KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. A Serenno nagyon jól hangzik. Elvégre ez a bolygó Dooku gróf szülőhazája. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. A Serenno nagyon jól hangzik. Elvégre ez a bolygó Dooku gróf szülőhazája. Ezt nem is tudtam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Kikerült két új vidi a szombati részről. http://www.youtube.com/watch?v=t4tYnxVkrXI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=DjzN_rHpZsk&feature=player_embedded Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. (szerkesztve) Köszi Sky! Az elsőt már láttam, de a második az új volt. Jöhetne már. Szerkesztve: 2011. Január 4. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Ezt nem is tudtam. Pedig ő annak a bolygónak köszönheti a címét. Serenno grófja Miután elhagyta a Jediket, visszatért arra a bolygóra és születési jogán visszakövetelte szülei birtokait, címét, így lett hatalmas vagyona és politikai hatalma. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Pedig ő annak a bolygónak köszönheti a címét. Serenno grófja Miután elhagyta a Jediket, visszatért arra a bolygóra és születési jogán visszakövetelte szülei birtokait, címét, így lett hatalmas vagyona és politikai hatalma. Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Azért most már illene, tekintve, hogy hazánk lett a soros elnöke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Azért most már illene, tekintve, hogy hazánk lett a soros elnöke Huuuuu Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Kezdjünk neki az igazi EU reformnak. Csináljuk meg a forradalmat. Gyerünk! Mindenki hozzon még egy embert Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Ezt a szakaszt Lucas bá találta ki, ami ha jól tudom, a te nézeteid szerint nem EU Érthető, hogy nem találkoztál vele, nem sűrűn jön szóba még az EU-ban sem (azt hiszem, csak pár Dookuval foglalkozó könyvben említik, meg talán az ep2-3 könyvben). Szegény Dooku nem a legsűrűbben foglalkoztatott karaktere a Star Warsnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Az egyik könyvben (ep2 vagy 3) biztosan szerepel, mert mintha ott olvastam volna én is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) A TCW Visual Dictionary-ében benne van. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Darth_Phobos Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. A Sith-ek bosszúja regényben biztos benne van, az elejét két napja olvastam. Nekem rémlik a 2. rész képes enciklopédiája is Serenno említéseit illetően, az az egyetlen amely az enciklopédiák közül nincs meg, de már olvastam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Az enciklopédiákban valóban benne van, de valahogy úgy érzem, Ody nem sűrűn forgatta az enciklopédiákat Még abban sem vagyok biztos, hogy a filmregényeket olvasta. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Elég érdekes Dooku új szerelése... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Elég érdekes Dooku új szerelése... Nekem is ilyen pizsamám van A felsejét ha nem kötöm meg, akkor mint egy begombolatlan ing, lóg a két oldalamon, de ha összekötöm, akkor úgy néz ki, mint Dooku pizsamája Szerkesztve: 2011. Január 6. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Ezt a szakaszt Lucas bá találta ki, ami ha jól tudom, a te nézeteid szerint nem EU Érthető, hogy nem találkoztál vele, nem sűrűn jön szóba még az EU-ban sem (azt hiszem, csak pár Dookuval foglalkozó könyvben említik, meg talán az ep2-3 könyvben). Szegény Dooku nem a legsűrűbben foglalkoztatott karaktere a Star Warsnak. Az egyik könyvben (ep2 vagy 3) biztosan szerepel, mert mintha ott olvastam volna én is. Nem emlékeztem rá. Az enciklopédiákban valóban benne van, de valahogy úgy érzem, Ody nem sűrűn forgatta az enciklopédiákat Még abban sem vagyok biztos, hogy a filmregényeket olvasta. Van enciklopédiám és az előzményfilmek regény változatait is olvastam. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Van enciklopédiám és az előzményfilmek filmek regény változatait is olvastam. Ez esetben: szégyelld magad! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ez esetben: szégyelld magad! Olvastam az X-szárnyú cuccot is. Érdekességnek elment, de nem láttam bele semmi fontosat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ventress új kinézete. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Olvastam az X-szárnyú cuccot is. Érdekességnek elment, de nem láttam bele semmi fontosat. Hát mer' abban nincs is Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ventress új kinézete. Kicsit érdekes de bejön Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hát mer' abban nincs is Off Fontos nincs, viszont egy remek kalandsztori Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Off Fontos nincs, viszont egy remek kalandsztori Tény! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=VWQQKXGYSyE&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=b4BemdmwB58&feature=related Szerkesztve: 2011. Január 7. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. No ennyit a Jedi beszivárgókról. De viszont érdekes, hogy fénykardot használnak az éjnővérek is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Nem ígérkezik rossznak a következő rész, viszont a 2. vidit nem játssza le. Válasz
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Nem ígérkezik rossznak a következő rész, viszont a 2. vidit nem játssza le. Itt van a masodik video- http://www.youtube.com/watch?v=rJx3_VFAlxQ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Ezeket a videókat már én sem nézem meg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.