Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Máris az érdekel hogy mit is művelt pontosabban Ahsoka. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Máris az érdekel hogy mit is művelt pontosabban Ahsoka. Az engem is érdekel! De az a Jedi tanácsos jelent... Egyébként már kijárt neki a feddés, hisz a Rylothnál is miatta halt meg az osztagának a 80%-a. Yularen meg hogy beszólogat már Anakinnak? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Az engem is érdekel! De az a Jedi tanácsos jelent... Egyébként már kijárt neki a feddés, hisz a Rylothnál is miatta halt meg az osztagának a 80%-a. Yularen meg hogy beszólogat már Anakinnak? Yularen nem klón hagy minden parancsát telljesítse Anakinnak, ráadásul ott volt a ryloth-i inciden amiután lehet hogy megingott az Anakinba vetett hite. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Yularen nem klón hagy minden parancsát telljesítse Anakinnak, ráadásul ott volt a ryloth-i inciden amiután lehet hogy megingott az Anakinba vetett hite. Most nagyon ellenkezik az újabb őrült terv miatt. Tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Itt a link az előzményekhez: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=174 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Kolmilan! Ha feliratot akarsz készíteni az epizódrészletekhez, itt a letölthető verzió: Spoiler: Holocron Heist 1 Holocron Heist 2 Cargoo of Doom Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Hmmm... Nem kellett volna megnéznem ezeket a trailereket, mert most már mégjobban várom, hogy végre elinduljon a második évad! Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg sokkal szebbek lettek az animációk, mint amilyenek az első évadokban voltak? Spoiler: Nem gondoltam volna, hogy már az első részben a Felucián fognak csatázni. Beigazolódott mindkét gyanúm, miszerint Jocasta Nu (Aki egy kicsit boszorkányos kinézetűre sikeredett...) és Denal, a klón is szerepelni fognak a második évadban. Fantasztikus második évadnak nézünk elébe! Szerkesztve: 2009. Szeptember 6. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Yularen mimikája megérne egy misét. Egyébként érdekes, mert már az első részben feltűnik a Juggarnaut! Amúgy egyetértek, valahogy még dinamikusabb az egész, és a mozgások se tűnnek olyan szögletesnek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Én az első hat másodperc után rányomtam a pause-ra Inkább nem akarom látni, már kibírom október másodikáig. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Én az első hat másodperc után rányomtam a pause-ra Inkább nem akarom látni, már kibírom október másodikáig. Igaz, okos ember a mások kárán tanul. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Érdekes, én is úgy vagyok vele, hogy ezeket már inkább nem nézem meg, hadd jöjjenek az epizódok, majd akkor Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Én megnéztem őket és úgy érzem nem szenvedtem maradandó károsodásokat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Én megvárom inkább a sorozatot, nekem minden meglepetés lesz belőle most már Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Fantasztikusak az új klippek. Spoiler: Tehát már a Holocron heistben a Felucián leszünk. Ahsoka valamit jól eltolhatott, hogy már a Tanács ennyire letolta. Ez már valami újabb jel lehet, hogy mégsem hal meg hanem majd egyszer csak kidobják a Rendből? Obi-van már a Tanács tagja. Ez nagy támpontot adhat majd az egyes EU sztorik konkrétabb kronológiájában. Jocasta Nu szereplésének is örülök, bár tényleg elég boszorkányosra sikeredett a kinézete. A Cargo of Doomban pedig már megint ott van Ahsoka Anakin mellett, tehát elég hamar lejár a büntetése. Cad Bane, pedig parancsnoki hídon van? Fejvadász létére? Érdekes lesz. Ezekből az eddigi klippekből azt a következtetést vonom le, hogy sokkal jobb évadnyitás elé nézünk, mint tavaly. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Én megvárom inkább a sorozatot, nekem minden meglepetés lesz belőle most már Sajnos én nem bírtam ki, győzött a kíváncsiságom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Fantasztikusak az új klippek. Tehát már a Holocron heistben a Felucián leszünk. Ahsoka valamit jól eltolhatott, hogy már a Tanács ennyire letolta. Ez már valami újabb jel lehet, hogy mégsem hal meg hanem majd egyszer csak kidobják a Rendből? Obi-van már a Tanács tagja. Ez nagy támpontot adhat majd az egyes EU sztorik konkrétabb kronológiájában. Jocasta Nu szereplésének is örülök, bár tényleg elég boszorkányosra sikeredett a kinézete. A Cargo of Doomban pedig már megint ott van Ahsoka Anakin mellett, tehát elég hamar lejár a büntetése. Cad Bane, pedig parancsnoki hídon van? Fejvadász létére? Érdekes lesz. Ezekből az eddigi klippekből azt a következtetést vonom le, hogy sokkal jobb évadnyitás elé nézünk, mint tavaly. Cad Bane esetén én is csodálkztam. Kapitány??? Valahogy nem illik egy fejvadászhoz egy ekkora hajó irányíttatása. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Oldie. Szerintem egyszeri alkalomról van szó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Gondolom, de akkor is furcsa Egy péket se ültetnek be egy esztergapad mögé Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Gondolom, de akkor is furcsa Egy péket se ültetnek be egy esztergapad mögé Szerintem ez abszolút rossz példa. Bane biztos ért valamicskét a taktikához és cselvetéshez, hisz fejvadász. Gondoljunk csak Jango -ra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Spoiler: Én se állítanék oda egy fejvadászt a parancsnoki hídra. Egy űrcsata azért egészen más. Ott flottákat, egységeket kell ütköztetni egymással. Ez más azért, mint valakit/valakiket elkapni, megölni, vagy valamit megszerezni. De lehet, hogy Cade Bane-nek van valami tapasztalata e téren. Szerkesztve: 2009. Szeptember 6. - Darth Revan9 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Pontosan, Revan jól mondja. Válasz
Fox Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. csodálatos lesz fejlődik a technika! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Azért arról sem feledkezzünk meg, hogy Durge is parancsnoki rangot kapott a CIS-ben. Pedig ő is csak egy fejvadász. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Kolmilan! Ha feliratot akarsz készíteni az epizódrészletekhez, itt a letölthető verzió: Köszönöm, Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Pontosan, Revan jól mondja. Spoiler: Milyen flottákat? Két hajó harcol egymás ellen. Bane viszi az elrabolt gyerkőcöket a Mustafarra. Gondolom ezt nem teheti meg egy kis siklóval... Szerkesztve: 2009. Szeptember 6. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Csak nem spoilereznék ilyen nyíltan mindenki előtt! Mielőtt még Dzséjt, vagy Donát dühében kihúzná a beleidet centiről centire. A viccet félretéve, én vevő vagyok a spoilerekre, de azért van itt egy pár ember, aki viszont allergiás rá. Szerkesztve: 2009. Szeptember 6. - KisKósa Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Milyen flottákat? Két hajó harcol egymás ellen. Bane viszi az elrabolt gyerkőcöket a Mustafarra. Gondolom ezt nem teheti meg egy kis siklóval... Arra céloztam, hogy maga a kapitányi rang nem áll neki jól Az már részletkérdés, hogy kit, mit szállít. Egy ilyen kaliberű alakhoz más "tisztségek" társulnak. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Csak nem spoilereznék ilyen nyíltan mindenki előtt! Mielőtt még Dzséjt, vagy Donát dühében kihúzná a beleidet centiről centire. A viccet félretéve, én vevő vagyok a spoilerekre, de azért van itt egy pár ember, aki viszont allergiás rá. Aki spoileres az nem igen olvassa ezt a topikot. Dzséjt is az mellesleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Arra céloztam, hogy maga a kapitányi rang nem áll neki jól Az már részletkérdés, hogy kit, mit szállít. Egy ilyen kaliberű alakhoz más "tisztségek" társulnak. Gondolom kapott egy nagyobb hajót a küldetésére. Egyszer. Ennyi. Ezen nem tudom miért kell ennyire fenn akadni. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Gondolom kapott egy nagyobb hajót a küldetésére. Egyszer. Ennyi. Ezen nem tudom miért kell ennyire fenn akadni. Mit jelent nálad az, hogy "ennyire" ? Én csak szóvá tettem higgadtan, hogy a fejvadász, mint karakternek nem áll jól a kapitányi beosztás egy hadihajónál. Nem spilázom túl a dolgot, nyugi, lehet, hogy tök ésszerűen lesz megoldva a filmben. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.