Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nem hinném. Padméra még akkor szüksége volt. Nem beszélve Anakinról.De azt szerintem nem gondolta, hogy Anakin olyan béna, hogy elfogatja magát. Padméra tényleg szüksége lehetett volna, de gondolom arra számított, hogy Anakin megmenti őt, a többiek meg lényegtelenek ebből a szempontból számára. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nem hinném. Padméra még akkor szüksége volt. Nem beszélve Anakinról. Tusé Meg még az, hogy a 2x01-ben nem úgy tűnt, mintha Sidious újabb megbízást adna, hanem inkább úgy, mint aki a hírneve alapján kereste fel Bane-t. Még mondja is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Nem hinném. Padméra még akkor szüksége volt. Nem beszélve Anakinról. Anakinról nem tudhatta, hogy ott lesz pont akkor. Padmé is "problémás" szenátor volt. A halálával Sidi Anakinban még jobban feltüzelte volna a gyűlölet lángjait a szeparatisták (elhitette volna vele, hogy a szepik álltak Ziro kiszabadítása mögött) és még jobban a Sötét Oldal felé taszította volna Anakint. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Lehet Phobos, de én akkor se gondolom, hogy Sidious lett volna a megbízó. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. De azt szerintem nem gondolta, hogy Anakin olyan béna, hogy elfogatja magát. Padméra tényleg szüksége lehetett volna, de gondolom arra számított, hogy Anakin megmenti őt, a többiek meg lényegtelenek ebből a szempontból számára. Pontosan. Így is lehet. Tusé Meg még az, hogy a 2x01-ben nem úgy tűnt, mintha Sidious újabb megbízást adna, hanem inkább úgy, mint aki a hírneve alapján kereste fel Bane-t. Még mondja is. Lehet, hogy a Hostage Crisis beli megbízást Sidi Dookun keresztül adta és Bane nem tudott arról, hogy a fő megbízó Sidi volt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Lehet Phobos, de én akkor se gondolom, hogy Sidious lett volna a megbízó. Az is lehet, hogy Jabba, vagy valaki más volt. Ez csak az én teóriám. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Szerintem egyértelmű, hogy Ziro volt. Egyrészt, a hutt meg sem lepődött, hogy valaki kihozta, másrészt, Bane miért máson akarná behajtani a számlát (a fejvadászok meg nem dolgoznak önállóan). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Szerintem egyértelmű, hogy Ziro volt. Egyrészt, a hutt meg sem lepődött, hogy valaki kihozta, másrészt, Bane miért máson akarná behajtani a számlát (a fejvadászok meg nem dolgoznak önállóan).Szerintem is. Biztos hallotta hírét, hogy mekkora király csávó ez a Bane és közvetve felbérelte. Ez ellen meg ez szólhatott, hogy egyszerűbben is kihozhatták volna, minek ehhez sakkban tartani a fél szenátust? Óriási rizikót vállaltak. Szóval ez sántít benne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Ezek után meg Palpi megérezte a tehetséget Baneben Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Dzséjt: Az első rész utolsó mondatán akkorát röhögtem Köszi a leírásokat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Szerintem is. Biztos hallotta hírét, hogy mekkora király csávó ez a Bane és közvetve felbérelte. Ez ellen meg ez szólhatott, hogy egyszerűbben is kihozhatták volna, minek ehhez sakkban tartani a fél szenátust? Óriási rizikót vállaltak. Szóval ez sántít benne. Még egy dolog szól a mellett, hogy Bane-t Ziro bérelte fel: Bane mellett egy rahedli IG-86-os volt, és a mozifilmben Ziro ilyen gépeket használt, ráadásul ő rendelkezett B1-es droidokkal, vagyis vásárolt magának szövetségi robikat, és Bane támogatta néhány BX kommandós droid is, ami szintén jöhetett Ziro raktárából. Szerintem a Szenátus megtámadása azért lehetett szükséges, mert Ziro hadifogoly volt, és mint ilyet, katonai börtönben őrizték. Oda meg nem lehet csak úgy bemenni, pláne, hogy klónok őrzik, akikre nem lehet megfélemlítéssel, pénzzel, vagy fenyegetéssel hatni, csak paranccsal. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Dzséjt, köszi a leírásokat. A kvíz előtt is azokat olvasgattam el még az első évadból, mert az epizódokat nem volt időm végignézni, és bár nem sokat segítettek (az egyetlen jó válaszomat nem onnan tudtam), de a 2. évad kezdete előtt jó volt ismét végigpörgetni, mi minden történt az előzőekben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Húha. Sidious bepörgött. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Dzséjt, köszi a leírásokat. A kvíz előtt is azokat olvasgattam el még az első évadból, mert az epizódokat nem volt időm végignézni, és bár nem sokat segítettek (az egyetlen jó válaszomat nem onnan tudtam), de a 2. évad kezdete előtt jó volt ismét végigpörgetni, mi minden történt az előzőekben. Szívesen. A kvíz előtt én is végigolvastam, rajtam sem sokat segített, pedig majdnem minden kérdésre ott volt a válasz, és engem ez bosszantott is, mert tudtam, hogy olvastam, csak nem jutott eszembe Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Na végre tudjuk mit akar Sidious a gyerekekkel. Sejtettem, hogy valami ilyesmit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Na végre tudjuk mit akar Sidious a gyerekekkel. Sejtettem, hogy valami ilyesmit.Mit is akar? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Mit is akar? Spoiler: Erőhasználó ügynököket a saját szolgálatába. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Ez már múltkor felmerül. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Az SFportalra írtam egy kis második évad ajánlót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Az SFportalra írtam egy kis második évad ajánlót.Jó írás lett Dzséjt. Remélem többek figyelmét is felkelti majd. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. na mi lesz holnap reggel? na mi lesz holnap reggeeeeeel? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. na mi lesz holnap reggel? na mi lesz holnap reggeeeeeel? Napfelkelte Jó írás lett Dzséjt. Remélem többek figyelmét is felkelti majd. Köszi. Én is remélem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. na mi lesz holnap reggel? na mi lesz holnap reggeeeeeel? Ody söre valszeg a hűtőbe kerül, míg mások csípás szemekkel a monitoraikat fogják stirölni. A "normálisabb" fajtája, köztük jómagam, pedig türelmesen megvárja, míg az epizód leadását követő harmadik órában ( sacc úgy kilenc óra tájban) Kolmilan dalolva dobja fel a feliratott a netre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. (szerkesztve) na mi lesz holnap reggel? na mi lesz holnap reggeeeeeel? Várom már. Eszméletlen jó részre számítok. Ody söre valszeg a hűtőbe kerül,Most borozok. Szerkesztve: 2009. Október 9. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Most borozok. Ody, ezek után rádfogom, hogy Bambit iszol. Lefogadom, ha bort írtam volna, sörre hivatkozol. Meglesz ennek ám a böjtje Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Komolyan bor lesz, félédes vörös. De lehet, hogy ,a este megnézem a Rambo -t aztán oda is csorgatok egy-két cseppet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Remélem most nem hagyják le az elejét mint a múlt héten. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Remélem most nem hagyják le az elejét mint a múlt héten. Én is, roppant idegesítő volt. Meg az epizód elejei idézet hiánya is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. (szerkesztve) Én is, roppant idegesítő volt. Meg az epizód elejei idézet hiánya is...Engem is bosszantott, mert azzal együtt kerek az egész. Olyan volt, mintha a mozifilm egyből a szöveggel kezdődne, semmi fanfár és kék szöveg. Szerkesztve: 2009. Október 9. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.