Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szedhető a piratebay -ről az első négy rész egyben. Így keressétek:

Star Wars The Clone Wars S6 1-4 [German]

Nekem két perc alatt lejött.

450 megás .flv?

Hozzászólás ideje:

Hálám üldözzön! Már kezdem feladni, mert 1,5 órája néztem meg utoljára, akkor még nem volt fenn, és rá pont 5-10 percre rakták fel.

Hozzászólás ideje:

Mind a négy részt? És ki rendezte?

Az első kérdésre a válasz igen, a másodikra nem tudom. :)

Hozzászólás ideje:

Van egy olyan érzésem hogy jóval később lesz felirat mint az angolnál. Akár napok kérdése is lehet. Mondjuk én úgyis megvárom az 1080p-t.

Hozzászólás ideje:

Köszi. Elmentem a linket, mert 1 órán belül el kell indulnom, anyi idő alatt 20%-ig alig tölt le.

Egyébként nekem a lassú net miatt még mindig nem töltött le a torrent, nagyjából úgy 40 perc alatt tölti le, már csak 20 perc az még nekem pont jó. Áthúzom a telefonomra, úgyis 5 colos, szóval viszonylag kényelmesen meg tudom nézni a vonatúton, és majd írok róla utána vélemyént egyesével még a mai napon. :D

Na most töltött csak le ca. 40 perc alatt lejött nekem a 2,5 megás netemmel a torrenten. (üdvözöllek a vidéki "technológiában").

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Ez működik, köszi! Meg is néztem a részeket.

Nem mondhatom, hogy erre számítottam, de jó volt!

Hozzászólás ideje:

Na most sikerült megnéznem az első részt a telefonomon. Mindjárt írok kommentet. Ami nagyon érdekes volt az, hogy ugye tegnap mikor néztem online, akkor ott sem az első, sem az utolsó rész végén nem volt stáblista. Itt viszont, a letöltött formában volt stáblista, és nagy megkönnyebbülésre "Dave Filoni" és "George Lucas" nevét lelhetjük fel.

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

Jaj öregem, hát kinek a neve lenne ott? Lolka Bolkájé és Bambié? :D Inkább azt írd meg ki volt a rendezője az első résznek.

Bosco Ng

Hozzászólás ideje:

Jaj öregem, hát kinek a neve lenne ott? Lolka Bolkájé és Bambié? :D Inkább azt írd meg ki volt a rendezője az első résznek.

Igen is főnök, azonnal! De amúgy, annyi kavarodás volt a 6. évaddal, hogy ki tudja..

Egyébként a stáblista angolul van. A rendező hogy van angolul? A gugli fordító szrrint director.

Hozzászólás ideje:

Kicsit a továbbiakról:

Látom dátum szerint vannak besorolva. Ezek biztos, hogy az egyes történetszálak is? Eszerint egy duó záró történet és előtte egy 4 részes van?

egyébként valaki akár spoilerben felfrissíthetné az emlékezetemet, hogy melyik két rörténet jön Clovis után? köszi

Hozzászólás ideje:

nCore-on már elérhetők az epizódok külön-külön is, 720p és 1080p minőségben egyaránt. :yeah:

egyébként valaki akár spoilerben felfrissíthetné az emlékezetemet, hogy melyik két rörténet jön Clovis után? köszi

Elméletileg a Jar Jar/Windu/Sifo-Dyas hármas következik, amit a Yoda trilógia követ majd.

Hozzászólás ideje:

nCore-on már elérhetők az epizódok külön-külön is, 720p és 1080p minőségben egyaránt. :yeah:

Elméletileg a Jar Jar/Windu/Sifo-Dyas hármas következik, amit a Yoda trilógia követ majd.

Köszi, tehát 3 trilógia van hátra.. Fura akkor, hogy a Super rtl egyik hétvégén 4 rész ad..

Hozzászólás ideje:

Köszi, tehát 3 trilógia van hátra.. Fura akkor, hogy a Super rtl egyik hétvégén 4 rész ad..

A netes epizódlistából indultam ki, a szerint így lesznek elosztva a maradék részek:

6x05 - február 22.

6x06 - február 22.

6x07 - február 22.

6x08 - március 1.

6x09 - március 1.

6x10 - március 1.

6x11 - március 7.

6x12 - március 7.

6x13 - március 7.

Viszont találtam egy másik verziót (ami egybevág az állításoddal), a szerint pedig így fest a felállás:

6x05 - február 22.

6x06 - február 22.

6x07 - február 22.

6x08 - március 1.

6x09 - március 1.

6x10 - március 1.

6x11 - március 1.

6x12 - március 8.

6x13 - március 8.

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:

Nincs nCore-om, de PirateBay-ről sikerült leszednem. Megnézem még egyszer és írok is valamit.

Hozzászólás ideje:

Mondtam én hogya legjobb torrentoldalra kell várni. Innen le is jön 5 perc alatt.

Van már angol felirat?

Magyar kell ,nem angol. :evil:

Hozzászólás ideje:

Beírtam. Ha van kedved a többi három részhez is csinálhatnál guide képeket (sőt az elsőhöz is lehetne HD -s). Most már van képanyag. :D

Jó. Csak még nem szedtem le az 1080p-t..leszedem és meglesz.

De várok tőled 4db időpontot, a négy alkalmazandó képkockára.

Vagy rámbízod őket?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.