Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezek után még hogy vibro kard :D

Nem hittetek kicsi Phobos bácsinak :o

De akkor se hagyományosan vett fénykard az, hanem valami muzeális érték, amit a Jedi templomból csórtak. :) (de jó, hogy oda mindenki ki-be járkál lopkodni. :D ). A pengéje is inkább kardra emlékeztet. De mindenesetre nagyon jól néz ki.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Ez tényleg vibro-kard lehet, de nagyon jól néz ki. :D
Ehhem-ehhem ;)

Spoiler:

Ok, az tény, hogy nem közönséges fénykard és csak itt találkozunk vele, de nem kicsit feldobja a részt :D

Hozzászólás ideje:
Ehhem-ehhem ;)

Az alábbi videó után gondoltam. :D Mert előtte bizony az volt a véleményem amit belinkeltél fent. :P Ráadásul itt ki is mondja Vizsla, így nincs értelme kételkedni.

Spoiler:

Ok, az tény, hogy nem közönséges fénykard és csak itt találkozunk vele, de nem kicsit feldobja a részt :D
Nagyon feldobja! :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=2010-...p;i_layout_id=0

Itt 19-kor már 2. évad lesz? Vagy csak egy hét múlva?

Szerintem ez csak az 1. évad szokásos napi 2 ismétlés adagja. 2008 van alá írva, akkor pedig még USA-ban sem sugározták a 2. évadot...

Egyébként szerintem kizárt, hogy az RTL Klub leadja a 2. évadot. Ha már a Jedi Crash elejét 'túl durvának' találták, mit szólnak majd pl. a Brain Invaders-hez, vagy a Landing at Point-Rain-hez? Hiába, magyar gyerekeknek csak a hupikék törpikék meg a pokémonok valók... ;)

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:
Kikerült a 12. rész EpGuid-ja! Bár nem sok újdonságot tartalmaz...
Számomra a helyszínek újdonságot jelentenek, mert nem tudtam hol fog játszódni a történet. Dzséjt is boldog lesz. De sok még az a három nap ami hátra van. ;) Én se vártam még ennyire részt, mint ezt. Talán csak a Grivist.
Hozzászólás ideje:
Szerintem ez csak az 1. évad szokásos napi 2 ismétlés adagja. 2008 van alá írva, akkor pedig még USA-ban sem sugározták a 2. évadot...

Egyébként szerintem kizárt, hogy az RTL Klub leadja a 2. évadot. Ha már a Jedi Crash elejét 'túl durvának' találták, mit szólnak majd pl. a Brain Invaders-hez, vagy a Landing at Point-Rain-hez? Hiába, magyar gyerekeknek csak a hupikék törpikék meg a pokémonok valók... ;)

Ettől még a CN leadhatja. Csak az a gáz, hogy az nem mindenhol van.

Szerintem április előtt ne számítsunk magyar részekre.

Hozzászólás ideje:
Számomra a helyszínek újdonságot jelentenek, mert nem tudtam hol fog játszódni a történet. Dzséjt is boldog lesz. De sok még az a három nap ami hátra van. ;) Én se vártam még ennyire részt, mint ezt. Talán csak a Grivist.

Én is kíváncsian várom a folytatást, mert hiába tudjuk a végkifejletet (EP3 és társai) mégis izgalomba tudnak hozni 1-1 alább belinkelt előzetessel. :D Ez (is) a szép a TCW-ben...

Hozzászólás ideje:
Ettől még a CN leadhatja. Csak az a gáz, hogy az nem mindenhol van.

Szerintem április előtt ne számítsunk magyar részekre.

A CN leadhatja és szerintem le is fogja adni... valamikor. ;)

Majd írok egy levelet Molnár Ilonának, hogy hol tartanak a szinkronizálásban. :D

Hozzászólás ideje:
A CN leadhatja és szerintem le is fogja adni... valamikor. :)

Majd írok egy levelet Molnár Ilonának, hogy hol tartanak a szinkronizálásban. :D

Reméljük, válaszol majd. :D Most hogy nincsenek klubnapok, erről sem tudunk semmit.
Hozzászólás ideje:

Jobb lenne így, ha rendesen folytatnák. De én a magyar verziót is várom, jó volt nézni vasárnaponként reggel, és végre TV-ben. :) A letöltött epizódokat sajnos csak a gépen tudom megnézni, úgy meg nem az igazi.

Hozzászólás ideje:
Jobb lenne így, ha rendesen folytatnák. De én a magyar verziót is várom, jó volt nézni vasárnaponként reggel, és végre TV-ben. :) A letöltött epizódokat sajnos csak a gépen tudom megnézni, úgy meg nem az igazi.
Én kiírom őket CD-re és a nagy TV-n nézem. :D
Hozzászólás ideje:
A CN online TV műsorában.

Viszont ennek én is örülök, jobb ha hetekre leosztják a részeket, mint sokáig várni :)

Szerintem is jobb így, - bár valószínűleg én egyébként is külön néztem volna meg a 2 részt - de eddig a wookiepédia nem igazán tévedett, ezért is gondoltam, hogy megbízható. Ezek szerint mégsem. Sokáig a 2x09 is külön részként szerepelt a műsorlistán, aztán pár nappal a premier előtt írták át dupla részre...de kívánom, hogy igazatok legyen. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.