KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Kösz! Amúgy el tudnám képzelni hogy az IG-88-asokat Cad Bane képzi ki de nem tudtam hogy csak olyan későn csinálták őket. Szerintem azokat a droidokat nem kell kiképezni, elég ha alaposan beprogramozzák őket. A MagnaGuardok esetében volt más a helyzet, mert azoknak volt valami olyan tulajdonságuk, hogy memorizálnak bizonyos harctípusokat, és így sokkal erősebbek lesznek a Jedik ellen. Nem véletlenül edzett velük Grievous annyit. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Szerintem azokat a droidokat nem kell kiképezni, elég ha alaposan beprogramozzák őket. A MagnaGuardok esetében volt más a helyzet, mert azoknak volt valami olyan tulajdonságuk, hogy memorizálnak bizonyos harctípusokat, és így sokkal erősebbek lesznek a Jedik ellen. Nem véletlenül edzett velük Grievous annyit. Jó de a IG-88-asok a IG-100-ok leszármazottjai és el lehet képzelni hogy ugyanazt a tulajdonságot megkapták. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. (szerkesztve) Mucikám + papi Szerkesztve: 2009. Március 15. - Darth_Phobos Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Mucikám + papi Juhuhuhujjj... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Jó de a IG-88-asok a IG-100-ok leszármazottjai és el lehet képzelni hogy ugyanazt a tulajdonságot megkapták. Valóban egyezik a széria, de azért mégis teljesen másféle típusú a két droid. Elképzelhető, hogy az orgyilkos droidoknak is vannak hasonló dolgok a programozásában, mint a testőröknek, de azért tegyük hozzá, hogy az IG-100asok mérföldkövekkel fejlettebb droidok, mint az IG-86osok. És szerintem Cad Banenek a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy ő most nekiálljon orgyilkos droidokat kiképezni... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. És a vadász még mindig HARCÁSZ (Úristen) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Szerintem ez már így is marad, mivel azért a sorozaton belül csak nem fognak változtatni, elég hülyén jönne ki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Szerintem ez már így is marad, mivel azért a sorozaton belül csak nem fognak változtatni, elég hülyén jönne ki. Hülyén jön ki, de volt már rá precedens Mondjuk, a droid vadászokhoz szerintem még valahogy illik is. Amíg csak arra használják... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Ti különben nézitek magyarul a sorozatot a két tv-csatorna valamelyikében?Én már annyira megszoktam, hogy letöltöm és megnézem, hogy nem láttam egyet sem magyarul. Én mindkettőn nézem. Legalábbis, amikor csak tehetem. Főleg azért is, mert jobban szeretem magyarul nézni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Ismét megnéztem a Ryloth trilógiát, ezúttal egyben. Sokkal élvezetesebb így, mint külön külön. Időközben természetesen Phobosra várok, hogy belinkeljen nekünk valamit a spoiler fül mögé. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Szerintem ez már így is marad, mivel azért a sorozaton belül csak nem fognak változtatni, elég hülyén jönne ki. Ha rajatm múlna én megváltoztatnám. De a lightsaber legalább fénykard és nem lézerkard. A lézerkardra allergiás vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. (szerkesztve) Dzséjt, Donát! Ti semmit nem tudtok az utolsó részről? Szerkesztve: 2009. Március 15. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Dzséjt, Donát! Ti semmit nem tudtok az utolsó részről? Én csak annyit, hogy (Donát miatt spoilerbe teszem, hátha ő még ennyit sem tud): Spoiler: lesz benne Aura Sing, valami Bane nevű csávó, aki durva lesz (ennyi infóm van róla, még a faját sem simerem), meg, hogy valami emberrablás és/vagy túszejtés lesz a történetben. Mondjuk, a droid vadászokhoz szerintem még valahogy illik is. Amíg csak arra használják... Hát nem csak a droid vadászokra használják a harcász szót... mindegy, ez a rakétajató is mókás volt. Szerintem a hölgyike félre olvasta a raktér ajtót Viszont a hiperhajtómű gyűrű kinyúvasztásánál a szöveg nagyon találó volt, adta az angol szöveg jelentését. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Én csak annyit, hogy (Donát miatt spoilerbe teszem, hátha ő még ennyit sem tud): Csak ennyit? Hol játszódik, ki a többi szereplő ezeket nem? Na akkor most már ne is olvass el semmit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Csak ennyit? Hol játszódik, ki a többi szereplő ezeket nem? Na akkor most már ne is olvass el semmit. A helyszínről még van egy gyanúm (a bolygóról), de a mellékszereplőkről már nem tudok semmit. És nem is akarok már olvasni róla. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Én is csak annyit tudok róla, amennyit Dzséjt. Már ha a Spoiler gomb mögött C.B. volt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hun Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=Y3VI1EDS Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. 2 7 múlva, azaz 29-én 6:50-kor lesz a Retken a TCW Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. 2 7 múlva, azaz 29-én 6:50-kor lesz a Retken a TCW Szemetek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Szemetek... De nem mindegy már? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hallod, Phobos... Épp a neten böngészkedtem, amikor feltévedtem a sorozatok fórumára, erre nem azt látom, hogy szórul szóra ugyanúgy írtad le az én spoileremet, ahogyan ide legépeltem? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hallod, Phobos...Épp a neten böngészkedtem, amikor feltévedtem a sorozatok fórumára, erre nem azt látom, hogy szórul szóra ugyanúgy írtad le az én spoileremet, ahogyan ide legépeltem? A Bordán? Az megeshet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. (szerkesztve) Most, hogy lassan véget ér az első évad, érdemes elolvasni ennek a topiknak az első 5-6 oldalát. Szerkesztve: 2009. Március 15. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hú, voltak érdekes hozzászólások Mennyire fel voltatok háborodva Osokán és, hogy elrabolják Jabba fiát. Viszont milyen jól értesültünk már akkor a sorozatról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hú, voltak érdekes hozzászólások Mennyire fel voltatok háborodva Osokán és, hogy elrabolják Jabba fiát. Viszont milyen jól értesültünk már akkor a sorozatról. Akkoriban senki nem akarta elhinni ezt a Jabba fia szálat. Mindenki azt hitte ez csak valami fan kitaláció, kamu. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Szemetek... Egyetértek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Egyetértek. Nem láttátok még a részeket vagy mi a gond? Ennyire azért nem kellene felháborodni szerintem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Egyetértek. A Forma-1 miatt lesz olyan korán Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Hozzászólás ideje: 2009. Március 15. Off Végre lesz Forma1:P On Á, visszaemlékezve, tényleg őrültségnek találtunk egy csomó mindent, aztán kiderült, hogy nem is voltak rosszak No majd így álljunk neki az élőszereplős híreknek is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.