Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. No valahogy így néz ki az amcsi adásrend: April 2: Episode 17 April 9: Episode 18 April 16: Episode 19 April 23: Episode 20 + 21 April 30: Episode 22 A Sky TV továbbra is 1 hetes előnyben lesz az amcsikhoz képest? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. (szerkesztve) A Sky TV továbbra is 1 hetes előnyben lesz az amcsikhoz képest?Na ez az amit nem tudok. Szerintem valahol be fogják érni az amik őket. Nem tudom elképzelni, hogy a sorozat zárása előbb legyen "külföldön" mint odahaza. Szerkesztve: 2010. Március 25. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Na ez az amit nem tudok. Szerintem valahol be fogják érni az amik őket. Nem tudom elképzelni, hogy a sorozat zárása előbb legyen "külföldön" mint odahaza. Arra tudok gondolni, hogy a 20-21-es dupla résznél a CN utol fogja érni a Sky-t, hacsak nem lesz ott is dupla-adás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Arra tudok gondolni, hogy a 20-21-es dupla résznél a CN utol fogja érni a Sky-t, hacsak nem lesz ott is dupla-adás.Lehetséges, nem tudom. Mindenesetre vadászom az infókat a hátralévő részek sugárzásáról, de még nem sokat tudni. Ellenben az utolsó három rész egybefüggő lesz Spoiler: Ebben lesz benne Boba, aki egy fejvadász csoportot vezet állítólag. 11 évesen...na ezt nem venném készpénznek. Egyesek azt is mondják, hogy Bane és Bossk is neki engedelmeskedik. :P Ez alapján már tuti fals az infó. De az biztos, hogy az utolsó öt részben keményen benne lesznek a fejvadászok. Arra is kíváncsi vagyok, lesz-e valami cliffhanger a végén. Elvileg Boba felbukkanása lehet a bevezetése a karakternek a harmadik évadra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. No valahogy így néz ki az amcsi adásrend: April 2: Episode 17 April 9: Episode 18 April 16: Episode 19 April 23: Episode 20 + 21 April 30: Episode 22 Na, akkor végre nem lesz szünet. Spoiler: Ebben lesz benne Boba, aki egy fejvadász csoportot vezet állítólag. 11 évesen...na ezt nem venném készpénznek. Egyesek azt is mondják, hogy Bane és Bossk is neki engedelmeskedik. Ez alapján már tuti fals az infó. De az biztos, hogy az utolsó öt részben keményen benne lesznek a fejvadászok. Arra is kíváncsi vagyok, lesz-e valami cliffhanger a végén. Elvileg Boba felbukkanása lehet a bevezetése a karakternek a harmadik évadra. Na az télyleg hatalmas poén lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Na, akkor végre nem lesz szünet.Úgy látszik nem. Örülök, hogy tetszett a Senate Murders! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Reszkess Coruscant, jön Zillo. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Reszkess Coruscant, jön Zillo. Ezek szerint a hátralévő részekben megkapjuk az évad elején beharangozott fejvadász-centrikus epizódokat. Bírom Coruscant-ot, de kezd olyan érzésem lenni, hogy 20-30 bolygóból áll az egész Galaxis. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ezek szerint a hátralévő részekben megkapjuk az évad elején beharangozott fejvadász-centrikus epizódokat. Bírom Coruscant-ot, de kezd olyan érzésem lenni, hogy 20-30 bolygóból áll az egész Galaxis. Igen, jönnek most már csőstül. Egyébként a Zillo sztorija: Spoiler: Valami b*szott nagy szörnyet odavisznek Coruscantra, akit a Jedik levadásznak. Persze rombol is a kicsike. Szerintem k*rva jól hangzik. Godzilla és Cloverfield után szabadon. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Ahogy elnéztem a lenti CN adáslistát, úgy még a friss részeket továbbra sem onnan, hanem a Sky-ról vagy a kanadaiaktól fogjuk látni, nem? És így marad a vasárnapi nézés, amíg a CN be nem éri a csatornákat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nekem nyolc, hogy hol adják, csak adják Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Nekem nyolc, hogy hol adják, csak adják Azért egy dolog miatt mégsem mindegy: a CN-nél már szombaton láttuk, és legkésőbb vasárnap volt felirat is, míg mostanában csak vasárnap, felirattal pedig hétfőn-kedden. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Azért egy dolog miatt mégsem mindegy: a CN-nél már szombaton láttuk, és legkésőbb vasárnap volt felirat is, míg mostanában csak vasárnap, felirattal pedig hétfőn-kedden. Igaz, de mégis előbb látjuk mint a CN adása. De tényleg jobb volt amúgy. