Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Gyönyörűűűűű!!! És újra visszakerült oldalra a gömbágyú, helyes Tudod mire lennék kíváncsi? Mi van a víz alatt? Mármint úgy értem, hogy az épületek "lábazataiban" nyilvánvalóan olyan helyekre lehet lejutni az épületben amit még nem láttunk. Ráadásul a víz alatt. Remélem látjuk majd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Nem biztos, hogy van ott bármi is a talpazatokon kívül Viszont előhalászhatnál egy űrhajós-vadászgépes montázst is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Nem biztos, hogy van ott bármi is a talpazatokon kívül Viszont előhalászhatnál egy űrhajós-vadászgépes montázst is Sajnos olyan még nincs. Ellenben van Rylothi pillanatkép. Rylothi csata Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Látom már ki is tetted avatárnak. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Töltsd le te magad, megadtam, hol vannak fent, én nem fogok részenként 6 óráig feltölteni, mert kevesebb, mint 10 ember tölti le. Megtenném, csak az általad említett oldalak közül semelyiken se vagyok regisztrálva, és tudtommal mindegyikhez meghívó kell. Ami nekem sajna nincs Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megtenném, csak az általad említett oldalak közül semelyiken se vagyok regisztrálva, és tudtommal mindegyikhez meghívó kell. Ami nekem sajna nincs A Bigtorrenten még szabad volt a reg, amikor írtam. Miért nem regisztráltál még akkor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Látom már ki is tetted avatárnak. Bizony! Imádom Kaminot. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. A Bigtorrenten még szabad volt a reg, amikor írtam. Miért nem regisztráltál még akkor? De ott nem volt dualos, csak normál. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. De ott nem volt dualos, csak normál.Filecserélőkben van egy újabb cím Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Bightorrenten én is regeltem, és ott valóban nincs dualHD TCW rész egy sem. Első körben nagy köszönet Phobosnak, hogy vette a fáradtságot (mert 6 óra az nem kevés), hogy a részeket feltöltötte nekünk. Tényleg nem kis fáradtság, mert amit Ő 6 órán keresztül töltött fel, azt én (mi) leszedtük 10-20 perc alatt. Szóval örök hála és köszönet Phobosnak hogy feltöltötte és megmutatta, hogyan viseltetik egy tiszta szívű igaz SW rajongó a társai felé...... .....................és most ,hogy elejét vegyük a végtelen seggnyalásnak ().....valaki mondja már meg, honnan tudjuk letölteni a dualos HD részeket! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Észre vette valaki a mega trailerben Jar Jar- t? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Észre vette valaki a mega trailerben Jar Jar- t? Hol van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hol van?2:37 -nél látni. Szerintem Bail van mellette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. (szerkesztve) Ki került a harmadik és negyedik rész címe is. Amilyen egyértelmű volt az első kettő, ezek olyan titokzatosak. 3*03 - Supply Lines 3*04 - Sphere of Influence A lényeg pedig, hogy ez a két rész folyamatosan fogja követni a premiert, nem lesz szünet. Szerkesztve: 2010. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Ezeket is egyszerre vetítik le, vagy már külön? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. (szerkesztve) A Supply Lines is egy kicsit fantáziátlan címnek tűnik, akárcsak a Weapons Factory az előző évadban. A Sphere Of Influence viszont nagyon jól hangzik. Egy érdekes Dave Filoni videó arról, hogy látjuk-e valaha Plo Koont maszk nélkül a sorozatban: http://www.starwars.com/video/view/001084.html Szerkesztve: 2010. Szeptember 4. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Ezeket is egyszerre vetítik le, vagy már külön?Külön. Szeptember 24. és október 1. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. 22-es Dual HD Jinx oldaláról Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=R7FFMXAU Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Ma a CN-en a mandalóri szál utáni összes részt egyben levetítették. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Ma a CN-en a mandalóri szál utáni összes részt egyben levetítették. Az szép... Az nyolc rész... Tehát több mint két órán keresztül TCW ment. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszönjük Phobos és HDJinx. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Köszönjük Phobos és HDJinx. Igazából nem is tudom kik azok akik feltöltik... Belinkelik a chatbe én meg kirakom... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Igazából nem is tudom kik azok akik feltöltik... Belinkelik a chatbe én meg kirakom... Akkor nem köszi? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Az szép... Az nyolc rész... Tehát több mint két órán keresztül TCW ment. Remélem a 3. évad részeit már normálisabban fogják adni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Remélem a 3. évad részeit már normálisabban fogják adni.Eddig úgy tűnik igen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Eddig úgy tűnik igen. A magyar adásokra gondoltam eredetileg, azon belül is az ismétlésekre. De most, hogy belegondolok, a 3. évad amerikai premierjei között is remélem nem lesznek hosszú szünetek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. A magyar adásokra gondoltam eredetileg, azon belül is az ismétlésekre. De most, hogy belegondolok, a 3. évad amerikai premierjei között is remélem nem lesznek hosszú szünetek. Ezt nem tudtam. Az amiknál a harmadik évad olyan gördülékenyen indul mint még eddig soha. Minden szezonpremier után volt egy hét szünet, de most nem lesz. Október elsejéig lemegy négy rész. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. akkor remélem nem lesz kihagyás,és akkor Magyarországon is már februárban, elindulhatna a 3. évad Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. akkor remélem nem lesz kihagyás,és akkor Magyarországon is már februárban, elindulhatna a 3. évadEsélytelen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Esélytelen. Az amerikai kihagyásokra én se látok esélyt, de a februári magyar premierre igen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.