KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. (szerkesztve) Egyébként Nuvo Vindi magyar hangja azonos a mozifilmben a narrátoréval. Egyébként Revan, nem mondták ki. Szerintem a 15. rész volt az egyetlen ilyen, hogy miért, arra nem nagyon tudok magyarázattal szolgálni. De örülök hogy megtették, legalább nem "A Bűn"-t fogadom el hivatalos magyar címnek. Szerkesztve: 2009. Június 7. - KisKósa Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Az ezer hold rejtélye Spoiler: Dual 118http://www.megaupload.com/?d=XWWDEE4I Megavideós link: http://www.megavideo.com/?d=XWWDEE4I Köszi, Phobos a megavideo-s linket, de nekem azt írja ki már sokadszorra, hogy átmenetileg nem elérhető. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Hozzászólás ideje: 2009. Június 7. Igen, az nagyon érdekes... Valamikor egyből meg lehet nézni, valamikor napokat kell várni Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megavideo-n csak a HD-t érdemes nézni... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) Néhány órája a gaz Jedik elfogták a legendás sötét nagyurat (másodállású hírszerkesztő) Darth Phobost és borsóbontásra itélték, de ő megszökött és elhozta a népnek a... Spoiler: Dual HD 118http://www.megaupload.com/?d=HGJUZQAJ Szerkesztve: 2009. Június 9. - Darth_Phobos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Néhány órája a gaz Jedik elfogták a legendás sötét nagyurat (másodállású hírszerkesztő) Darth Phobost és borsóbontásra itélték, de ő megszökött és elhozta a népnek a... Ez mekkora duma... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Tényleg az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Tényleg az. Volt kitől tanulnia. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Spoiler: Ismét megnéztem a második évad előzetesét, és felfigyeltem valamire. Van az a jelenet benne, amikor Anakin leüti a klónnak öltözött Cad Baneről a sisakot. Eleinte fel se tűnt, csak most, hogy ismerős volt annak a klónpáncélnak a festése. Akkor jöttem rá, hogy egy Denal nevű klóné, aki a TCW mobiljátékban, illetve a Duel Of The Droidsban kapott szerepet. Ez pedig az a jelenet, amikor Anakin majd le fogja ütni róla a sisakot. Szerintem nem véletlen egybeesés. Szinte biztos, hogy ugyanarról a klónról van szó. Nem a legjobb minőségű kép, de a lényeget látjátok. Azaz Denal visszatér a második évad nyitóepizódjaiban, és ahogy elnézem meg is fog halni. Nem hinném, hogy Cad Bane megkímélte volna az életét, és csak egyszerűen leütötte volna, hogy aztán elvegye a páncélját... Tudom, nem nagy spoiler, sőt, inkább csak egy észrevétel, de amikor a múltkor véletlenül elszóltam magam azzal a Zirós spoilerrel, akkor jól kitoltam Dzséjttel, ezért most már sokkal jobban odafigyelek erre. Egyébként felkerült egy újabb The Clone Wars webcomic, amely felvezetésként szolgál ehhez a játékhoz: http://www.starwars.com/games/playnow/gunship/ Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Ha a játékban elég ügyesek vagytok, és lelövitek Shahan Alama kalózhajóját, akkor bónuszként kaptok egy extra oldalt a webképregényhez. "The fight goes on, gentlemen." Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Spoiler: Érdekes lesz Cad-ot klónruhában látni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Spoiler: Egyáltalán a fizikai megjelenése miatt belefér egy standard klónruhába? Igaz, hogy humanoid, de azért vannak testi eltérések. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Spoiler: De ami még jobb kérdés... Azok a csövek, amik a nyakánál vannak. Gondolom az bele van vezetve a nyakába, vagy valami, mert szerintem nem véletlenül van ott, legalábbis a hangja szerint nem teljesen egészségesek a légutai. Márpedig amikor Anakin leüti róla a sisakot, akkor már nincs rajta. Egyébként egy duros minden gond nélkül belefér egy ilyen páncélba. De amilyen nagy fejük van kérdéses, hogy egyáltalán rá férne-e a sisak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Hozzászólás ideje: 2009. Június 13. Spoiler: Na ja, a fej itt a "gyenge pont". Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Épp a Storm Over Ryloth magyar verzióját nézem... Mar Tuuk hangja tökéletes. Egyébként szerintem Kálloy Molnár Péter az. Wat Tamboré is jó, szerintem. MissKarrde! Itt van egy kép megerősítésképp: Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Vihar Ryloth fölött Spoiler: Dual 119http://www.megaupload.com/?d=ZHTWOAYQ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Köszi a képet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Most én is elkaptam a reggeli adást és valóban nagyon jól sikerültek a szinkronok. Kíváncsi vagyok, hogy oldják majd meg Nuna ( eh, erről a névről mindig más jut a fejembe ) hangját. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. (szerkesztve) Numa az Bizony ám! A Nuna az egy állat... Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy Numának is lesz új szinkronhangja. Szerintem bűn hozzányúlni az eredetihez. Remélem megmarad a karakter varázsa. Szerkesztve: 2009. Június 14. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Nem Nuna hanem Numa. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Fiatal gyerkőc kell szinkronhangnak, aki még játékosan fogja fel, és akkor lehet egy remek hangja Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Bizony ám! A Nuna az egy állat... Az. Le is köll ált. vadászni Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. A tizenegyes részben, mikor Obi eltévesztette a házszámot, sikerült újraszinkronizálni a cellában lévő niktót, szóval szerintem Numával is ez fog történni... Attól függ, benne van-e a nemzetközi hangsávban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megnéztem magyarul a Ryloth 1. részét. Sajna az első percről lemaradtam, itt se mondták ki a magyar címet? A hangok nagyszerűek voltak, mint mindig. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Itt se mondták a címet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Elég rossz, hogy így össze vissza csinálják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Elég rossz, hogy így össze vissza csinálják. Mit csinálnak össze-vissza? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. A Trespassnál kimondták a magyar címet Behatolók. Eleinte harcászoztak, aztán vadász lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. (szerkesztve) A Trespassnál kimondták a magyar címet Behatolók.Eleinte harcászoztak, aztán vadász lett. Nem harcászoztak csak mondtak egy magyar címet és ennyi. El vagy tévedve. Szerkesztve: 2009. Június 14. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.