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Igaz, de mégis előbb látjuk mint a CN adása. De tényleg jobb volt amúgy. Én sem reklamálok, csak ugye a szokások... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Azért egy dolog miatt mégsem mindegy: a CN-nél már szombaton láttuk, és legkésőbb vasárnap volt felirat is, míg mostanában csak vasárnap, felirattal pedig hétfőn-kedden. Más megvilágításban viszont a CN-nél hat nappal később látod és hét-nyolc nappal később van felirat Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Más megvilágításban viszont a CN-nél hat nappal később látod és hét-nyolc nappal később van felirat Igaz, csak nekem hétvégén jobban van időm bármit nézni, mint hét közben este. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) Igen, jönnek most már csőstül. Egyébként a Zillo sztorija: Valami b*szott nagy szörnyet odavisznek Coruscantra, akit a Jedik levadásznak. Persze rombol is a kicsike. Szerintem k*rva jól hangzik. Godzilla és Cloverfield után szabadon. Ha valami ősi Sith szörny lesz, akkor nagyot fog ütni ez az epizód. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. Hozzászólás ideje: 2010. Március 26. (szerkesztve) Ha valami ősi Sith szörny lesz, akkor nagyot fog ütni ez az epizód. Terentatek-ek nagyon jók lennének erre a célra Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. (szerkesztve) 16-os HD (1080p) http://www.megaupload.com/?d=MFB99KJ1 http://www.megaupload.com/?d=EY3NKHW0 Szerk: Itt van a 720p-s: http://www.megaupload.com/?d=0JA1ZZ5S Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Köszi Phobos. Nem értem a Kanadaiak miért nem tudják felvenni az új részt? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Igaz, csak nekem hétvégén jobban van időm bármit nézni, mint hét közben este. Gondolom, hasonlóképpen Milánnak is jobb lenne szombaton fordítani, mint a vasárnap miatt átcsúszni hétköznapra. Na de hát ez van. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Gondolom, hasonlóképpen Milánnak is jobb lenne szombaton fordítani, mint a vasárnap miatt átcsúszni hétköznapra. Na de hát ez van. Persze, emiatt is jobb lenne, ha a CN adná leghamarabb. Talán majd a következő évadnál már megint így lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Kikerült a még hátralévő epizódok címe és rövid leírása. Az utolsó két rész dupla lesz, és iszonyat jól hangzik a sztori. Spoiler: A kis Boba próbál bosszút állni Mace Windun és a Jediken az apja haláláért. Egy rakat fejvadász segít neki ebben. Talán Bane és még mások is feltűnnek. Nagy finálé lesz majd! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Záporoznak az új címek, nagy örömömre. Nem gyenge részek elé nézünk, bár szerintem évad végére már elegünk lesz Coruscantból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Záporoznak az új címek, nagy örömömre. Nem gyenge részek elé nézünk, bár szerintem évad végére már elegünk lesz Coruscantból. Ha jól számoltam még kétszer tűnik fel. Egyébként így már teljes az évad lista. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Ha jól számoltam még kétszer tűnik fel. Egyébként így már teljes az évad lista. Én többet számoltam: 2x18, 2x19, 2x21, 2x22 Viszont az nem tiszta, hogy a dátumok hogy s mint lesznek pontosan. Eddig úgy volt, ha jól emlékszem, hogy a 20-21. rész lesz dupla, a wiki viszont a 19-20.-at írja annak. Az még jobban kavar a dolgon, hogy a Sky TV-n valószínűleg teljesen máshogy lesz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Én többet számoltam: 2x18, 2x19, 2x21, 2x22Viszont az nem tiszta, hogy a dátumok hogy s mint lesznek pontosan. Eddig úgy volt, ha jól emlékszem, hogy a 20-21. rész lesz dupla, a wiki viszont a 19-20.-at írja annak. Az még jobban kavar a dolgon, hogy a Sky TV-n valószínűleg teljesen máshogy lesz... Az utolsó két rész lesz dupla. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Értem. Kösz az infókat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Értem. Kösz az infókat! Nincs mit. A duplát úgy értem persze, hogy egyszerre adják le. A Zillo duológia is kettő rész, de azt nem egyben, hanem két hétvégén nyomják le. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Hozzászólás ideje: 2010. Március 27. Látom remek évadzárásra számíthatunk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.