmek között megy., ha már a tv-újság nem jelzi. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Ha még mindig megy, akkor legyetek szívesek megmondani, hogy kb. mikor, mely rajzfilmek között megy., ha már a tv-újság nem jelzi. Csak vasárnap megy a Tini Teknőcök után 9.20 körül két fejezet. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Csak vasárnap megy a Tini Teknőcök után 9.20 körül két fejezet. Nagyon köszönöm! Akkor holnap korán kell kelnem Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Nagyon Szívesen! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Kéne egy spoiler. Az a hosszúnyakú ufonautaszerű Sith jelölt okozza majd Anakin sebhelyét? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Kéne egy spoiler.Az a hosszúnyakú ufonautaszerű Sith jelölt okozza majd Anakin sebhelyét? Ühüm. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. 3 hét múlva már láthatjuk az RTL-en Anakin és Ventress Yavin IV-en lezajlott csatáját Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Kéne egy spoiler.Az a hosszúnyakú ufonautaszerű Sith jelölt okozza majd Anakin sebhelyét? Képregény szerint igen. Ventress elleni párbajban szerzi, de a cw-ben nem kerül az arcára a sebhely, pedig megküzdenek. Ezt sem egyeztették össze, ahogy az ep3 regényt sem a cw utcsó részeivel(tincs átadás stb.) Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Yoda mester mondja a 14-es fejezet végén: Ilum bajban van! ________________ Jó így magyar szinkronnal végignézni a cw-ket ! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Az egyik kedvenc részem a 21., mert ott a Jedi Tanácson nemcsak Yoda, Ki-Adi és Windu szólal fel, hanem a többiekből is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Az egyik kedvenc részem a 21., mert ott a Jedi Tanácson nemcsak Yoda, Ki-Adi és Windu szólal fel, hanem a többiekből is... Igen, csak akkor egymás között beszélgetnek, míg a filmekben mindig áll valaki középen. az meg hülyén venné ki magát, ha az aki középen van forogna össze-vissza. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Az egyik kedvenc részem a 21., mert ott a Jedi Tanácson nemcsak Yoda, Ki-Adi és Windu szólal fel, hanem a többiekből is... ja az egy jó jelenet! Legalább Oppo Rancisis, /vagy hogy hívják azt a Jedi-mestert) is megszólalt például. a CW-kben az a jó, hogy ugyanolyan fejlett fénykardhangokat hallhatunk, és ugyanolyan dinamikus fénykardpárbajokat láthatunk, mint az EP I, II, III-ban Dooku vs. Assaj és Assaj vs. Anakin ---- nagyon kiemelkedő fénykardpárbajok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Nekem kissé túlkoreografált a Ventress vs. Anakin, de azért nem rossz. Főleg a végén, amikor bevillan Qui-Gon és Yoda képe. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. ja az egy jó jelenet! Legalább Oppo Rancisis, /vagy hogy hívják azt a Jedi-mestert) is megszólalt például. Igen, pont ezért jó, hogy Piell, Rancisis, Kollar vagy Fisto mester is felszólal... nem úgy mint a filmben, ahol rendszerint Yoda, Windu vagy Ki-Adi dumál, a többiek csak azért vannak, hogy ne lehessen mondani azt a tanácsra, hogy csak hárman vannak. Üröm az örömben, hogy kedvencem, Plo Koon itt sem beszél Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. amikor bevillan Qui-Gon és Yoda képe. igen, az elég drámai Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Üröm az örömben, hogy kedvencem, Plo Koon itt sem beszél lehet hogy a kel dorok nem valami beszédesek Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. lehet hogy a kel dorok nem valami beszédesek Pedig az ep2-ben és 3-ban is lett volna szövege, csak kinyesegették. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Szerencsére legalább ezek a párbeszédek a könyvben megmaradtak Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Ventress nem halt meg a 19-es chapter végén, bár lezuhant a szakadékba. Későbbi CW fejezetekben nem szerepel Ventress? és hogyan fog meghalni? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Ventress nem halt meg a 19-es chapter végén, bár lezuhant a szakadékba. Későbbi CW fejezetekben nem szerepel Ventress? és hogyan fog meghalni? CW-ben nem szerepel többet. Szerintem maghalt ott és akkor. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Úgy tudom, az egyik képregény felélesztette... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. A képregényben egyáltalán nem így hal meg. Anakin a Coruscanton végez vele. Bár azután asszem tényleg felélesztették. De ami a CW-ben van, az az EU-nak is EU-ja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.