Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) hát nem egy HD, de kora reggeli első megnézésre jó. Amúgy szerintem most már várd meg, hátha lesz jobb.Hozza az 2hd minőségét? Szerkesztve: 2009. December 5. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozza az 2hd minőségét? Dehogy. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Húhah. Az IGN szerint ez volt minden idők legjobb TCW epizódja. Nagyon jó volt, nekem is a kedvencek között van. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozza az 2hd minőségét? Közel sem, de nem olyan szánalmasan sz*r, mint amilyen a Children Of The Force-nál volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Elég gyenge ez a C_P. Ha tudtok linket a 2hd -hez szóljatok. Tibur! örülök, hogy tetszett! Egyébként mi a véleményed a második évadról? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Úgy néz ki, még nincs más verzió. No majd. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nekem jó lesz ez elsőre. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hol van a 720p-s verzó? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. A következő rész címe: Grievous Intrigue és Január 1-én kerül adásba Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. A következő rész címe: Grievous Intrigue és Január 1-én kerül adásba Dupla rész lesz elsején. Amúgy nem biztos ez a cím. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nem biztos? Miért raknának fel egy kamu címet az sw.com-ra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nem biztos? Miért raknának fel egy kamu címet az sw.com-ra? Én eddig csak az egyik fórumon olvastam ezt. Az sw.com -on hol írnak erről? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Itt: http://starwars.com/img/theclonewars/main.jpg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Grievous Intrigue Spoiler: Állítólag Grivi egymaga megy egy klónok által vezérelt állomás ellen, és kiírtja a helyőrséget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Itt: http://starwars.com/img/theclonewars/main.jpg Aham. Akkor már csak a következő rész címét kell majd kideríteni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nocsak, Grivi újra itt, ez némi bizakodásra ad okot Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Grievous Intrigue Spoiler: Állítólag Grivi egymaga megy egy klónok által vezérelt állomás ellen, és kiírtja a helyőrséget. Ez piszkosul jól hangzik. Már hiányzott nagyon. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Érdekes, hogy spanyolul már fent van ateljes rész a Youtube-on, de angolul még nem. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Az iTunes-on, pedig angolul is fenn vagy tökéletes minőségben! Csak egy a bibi... fizetős, kb. 2 dollárba kerül. Pedig onnan elég szépen lerippelhető. Na sebaj várunk! Update: Na időközben kijött a 2HD, remélhetőleg nem kamu. Spoiler: A piratebayen megtalálható. Update #2: Ne töltse senki, ez a C_P-és, csak valaki szereti idegesíteni a népet! Szerkesztve: 2009. December 5. - barnez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nocsak, Grivi újra itt, ez némi bizakodásra ad okot A Lair of Grievous rész óta nem láttuk őlordságát így én is nagyon örülök, hogy visszatér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Zombikat akarooook. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Zombikat akarooook. Kaptár... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. A Lair of Grievous rész óta nem láttuk őlordságát így én is nagyon örülök, hogy visszatér. Tényleg nem volt azóta...de durva. Most már tényleg itt az ideje! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Tényleg nem volt azóta...de durva. Most már tényleg itt az ideje! Igen, eljött végre az ő ideje is... De azért tegyük hozzá, hogy Dooku gróf és Ventress is elég rendesen mellőzve van most. Meg a fejvadászok is, és ez már maga a Rise of the Bounty Hunters cím miatt is furcsa. Vagy ez csak az első három részre vonatkozott? Remélem nem. Plusz elvileg még benne lesz néhány elvetemült fejvadász, gondolok itt Sugira, Embóra, meg persze Bosskra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Még 13 rész hátra van. Abban bőven elférnek a fejvadászok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Még 13 rész hátra van. Abban bőven elférnek a fejvadászok. Nem 12? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nem 12?Pontosabban 14 rész. 8+14=22. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. A C_P teljesen nézhető, ezt tanúsíthatom. Ody, felirat hiányában ismét csak bíztatni tudlak, hogy nézd meg, meg teljesen érthető, ha másért nem, azért, mert a tettek jelen esetben abszolút magukért beszélnek. Tetszett az epizód? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Tetszett az epizód? Tetszett. És mondhatom, hogy jobbak a giliszták, mint a zombik. Elég karakteres rész, méltó folytatása az előzőnek - előzetesen ennyit róla. Majd később írok róla bővebben. Szóval ne várj sokat a feliratra, hanem inkább nézd meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szóval ne várj sokat a feliratra, hanem inkább nézd meg. Nagyon fogytán a türelmem, lehet, hogy az lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.