kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. bakker ennyi részlet. lassan már a részeket is össze lehetne rakni. még jó hogy nem nézem meg őket. Maradjon kis meglepetés is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Üdv a klubban Spoiler: Hmm... a bothan dologról. Nem lehet, hogy itt is az időben ugrálunk, még szezonok között is?? Most épp ez jutott eszembe, bár elég meredek ötlet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hát ez tényleg elég meredek ötlet lenne ( bennem is felmerült), és totál lelombozó lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Szezonok között talán nem lesz ugrálás, mert akkor nincs értelme a szezonnak sem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Spoiler: Történeti szempontból sem lehetne szerintem ugrás, hisz itt Oppo mestert mentik meg, ergo Bane-es szál. Az meg hogy az első évad utolsó része előbb lenne, mint az évad elején lévő rész, az meg nagyon húzós ötlet. Szerintem itt azzal van a gond, hogy relatíve védtelenek lennének így az űrhajóval szemben, hisz a Bothavui hadműveletnél a CIS nem látta a járműveket, itt meg azon mennének át. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Ebben van valami Phobos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. (szerkesztve) Történeti szempontból sem lehetne szerintem ugrás, hisz itt Oppo mestert mentik meg, ergo Bane-es szál. Az meg hogy az első évad utolsó része előbb lenne, mint az évad elején lévő rész, az meg nagyon húzós ötlet. Szerintem itt azzal van a gond, hogy relatíve védtelenek lennének így az űrhajóval szemben, hisz a Bothavui hadműveletnél a CIS nem látta a járműveket, itt meg azon mennének át. Az ellenvetés, vagy jobban mondva az akadékosság arra van kihegyezve a videórészletben, hogy egy ilyen járművel kész őrültségnek tűnik a vákuumban csapatot szállítani. Hiába mondják utána, hogy semmi gond nem lenne ebből, de mi tudjuk, hogy tényleg nem gond, hiszen a Bothan rendszerben a vákuumban mászkáltak az aszteroidán. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Spoiler: Igen a vákumban az a baj, hogy nem tudnak mozogni. Az előző részben egy szilárd talajon voltak, tehát tudtak mozogni. Se előre, se oldalra nem tudnak majd mozdulni, ha kevés lenne a lendületük, amikkel kihajítják őket az űrbe. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Gondolom ezt a promeszt keresgéltük nemrég. Sajna kamerás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 8. Valószínű mert ezt még nem láttam! Köszi Rog! Spoiler: Feluciat Grievous csapatai támadják meg, tehát benne lesz a jó tábornok is az epizódban! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Frissült a sw.com adatbázisa: Jocasta Nu TCW képek 1 Jocasta Nu TCW képek 2 Jocasta Nu TCW képek 3 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Azért így animációban egész jól tartja magát Jocasta NU. Egy szem ránc, annyi nincs rajta Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Azért így animációban egész jól tartja magát Jocasta NU. Egy szem ránc, annyi nincs rajta Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg enyhén Palpatine-os az arca? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Jó ez a TV spot, Phobos! Ahogy rárepülnek a Mandalorok Obira, az frankón néz ki. Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg enyhén Palpatine-os az arca? Az orra mindenképp. Lehet, hogy azt a designt használták alapnak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Nagyszerű új klippek. Spoiler: Grivi és Obi ismét egymás ellen. Jocasta Nu tényleg elég Palpatine-os. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg enyhén Palpatine-os az arca? Először a második képet néztem meg, és kerestem a csajszit Ahsoka meg Palpi között Aztán láttam, hogy a sérója más Tényleg nagyon Palpis. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. (szerkesztve) Frissítették a Cartoon Network TCW-s oldalát. Rendkívül ügyes módon Aurra Sing faját Nar Shaddaaként adták meg. Ha minden igaz, akkor a harmadik rész alcíme Children Of The Force lesz. Szerkesztve: 2009. Szeptember 10. - KisKósa Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Frissült a karakterbank, most már Bane múltjáról is többet tudhatunk http://starwars.com/databank/character/cadbane/index.html Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Továbbá felrakták a Hunting The Hunters harmadik részét, amely a Iegón játszódik. Visszatér néhány régi ismerős benne: Cade Bane, HELIOS-3D, Jaybo Hood... Érezhető, hogy ez a történet már közeledik a második évadhoz, mert közvetlen utást kapunk a Holocron Heist elején történtekre, miszerint... Spoiler: ...Ahsoka Tano a Felucián harcol. Ebben a részben Shahan Alama és Robonino után HELIOS-3D-n a sor, hogy elkapja őt a Köztársaság. Ehhez is van egy bónusz oldal, amelyet csak a hozzá tartozó játék teljesítésével kaphattok meg: http://www.starwars.com/games/playnow/droi...iego/Bonus.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Azért remélem ezentúl nem minden Cad Bane -ről fog szólni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Á bazzeg kezdődjön máááár! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Még 3 hét Trailer tetszetős, főleg a megszakítjuk adásunkat rész Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Á bazzeg kezdődjön máááár! Ugyanezen a véleményen vagyok én is! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Azért remélem ezentúl nem minden Cad Bane -ről fog szólni. Biztos nem, hiszen csak mellékszereplő. Az 1. évad elején Ventress fordult elő sűrűbben, aztán a végére teljesen kimaradt, pedig azért ő más kategória, hiszen ismert karakter volt az EU-ból és a régi CW sorozatból. Egyébként kíváncsi lennék, befolyásolja-e a történetvezetést az, hogy vélekednek a nézők az egyes karakterekről. Ha valaki népszerű mellékszereplővé válik, akkor vajon többet szerepeltetik a jövőben? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Egyébként kíváncsi lennék, befolyásolja-e a történetvezetést az, hogy vélekednek a nézők az egyes karakterekről. Ha valaki népszerű mellékszereplővé válik, akkor vajon többet szerepeltetik a jövőben?Nem hiszem, mert a 3. évad végéig kb. már kész lehetnek, így a visszajelzések nem befolyásolják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Nem hiszem, mert a 3. évad végéig kb. már kész lehetnek, így a visszajelzések nem befolyásolják. Te is izgatottan várod? Pedig az első évad nem nagyon tetszett ha jól emlékszem. De hátha talán az új. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Te is izgatottan várod? Pedig az első évad nem nagyon tetszett ha jól emlékszem. De hátha talán az új. Igen, bízok benne, hogy a 2. évad már jobb lesz Eddig minden esély meg van rá. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.