Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Nyilván nálam van a hiba, ezt nem vitatom egy percig sem. De érdekes módon, régebben működtek nekem, meg magyar volt a fórum. Most pedig minden angol nyelvű (A bejegyzéseket kivéve persze). Mostanában meg hiába próbálok a Quick Accessből nyomni bármit is, egész egyszerűen nem csinál semmit. A spoileresnek tudom a kódját, úgyhogy azzal nincs gond, de a YouTube-ossal nem boldogulok így. OFF Pedig a fórum nyelve is magyar... Van a fő oldal alján egy nyelv választó. Esetleg ott át tudod állítani. ON Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Na aki kitalálta ezt a narrációt azt úgy egy a helyben lecsapnám. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Na aki kitalálta ezt a narrációt azt úgy egy a helyben lecsapnám. Még ha Ahsoka mondaná fel, de ez a fickó... egyszerűen borzalom. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Palpatine kancellár, jó kancellár? Megtévesztik a gyerekeket. Aztán majd nagyot néznek, amikor Palpi az EP3-ban gonoszkodni kezd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Szerintem van benne jó pár poén, nekem tetszik. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Szerintem van benne jó pár poén, nekem tetszik. A narrátor szövege csak a végén zavart, amikor a főcímet mondta. Amúgy szerintem vicces volt, főleg amikor írja, hogy Dooku gróf nagyon rossz, Grievous tábornok még rosszabb. Meg amikor mutatják a kommandós droidokat, és azt mondja, hogy "Really cool... But bad". Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Nem tartom valószínűnek, de ha mégiscsak kiadják az első évad zenéit, akkor a megjelenést tuti hogy a második évadra időzítik majd, mint a LOST esetében. Egy évad zenéjét mindig a következő évad vetítésekor adják ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. (szerkesztve) Itt az újabb 2. évad promó. Nagyon keménykednek a fiúk! Szerkesztve: 2009. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. A mellette lévő Jedi Song pedig Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Itt az újabb 2. évad promó. Nagyon keménykednek a fiúk! Valahogy ezeknél a promóknál már várom, hogy eldobják a fegyvereiket és gitárt vagy más hangszert kapjanak a kezükbe, majd szétnyílik egy függöny és Cad Bane egy merész tércsúszással beérkezik a színpad közepére. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hát ez kész Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. (szerkesztve) Elég darkos egyébként. Ez a vörös design az EPIII beharangozó promóira emlékeztet. Bossk azért durvulni fog remélem. Szerkesztve: 2009. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Itt az újabb 2. évad promó. Nagyon keménykednek a fiúk! Tényleg azok. Csak Boba Fettet hiányolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Tényleg azok. Csak Boba Fettet hiányolom. Mit csinálna 11 évesen? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Mit csinálna 11 évesen? Pl. harcolna. Ha Anakin 9 évesen fogattversenyt nyert és felrobbantott egyet a Kereskedelmi Szövetség csatahajói közül, akkor Boba Fett is csinálhatna valamit 11 évesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Pl. harcolna. Ha Anakin 9 évesen fogattversenyt nyert és felrobbantott egyet a Kereskedelmi Szövetség csatahajói közül, akkor Boba Fett is csinálhatna valamit 11 évesen. Anakin a kiválasztott volt. Fett azért ennyire nem volt tehetséges (lásd a halála...). Szerintem benne lesz a sorozatban, de hogy gyilkolászni nem fog azt biztosra veszem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Anakin a kiválasztott volt. Fett azért ennyire nem volt tehetséges (lásd a halála...). Szerintem benne lesz a sorozatban, de hogy gyilkolászni nem fog azt biztosra veszem. Igazság szerint én se nagyon hiszem, hogy nagyon harcolna. De azért jó lenne látni. (Boba kijutott a Sarlaccból. Tudom ez EU, de belegondolva nem lehetetlen.) Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Október 2-án kezdődik a második évad Amerikában, rögtön 2 résszel! Hivatalos oldal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Október 2-án kezdődik a második évad Amerikában, rögtön 2 résszel! Hivatalos oldal. Kicsit lekéstél. Kb. két percet. Kolmilan készülhetsz! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Kicsit lekéstél. Kb. két percet. Kolmilan készülhetsz! Szuper hír! Akkor majd kezdem a ráhangolódást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. No akkor az kb. bő egy hónap Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Na, október 2-án jön végre valahára. Akkor most mindig október elején kezdődik új évad, ugye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Na, október 2-án jön végre valahára. Akkor most mindig október elején kezdődik új évad, ugye? Úgy néz ki. Állítólag az első epizód a Holocron Heist lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Úgy néz ki. Állítólag az első epizód a Holocron Heist lesz. Érdekes. Egész idáig elhitették velünk, hogy a Cargo of Doom lesz az. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Úgy néz ki. Állítólag az első epizód a Holocron Heist lesz. Ráadásul egyből 2 rész. Csak remélni tudom, hogy emiatt nem kell 2 hetet várnunk a 3. részig. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Ráadásul egyből 2 rész. Csak remélni tudom, hogy emiatt nem kell 2 hetet várnunk a 3. részig.Úgy lesz, mint tavaly. Tavaly is 2 részzel kezdődött az évad, majd hetente 1-gyel. Kivéve amikor nem Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Érdekes. Egész idáig elhitették velünk, hogy a Cargo of Doom lesz az. Azt is elhitették velünk, hogy a Liberty of Ryloth lesz az első évad utolsó része. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Úgy lesz, mint tavaly. Tavaly is 2 részzel kezdődött az évad, majd hetente 1-gyel. Kivéve amikor nem Remélem nem lesznek most kimaradások. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Pedig kb. féltávnál biztosan számítani lehet rá, mivel talán minden sorozat leáll decemberben és januárban folytatódnak tovább. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Fene. Ez nem túl jó. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.