Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Talán az lett volna a legjobb megoldás, ha amblokk a klónháború kitörésétől kezdték volna mutatni az eseményeket, azaz teljesen figyelmen kívül hagyták volna a CW-t, és tiszta lapokkal lehetne kezdeni. De láthatóan nem ezt akarták. Azzal pedig nem értek egyet, hogy felülírná a TCW a második évadot. Épp azt az időszakot mutatja be, amit a második évad nem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. A negatív felhang az , hogy a mostanihoz képest minden téren egy nagy nulla az elöző.Azt csak azért csinálták, hogy kitöltsék az Ep2 és EP3 közötti, várakozásokkal teli űrt.De többet nem jelent.A feladatát betöltötte, most már mehet a lecsóba.Legalábbis szerintem. Szerintem meg ne menjen a lecsóba. Azért annál többet ér. Most is vannak jó páran akik szerint ez a CW az igazi, és a 3D -s egy nagy rakás ürülék... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerintem meg ne menjen a lecsóba. Azért annál többet ér. Most is vannak jó páran akik szerint ez a CW az igazi, és a 3D -s egy nagy rakás ürülék... Most is vannak olyanok, akik szerint az ep4-5-6 az igazi, és az ep1-2-3 egy nagy rakás ürülék Szóval, szerintem ez nem oszt, nem szoroz. A lecsóba azért én sem küldeném, de alapnak sem venném. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Most is vannak olyanok, akik szerint az ep4-5-6 az igazi, és az ep1-2-3 egy nagy rakás ürülék Szóval, szerintem ez nem oszt, nem szoroz. A lecsóba azért én sem küldeném, de alapnak sem venném. Na látod. Ahány ház annyi házmester. Ha itt valakinek nem tetszik attól még nem szemétre való. Alapnak meg senki nem vette innen (a hitetlenek nem számítanak), csupán a háború egy olyan szeletét mutatja be, amit az új sorozat nem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Na látod. Ahány ház annyi házmester. Ha itt valakinek nem tetszik attól még nem szemétre való. Alapnak meg senki nem vette innen (a hitetlenek nem számítanak) Én is csak a két végletet emeltem ki. Annyira nem jó, hogy a TCW fölé emeljem, de annyira azért igen, hogy jobbnak ítéljem az Ewoksnál, vagy a Droidsnál, azaz szemétre nem való. Bár, ha a háború ezen szegmensére vagyok kiváncsi, akkor inkább Republic és Jedi képregények, könyvek és Republic Commando játék az, amit előszedek Ám ezek mellett végülis megfér a CW, mivel az sem az egészet, csak három csatát mutat be (Muunilist, Mon Calamari és Dantooine). Viszont a volume 2 története számomra meg sem történt, a coruscanti csata hiteles előzménye a Gonosz labirintusa, nem a Clone Wars. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. A gonosz labirintusát elfelejtheted a TCW miatt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. A gonosz labirintusát elfelejtheted a TCW miatt. Miért, semmi ellentmondás nincs még a kettő között. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerintem sincs még, szóval még össze is passzolhatnak Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Ody: Természetesen nem szemétre való. Akinek tetszik nézze.Szíve-joga. Az én sw-világomba viszont a TWC után nem fér bele. Ha nem lenne TCW akkor ok lenne, de így gáz. Olyan dolgok vannak benne, ami már túlzás(A Jedik egymaguk droidhadosztályokat intéznek el). A grafika is hagy némi kívánnivalót maga után. Az meg ,hogy ki mit gondol arról melyik a jobb abszolút nem érdekel. Illetve érdekességnek elolvasom, de nem más véleménye meg határozza meg a tetszési indexemet. Az viszont tényleg érdekes, hogy a TCW hogyan fogja bemutatni az EP3 közvetlen előzményét. Hogy ütközni fog-e a Gonosz labirintusával az a jövő zenéje. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Miért, semmi ellentmondás nincs még a kettő között. Még nincs de vastagon lehet. Bár ezzel valóban várjuk meg a sorozat végét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. (A Jedik egymaguk droidhadosztályokat intéznek el). Szerintem ilyet nem láttunk, max. az átlagosnál több droidot dezintegráltak. Bár ez a sorozat jóval mesésebb mint a TCW az már igaz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Még nincs de vastagon lehet. De akár még Bombad mester piros hóesés közepette hozzávághatja Yodát Palpatine kisujjának körméhez és emiatt elpusztulhat az egész Coruscant egy másik téridő kontinuumba lökve a Star Wars eseményeit. Szóval, egy lehet miatt azért még nem felejtem el a Gonosz labirintusát. Szerintem ilyet nem láttunk, max. az átlagosnál több droidot dezintegráltak. Nem? Na és az a két részes Mace Windu vs Droid hadsereg? Ott a kis kopasz egymaga nyerte meg a dantooine-i csatát, olykor puszta kézzel darálva le a szuper harci droidok seregét. Vagy mikor Yoda visszacsomagolt az MTT-ket a csapatszállító röpcsikbe, és egyiket a másikba vezette? Egy olyan C-9979-es egy zászlóaljnyi droidot jelent. Vagyis abban az egy jelenetben Yoda egymaga két zászlóaljat pusztított el. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Most miért hepciáskodsz? Annyi droid belefér a szórásba. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Végül is, a Halálcsillag tüzére egymagában ölt meg pár millió embert, szóval ja, belefér Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Végül is, a Halálcsillag tüzére egymagában ölt meg pár millió embert, szóval ja, belefér És Luke is egymaga lőtte ki a torpedókat, melyek végül több mint egymillió birodalmi halálát okozták. Viszont egyikük egy szuperfegyvert sütött el, a másikuk meg a torpedókkal láncreakciót indított el, mely végül a Halálcsillag felrobbanásához vezetett. Vagyis nem puszta kézzel, egy fénykarddal, vagy valamilyen Erő-alkalmazással ölte/semmisítette meg a célpontját. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Ácsi, Luke az Erőnek köszönhetően tudott belelőni a szellőzőbe Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Igen, az segített a célzásnál, de a "melót" a torpedók, meg a Halálcsillag berendezései végezték el. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. (szerkesztve) Igen, az segített a célzásnál, de a "melót" a torpedók, meg a Halálcsillag berendezései végezték el. Yodánál a melót meg az végezte el, hogy a C-9979-esben volt üzemanyag, ami ütközéskor robbant A topredók vajmi nehezen végezték volna el a dolgukat, ha nem lövik ki őket és nem találnak célba. Lásd: Vörös 1 és Arany 1 esete. Egyik torpedója sem tudta elvégezni a melót. Szerkesztve: 2008. December 1. - Dzséjt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Eh, viccesek vagytok most, már elnézést Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Yodánál a melót meg az végezte el, hogy a C-9979-esben volt üzemanyag, ami ütközéskor robbant A topredók vajmi nehezen végezték volna el a dolgukat, ha nem lövik ki őket és nem találnak célba. Lásd: Vörös 1 és Arany 1 esete. Egyik torpedója sem tudta elvégezni a melót. Nem értesz meg... Luke csak az időzítést kapta az Erőtől, a gombot már éppúgy nyomta meg, mint bárki más. Vagyis nem ő rombolt személyesen, hanem a szerkezet, amit működésbe hozott. Akárcsak a szuperlézer kezelője esetében. Yoda viszont az Ep2-ben csak alig tudott megfogni egy max néhány tucat tonnás oszlopot (?), majd pedig fogta magát és az Erőt, aztán egy sokszáz tonnás leszállóegységet, amit ráadásul a hajtóművei is próbáltak irányban tartani, csak úgy hozzávág egy másikhoz. Azután pár héttel később megint gondot okoz neki egy néhány tonnás platform megállítása, amit Palpi hozzávág a Szenátusi Arénában. Szerintem azért a kettő között óriási különbség van. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy onnan indultunk, hogy a Clone Wars-ban több alkalommal is erősen túlzásokba estek a Jedik képességeit illetően. Eh, viccesek vagytok most, már elnézést Tudjuk. De jól esik... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Gyoka: A méret nem számít... ezt maga Yoda mondja. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Nem értesz meg... Vagy csak poénkodás okán kötözködöm? Gyoka: A méret nem számít... ezt maga Yoda mondja. Valamit mégis (szvsz tudati alapon), mert Yodán többszőr is látni az arcán az erőlködést. Persze, egy szinten mégsem, hiszen Sidious meg úgy hajigálta a szenátusi podokat, mintha frizbik lennének, és az ő arcán aztán semmi erőlködés nem volt. Ha Yoda ilyenre képes lenne, akkor a Kashyyykon miért "biztos" távolról nézte a csatát, és miért nem állt oda a part szélére, és lökdöste vissza az egész támadó hadosztályt arra a szigetre, ahol a CC-9979-esek landoltak? Vagy a Tamplom támadásakor miért nem állt ki hat-hét Jedi a kapu elé és szórta szét lazán z 501-es légiót? A Jediknek is megvannak a maguk korlátjaik (ezt meg valószínűleg a midi szám határozza meg). Yoda sem volt képes egy lekapcsolt X-szárnyúnál nagyobb dolgot megemelni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Valamit mégis (szvsz tudati alapon), mert Yodán többszőr is látni az arcán az erőlködést. Persze, egy szinten mégsem, hiszen Sidious meg úgy hajigálta a szenátusi podokat, mintha frizbik lennének, és az ő arcán aztán semmi erőlködés nem volt. Az a különbség, hogy Sidi lefelé hajigálta a podokat, Yoda pedig felfelé. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Nem, én komolyan elhiszem, hogy az Erő számára nem az "evilági" (vagy avilági?) méretek számítanak... de ez ERŐsen off ( ) szóval szerintem menjünk át a témával az odavaló topikba. Válasz
atiat Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Szerintem csak szimplán kiújult az ep III-ra yoda sérve... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Szerintem ez a Gendy Tartakovski féle Star Wars nem méltó a sorozatba. A történettel nincs bajom, mert hagytak helyet az új sorozatnak, de a rajzolása megőrjít. Ilyen pocsék Cartoon network-ös munkát, nagyon ronda lett (kb. Pindúrpandúrok)és látszik hogy Gendy Tartakovski csinálta Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Szerintem ez a Gendy Tartakovski féle Star Wars nem méltó a sorozatba.A történettel nincs bajom, mert hagytak helyet az új sorozatnak, de a rajzolása megőrjít. Ilyen pocsék Cartoon network-ös munkát, nagyon ronda lett (kb. Pindúrpandúrok)és látszik hogy Gendy Tartakovski csinálta Jó tudom: nem tudom normálisan leírni: Genndy Tartakovsky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Szerintem ez a Gendy Tartakovski féle Star Wars nem méltó a sorozatba.A történettel nincs bajom, mert hagytak helyet az új sorozatnak, de a rajzolása megőrjít. Ilyen pocsék Cartoon network-ös munkát, nagyon ronda lett (kb. Pindúrpandúrok)és látszik hogy Gendy Tartakovski csinálta Ezért szerintem nem kell egy új topikot nyitni, megfelel ez is. Sokan osztják a nézeted egyébként, de nekem tetszik az a sorozat is. Többek között azért kapott külön szekciót. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. (szerkesztve) Ezért szerintem nem kell egy új topikot nyitni, megfelel ez is. Sokan osztják a nézeted egyébként, de nekem tetszik az a sorozat is. Többek között azért kapott külön szekciót. Jó csak még új vagyok és nem értek hozzá. Szégyeltem is magam hogy, hogy lehettem ekkora marha. Boccs Szerkesztve: 2009. Január 29. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 29. Jó csak még új vagyok és nem értek hozzá.Szégyeltem is magam hogy, hogy lehettem ekkora marha. Boccs Semmi baj de legközelebb nézz szét jobban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.