Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Aztán meg a végén lesz olyan epizód, ahol Ahsokát és Anakint is lefegyverezné.. De érdekes lenne látni egy bosszúszomjas Bobát, aki Mace Windut akarja holtan látni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. De érdekes lenne látni egy bosszúszomjas Bobát, aki Mace Windut akarja holtan látni. Ne neee.. Nekem már akkor borsódzott ettől a hátam, mikor úgy volt, hogy majd a ROTS-ban Boba öli meg Windut Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Hozzászólás ideje: 2009. Április 11. Boba inkább maradjon meg az élőszereplős sorozatra, ahol hatásosabb belépője lehetne, mint tizenakárhány évesen a TCW-ben. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hm... érdekes. Eszerint November 17-én jön ki a teljes évad DVD-n külföldön? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Ízelítő a "Decoded" verzióból. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Nah, megnéztem a magyar verziót... Kit Fisto hangja szerintem pont a helyén van, de Nahdar Vebb hangja lehetett volna egy fokkal jobb is. Az pedig, hogy az orvosdroidnak a "Hal a tortán" című műsor bemondója volt, az nekem külön meglepetés volt, de nagyon jó választás! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Nos, lement a 10. rész is. Tavaly novemberben emlékeim szerint eddig voltak leszinkronizálva a részek. Kíváncsi vagyok, fog-e változni valami a következő részekre. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (szerkesztve) Az pedig, hogy az orvosdroidnak a "Hal a tortán" című műsor bemondója volt, az nekem külön meglepetés volt, de nagyon jó választás! Tehát akkor A-4D – Kossuth Gábor. Nahdar - Takátsy Péter. Kit Fisto - Miller Zoltán. (?) (valaki erősítsen meg) Szerkesztve: 2009. Április 12. - kolmilan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (valaki erősítsen meg) Konditermet javaslom. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Nos, eddig az epizódig voltak hivatalos magyar epizódcímeink... Úgyhogy innentől kezdve kénytelen leszek azokat használni, amelyeket én mutattam, mert más magyar címlistát nem találtam. Egyébként Phobos várom a megaupload-os linkedet, mint a messiást. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (szerkesztve) Phobos bácsi átvedlet nyúlba és Húsvétra hozott nektek egy magyar Star Wars részt Hun 110 http://www.megaupload.com/?d=JZ3KB0JN Technikai nfo hozzá: A részbol sajnos nem készült 1080p-s, logomentes felvétel, igy a megtalálható legjobb nyersanyagot (jelen esetben a scene 720p-t) kódolták le azonos parameterekkel. Mivel erről a részről lemaradt a felvevő kint Angliában. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hát elég kiábrándító, hogy ott van az a logó... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hát elég kiábrándító, hogy ott van az a logó... ki lehet bírni Ha lesz ismétlés külföldön, lesz majd logo nélküli Örülj inkább az ékes magyar beszédnek Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. SW.hu frissített egy TCW aloldallal Kint van kolmilan szinkronlistája is Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (szerkesztve) Sokat segítenétek, ha őket fel tudnátok ismerni... Szerk: Gunray (2.) Végh Péter. 1. Tarján Péter (Rog) 3. Kárpáti Tibor (Lara) Szerkesztve: 2009. Április 12. - kolmilan Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (szerkesztve) Moser Károly - Anakin Skywalker. Molnár Ilona - Ahsoka Tano. Faragó András - Grievous. Forgács Gábor - Plo Koon. Zsigmond Tamara - Padmé Amidala. Berzsenyi Zoltán - Rex. Anger Zsolt - Obi-Wan Kenobi. Molnár Levente - ál-klón az 5.részben(kommandós droid) Varga Rókus - klón Józsa Imre - C-3PO. Versényi László - Yoda. Szilágyi Tibor - Dooku gróf. Gruber Hugó - Palpatine főkancellár Jakab Csaba - Yularen admirális. Csuja Imre - Gha Nackht. Végh Péter - Nute Gunray Takátsy Péter - Nahdar Vebb Miller Zoltán - Kit Fisto Juhász György - orvosdroid Varga Klára - Asajj Ventress. Bicskey Lukács - Jar Jar Binks. Tarján Péter - Onaconda Farr. Kárpáti Tibor - Darth Sidious. Kossuth Gábor - A-4D. Sánta Annamária - Luminara Unduli. Szerkesztve: 2009. Április 14. - kolmilan Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. ki lehet bírni Ha lesz ismétlés külföldön, lesz majd logo nélküli Örülj inkább az ékes magyar beszédnek Természetesen örültem neki, de várok már egy logó nélküli verziót, mert ez így annyira kilóg a sorból. De sebaj, majd kibékülök vele. Ismétlést szerintem nem nagyon várhatunk, maximum a decoded verziókat fogják most leadni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. (szerkesztve) Sokat segítenétek, ha őket fel tudnátok ismerni... 