Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Mutatós folyosó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 21. Bár otthon is ilyen lenne! amúgy igen, ez már stimmel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Valaki nagyon csúnya véget érhetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Csak elesett a festő egy vödör piros festékkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 22. A balfék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 22. (szerkesztve) Én meg azt hittem vadul keverték a spagettiszószt a laborban. Szerkesztve: 2016. December 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Jók a paraméterei azért na.. plusz egy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. És a csajnak sem rosszak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Mellbevágó fegyverzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Irigylem az öreget hogy ő testközelből szemlélhette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Irigylem az öreget hogy ő testközelből szemlélhette. Ja, a szereposztó díványon. De azért na, Ripley-t a film végére fehérneműre vetkőzteti. Shaw-nak is van fehérneműs jelenete, és úgy tűnik, Daniels sem lesz túlöltözve. Scott, Scott, vén kujon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Fassbender a zongoránál, fehérebb az orgonánál Dögös dögírtók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Én meg most jöttem rá, hogy ez a fickó Ridley Scott. Eddig azt hittem, Fassbender öregítve, és így fog kinézni az új filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Ez komoly? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Ez komoly? Hát viccnek durva lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Hát viccnek durva lenne! Értem. Fassbender öregítve... Oscar a sminkeseknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Ja, a szereposztó díványon. Ott pláne. A harapnivaló meg egy kis keksz lenne. Fassbender a zongoránál, fehérebb az orgonánál http://pbs.twimg.com/media/C0YNnZ3WgAE3YrP.jpg Jaj de szépen játszotta a Scott rapszódiát! Dögös dögírtók http://pbs.twimg.com/media/C0YLFyfXAAA50U-.jpg Nékem Dani valamivel jobban bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 23. Nékem Dani valamivel jobban bejön. Nékem is most. Remélem lesz egy hasonló jelenete mint Ripleynek, amikor felkészül a nagy bogár hadjáratra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Én is szívesen vennék valami olyasmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Magyar idő szerint vasárnap reggel 6 körül érkezik az előzetes állítólag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Basszus Jake, a "végre" szót olvasva azt hittem, hogy valami komyol videóról lesz szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 24. Nagyon csípem azt a tízert. Szerintem igazán lényegretörő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 25. (szerkesztve) Szerkesztve: 2016. December 25. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Ezt komolyan gondolják? Megint egy csapat, megint mindenki ki lesz nyírva. Ugyanaz folyton. Iszonyat nagy csalódás ez a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Nekem viszont tetszett! Izgalmas helyszínek és Danny Mcbride is működni látszik íg műfaján kívül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Ezt komolyan gondolják? Megint egy csapat, megint mindenki ki lesz nyírva. Ugyanaz folyton. Iszonyat nagy csalódás ez a trailer. Nekem is ez volt az első gondolatom, de lehet, hogy az Alien filmek már csak ilyenek. Ridley Scott közelmúltbeli munkássága miatt amúgy eleve szkeptikusan állok a filmhez... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Nekem eléggé elment a kedvem tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Ezt komolyan gondolják? Megint egy csapat, megint mindenki ki lesz nyírva. Ugyanaz folyton. Iszonyat nagy csalódás ez a trailer. Miért, te mit vársz egy szörnyfilmtől? Hogy ezúttal egy ember lesz, aki egy horda alient fog rettegésben tartani és egyenként levadászni? A szörnyfilmeknek ez az alapja, ez most olyan, mintha azon akadnál fenn, hogy a Star Warsban megint egy csapat hős harcol egy csapat gonosz ellen. A trailer tetszetős, de csak a xeno miatt. Ha viszont az lesz a nagy megoldás, hogy úgy alakult ki, hogy a csávóba bekerült a fekete lé és egy arctámadó is rácuppant, én lehidalok. Pláne, ha a hátán mászik elő... A díszletek jól, a főhősnő viszont ezúttal is irritál. Nekem ebben a pár jelenetben az az érzésem támadt, mintha egy szellemi fogyatékos lenne. De majd a moziban meglátjuk. Van benne potenciál, talán a Prometheusszal ellentétben itt Scott bácsi ki tudja aknázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 25. Ha az SW arról szólna, hogy egy csapat kommandós leszáll egy bolygóra minden részben és ott megöli őket valami szörny akkor tuti nem lennék itt. Se világépítés, se előrehaladás, semmi. A filmekből alig derül ki valami másról. Jó volt ez az Alien, az első két (három) részig. A Prometheus megcsillantotta, hogy talán végre lesz valami mélyebb dolog is benne. De ezt a trailert elnézve olyan, mintha a Prometheus látnám csak más emberekkel. Megint kommandósok, megint egy lezuhant hajó, megint mindenkit megfertőznek. Jaj de érdekes... Fura, hogy szerinted, aki ki voltál bukva a Promi miatt, ez ígéretes. Kb. ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.