Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Nagyon megkedveltem a Lothal-t a maga fűtengereivel és fura, süveg alakú hegyeivel, és az is tetszett, hogy a Tatooine-re emlékeztetett, így nekem ez a kedvenc bolygóm. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A győztesünk e kategóriában: LOTHAL Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Nagyon helyes! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A legkidolgozottabb a legjobb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Jöjjön az új kategória, a... LEGJOBB LOTHALI HELYSZÍN Jelöltjeink voltak: – Lothal fővárosa: egy város, ami egyszerre mutatja a Birodalom hatalmasságát és elnyomását. Igazán látványos helyszín, bár kicsit keveset ismerhetünk meg belőle. – Lothali birodalmi akadémia: ez egy TCW-t idéző helyszín, ugyanakkor hiánypótló és univerzumépítő is. A helyszín maga a kaminói kiképzőpályára és Dooku kockájára emlékeztet, de egyben bepillantást nyerhetünk a rohamosztagosok eléggé unortodox kiképzési módszerébe, és megtudjuk, hogyan szűri a Birodalom a potenciális Erőérzékenyeket. – Kothal: a kisváros, amit két ámokfutó… vagyis inkább ámokrepülő gyümölcskeresés közben romba döntött. – Tarkinváros: nem sokat szerepel, de jelentősége a Star Warsban hatalmas. Ez az egy város ugyanis bemutatja azt, amire az ep4-5-6 csak kis mértékben volt képes: láthatjuk, miért pocsék az élet a Birodalomban. – Old Jho's Pit Stop kocsma: ha valaki attól tartott, hogy a Rebels tagadni fogja a Köztársaság korát, annak félelmeit szerintem az öreg Jho kocsmája egyszer s mindenkorra elűzte. A hely olyan, mintha csak egy TCW rajongó rendezte volna be. Itt-ott klón sisakok, a bejárat fölött egy LAAT/i. Itt kéne egyszer fórumtalit tartani. – Lothali Jedi-templom: a Jedik misztikumát bővítő hely teli látomásokkal, furcsaságokkal, rejtélyekkel. Egy hely, ahol a tanító mesterré, a tanuló tanítvánnyá válhat, vagy mindketten örökre ott ragadnak. Mint minden Jedi dolog, ez is egyszerre csodás és félelmetes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerintem itt a templom fog nyerni. Ennek ellenére az Akadémia és a Lothali főváros sem kutya. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szvsz mind remek helyszín volt, de én is a dzsedáj templomra szavaztam és azt is tartom esélyesnek. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A templom fog szerintem is nyerni. Nagy jelentősége volt a történet szempontjából. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A nyertes pedig nem más, mint: LOTHALI JEDI-TEMPLOM Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Na eddig 3/4! A legmisztikusabb helyszín, megérdemelten nyert! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Egyetértek Donáttal. Ez a templom volt az első évad egyik legnagyobb meglepetése. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Én is erre szavaztam. Ahogy korábban Lothal, ez is változatosságával, különlegességével ragadott meg. Nagyon misztikus hely, amit csak tovább fokoz Yoda "megjelenése". Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Számomra is a templom volt a legjobb helyszín, örülök a győzelmének. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Lassan araszolunk az izgis kategóriák felé. A soron következő a... LEGJOBB PÁRBAJ Jelöltjeink voltak: – Kanan Jarrus vs. Inkvizítor (Rise of the Old Masters): az Inkvizítor belépőjénél már csak az a zakó hatalmasabb, amit Kanan kap tőle. Tulajdonképpen ez egy elég egyoldalú párbaj… Vagyis, Kanan részéről inkább csapkodás. – Kanan Jarrus vs. Inkvizítor (Gathering Forces): Kanan kezd belejönni, de még mindig az Inkvizítor uralja a placcot. Rövid, tömör adok-kapok. – Hallucinált Kanan Jarrus vs. Hallucinált Inkvizítor (Path of the Jedi): ez a párbaj talán azért emlékezetes, mert egyrészt, az Inkvizítor megöli Kanant, másrészt, itt használja először párbajban kardja különleges képességét. Ja, meg azért is, mert meg sem történt. – Kanan Jarrus vs. Inkvizítor (Rebel Resolve): Kanan gyakorolt, de valahogy még mindig nem ellenfele az Inkvizítornak, igaz, itt valószínűleg csak feltartani akarta. – Kanan Jarrus & Ezra Bridger vs. Inkvizítor (Fire Across the Galaxy): ep1 reloaded. Csak betársult egy pörgő és egy lövöldöző kard is, hogy feldobja a rég látott receptet. – Kanan Jarrus vs. Inkvizítor (Fire Across the Galaxy): a Rebels talán legerőteljesebb párbaja. Kanan lenyugszik és végre méltó ellenfelévé válik az Inkvizítornak. Aki végül lángokba is harap. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Itt most elbizonytalanodtam, de emlékeim szerint az EpI remake-re szavaztam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerintem itt az utolsó rész párbaja fog nyerni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerintem itt az utolsó rész párbaja fog nyerni. De abból kettő is van a listán. A kétszemélyesre gondolsz? Szerintem az volt a legjobb, Kanan végre méltó ellenfele lett az Inkvizítornak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Igen arra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A győztes nem más, mint: KANAN JARRUS VS. INKVIZÍTOR (FIRE ACROSS THE GALAXY) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Egyértelműen a legjobb párbaj! Ráadásul itt már két olyan félről beszélünk akik szinte egyenrangúak. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Remek, hogy ez nyert. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Egyértelműen a legjobb párbaj! Ráadásul itt már két olyan félről beszélünk akik szinte egyenrangúak. Szerintem itt már Kanan jobb volt, nem csak a végeredmény miatt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Jöjjenek a járgányok kategóriája. LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ Jelöltjeink voltak: – 614-AvA robogó: a Birodalom új robogója. Takaros kis jószág. – Joben T-85 robogó: mi is állna jobban egy cowboy Jedinek, mint egy lebegő chopper… De nem az a rossz modorú, hanem egy ilyen faja speederchopper. – Undicur-osztályú ugrórobogó: ez a zsebrobogó szó szerint egy robogóra emlékezteti az embert. Coruscanton talán ilyennel szállítják ki a pizzát Dex bárjából. – All Terrain Defense Pod (AT-DP): az AT-DP a sokadik AT-AKÁRMI lépegető a Star Wars történetében. Érdekessége, hogy mint annyi minden más a Rebelsben, ez is egy korai koncepció rajz alapján készült el. Méghozzá Joe Johnston rajzolta meg e gépet az ep5-höz – ebből lett az AT-ST. E gépet korábban AT-AR (All Terrain Advance Raider) néven ismerhették a videojátékok és képregények rajongói. – Birodalmi csapatszállító: ez a lebegő, harci kenyérpirító remekül illik a Birodalom hadigépezetei közé. Célszerű, egyszerű, és mindenen átmegy. – V-35 Courier sikló: eme sikló is egy igazi kis Star Wars veterán, hiszen az első példányát még Mos Eisley utcáin láthattuk az ep4-ben. Később az ep2-ben is feltűnt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Birodalmi csapatszállító forever! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Én az AT-DP-re tettem. A vas cipős doboz kicsit túl egyszerű az ízlésemnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. A győztes pedig: 614-AVA ROBOGÓ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Ehhh.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Jöjjenek a zűrhajók. LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Jelöltjeink voltak: – VCX-100 könnyű szállítóhajó (Ghost): személy szerint nagyon hiányoltam Anakinék történetéből egy olyan jellegű hajót, mint a Millennium Falcon. Egy hajó, ami nem csak otthona vagy bázisa a főhősöknek, hanem külön szereplő. Sok ilyen hajó van a filmtörténelemben (egy részük pont a Falcon klónja), az Enterprise-ok, a Voyager, a Serenity, a Moya, az Andromeda Acendant, a Battlestar Galactica, stb. A TCW-ben majdnem betöltötte e szerepet a Twilight, de aztán eltűnt, majd később a földhöz vágta a végzete. A Rebelsben szerencsére kaptunk egy ilyen hajót a Ghost képében, ami egyszerre hasonlít és rugaszkodik el a Falcontól. S nem csak megbízhatóbb társa hőseinknek, mint az ócskavas Hanéknak, de jóval fejlettebb is annál. Extra komp, két lézerüteg, maszkolóberendezés, és még ki tudja, mit rejt ez a dögös kis űrhajó. – Birodalmi I-es osztályú csillagromboló: vajon a Birodalmi csillagromboló meg tudja ismételni azt, amit elődje, a Venator tett, hogy több ízben is győzelmet arat? Majd nemsokára meglátjuk. Egy azonban biztos, valami baromi jó érzés újra ezeket a monstrumokat látni. Jobban tetszenek a Venatorok, de a Birodalmi csillagrombolókban van valami plusz, ami miatt imádom, ha képernyőre kerülne. Talán a nosztalgia, a kutya tudja. – Gozanti-osztályú cirkáló: azért egyszer megkérdeznék egy ep1-2-3 utálót, hogy mit szól ahhoz, hogy a birodalmi flotta haderejét immár egy ep1-es űrhajó is erősíti. Ugyan csak egyszer láthatunk Gozantit, amint elrepül Mos Espa fölött, engem már akkor megragadott ez a hajó. Örültem, amikor több szerepet kapott a TCW-ben, hát még, amikor kiderült, hogy a Rebelsbe is importálták. Ráadásul remek kis TIE hordozóvá vált. – CR90-es Corelliai korvett: az első űrhajó, amit megpillanthattunk a Star Warsban. A típus, ami nélkül más lenne a Galaxis. A blokádtörő mentette ki Yodát és Obi-Want, ilyen segítségével rejtették el a Skywalker ikreket, ezen szállították a Halálcsillag terveit, ott voltak a lázadás kirobbanásakor és ott voltak az endori csatában is. – TIE vadász: nincs pajzsa, hiperhajtóműve, normális páncélzata, és még alulfegyverzett is. A TIE vadász minden, ami jellemezhet egy rossz vadászgépet. Mégsem lehet megunni eme röpködő H betűket, ráadásul a Rebelsben a csillagrombolók kapitányai rájöttek arra, hogy négynél több is felszállhat belőlük egyszerre. – Arquitens-osztályú könnyű cirkáló: a TCW-ből érkezett hajó. A Rebels indulásakor reméltem, hogy lesznek átfedések a birodalmi és a köztársasági hadsereg között, elvégre az utóbbiból fejlődött ki az előbbi, és a történetek között nincs akkora korkülönbség, ami egy komplett arzenál lecserélését lehetővé tenné – még a Földön egy sokszorosan kisebb hadsereg teljes felszerelését sem lehetne kicserélni 15 év alatt, nemhogy egy galaktikus hadsereget lecserélni. Szerencsére ezt a készítők is tudták, így megjelent a birodalmira mázolt, kicsit átalakított Arquitens, a klón háborúk ronda veteránja. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Hozzászólás ideje: 2015. Április 11. Erre emlékszem, hogy itt a Ghost-ra szavaztam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.