1) Tarján Peti3) Nekem Uri Pityu bá' ugrott be. Végh Petit tudtam volna még de őt korábban már beírtam ebbe a topeszba. Szerkesztve: 2009. Április 12. - Rog Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Nah, megnéztem a magyar verziót...Kit Fisto hangja szerintem pont a helyén van, de Nahdar Vebb hangja lehetett volna egy fokkal jobb is. Az pedig, hogy az orvosdroidnak a "Hal a tortán" című műsor bemondója volt, az nekem külön meglepetés volt, de nagyon jó választás! Én is teljesen elégedett vagyok a 10. rész szinkronjával. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Hozzászólás ideje: 2009. Április 12. Spoiler: Ahogy a 8. részt is, elkészítettem a 10. rész 720p-s változatát (saját részre ahogy szoktam) 5.1-es angol és 2.0-ás magyar hangsávval + muxolt felirattal. De sajnos a Phobos által már leírt problémák miatt logos változatban. Egyelőre nem jutottam semmilyen hírhez, ami pontos információt adna arról, hogy mi van a 8. és 9. részek rendes, logomentes 720p-s változatával. Eddig sehol sem láttam őket, de állítólag előbb-utóbb jönni fognak. Várok néhány napot .... ha nem kerül ki más által készített release a 10. részből akkor feltöltöm. Bár én nem szeretek feltöltögetni. :/ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. 3) Nekem Uri Pityu bá' ugrott be.Azóta beugrott hogy Kárpáti Tibi (Paxton ügynök a sziklából) Sidizik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Jó kis interjú Dave Filonival. Áhhh most nincs erőm elolvasni, de ha darkosabb lesz mint az első évad, akkor jó úton halad a sorozat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. SW.hu frissített egy TCW aloldallal Kint van kolmilan szinkronlistája is Hát nem siették el. A mi szekciónk jobb azért. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Áhhh most nincs erőm elolvasni, de ha darkosabb lesz mint az első évad, akkor jó úton halad a sorozat. Egyetértek. Remélem lesz valami jabiimi csatához hasonló drámai és sötét hangulatú sztori. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Egyetértek. Remélem lesz valami jabiimi csatához hasonló drámai és sötét hangulatú sztori. Igen, ráférne már a sorozatra egy ilyen kaliberű csata is... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Itt van, ami már 3 hete izgalomban tartja az országot.... senki nem tudott emiatt aludni, mert nem tudta, hogy lesz-e 720p-s dualaudio-s rész a 8. részből. És jőn Phobos és lőn 8. rész 720p-ben dualaudioban... Spoiler: Dual 720p 8. részhttp://www.megaupload.com/?d=11ZWDFML Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. És jőn Phobos és lőn 8. rész 720p-ben dualaudioban... Te-te-te-tete-tte... én leszedtem az előzőt... most törölhetem... dejazér' kösz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. Hozzászólás ideje: 2009. Április 15. (szerkesztve) Folytatás Spoiler: Dual 720p 9. részhttp://www.megaupload.com/?d=FZLQEAOU Szerkesztve: 2009. Április 15. - Darth_Phobos Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. A tegnapi tevékenység a leállás miatt elmaradt, most pótolom Spoiler: Hu 111http://www.megaupload.com/?d=GDSE0M7G Valamint kolmilan megcsinálta a dualos részekhez a feliratot ami elérhető egyrészt nálam, másrészt a feliratok.hu-n. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Tech info a magyarokhoz: "az angliai Sky Premiere HD (a képanyag forrása) átváltott WS-ről UWS-re. Ezt a magyar részek készítője is kénytelen volt követni, és ezt a felbontást találta a legértelmesebbnek. Az eddigi források 16:9-esek voltak, a 9-es részig, a 10-esből ugyebár nincs angol, logómentes felvétel, a 11-estől meg 14:9-es, vagy ahhoz közeli arányú a kép, úgyhogy innentől ez a felbontás lesz..." Ezt most találtam, Ahsoka bemutatja a TCW első évadát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.