Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nyilván nálam van a hiba, ezt nem vitatom egy percig sem. De érdekes módon, régebben működtek nekem, meg magyar volt a fórum. Most pedig minden angol nyelvű (A bejegyzéseket kivéve persze). Mostanában meg hiába próbálok a Quick Accessből nyomni bármit is, egész egyszerűen nem csinál semmit. A spoileresnek tudom a kódját, úgyhogy azzal nincs gond, de a YouTube-ossal nem boldogulok így.

OFF

Pedig a fórum nyelve is magyar... Van a fő oldal alján egy nyelv választó. Esetleg ott át tudod állítani.

ON

Hozzászólás ideje:
Na aki kitalálta ezt a narrációt azt úgy egy a helyben lecsapnám.

Még ha Ahsoka mondaná fel, de ez a fickó... egyszerűen borzalom. :clap:

Hozzászólás ideje:
Szerintem van benne jó pár poén, nekem tetszik. :clap:

A narrátor szövege csak a végén zavart, amikor a főcímet mondta. Amúgy szerintem vicces volt, főleg amikor írja, hogy Dooku gróf nagyon rossz, Grievous tábornok még rosszabb. :) Meg amikor mutatják a kommandós droidokat, és azt mondja, hogy "Really cool... But bad". :P

Hozzászólás ideje:

Nem tartom valószínűnek, de ha mégiscsak kiadják az első évad zenéit, akkor a megjelenést tuti hogy a második évadra időzítik majd, mint a LOST esetében. Egy évad zenéjét mindig a következő évad vetítésekor adják ki.

Hozzászólás ideje:
Itt az újabb 2. évad promó. Nagyon keménykednek a fiúk!

Valahogy ezeknél a promóknál már várom, hogy eldobják a fegyvereiket és gitárt vagy más hangszert kapjanak a kezükbe, majd szétnyílik egy függöny és Cad Bane egy merész tércsúszással beérkezik a színpad közepére. :)

Hozzászólás ideje:
Mit csinálna 11 évesen?

Pl. harcolna. :) Ha Anakin 9 évesen fogattversenyt nyert és felrobbantott egyet a Kereskedelmi Szövetség csatahajói közül, akkor Boba Fett is csinálhatna valamit 11 évesen.

Hozzászólás ideje:
Pl. harcolna. :) Ha Anakin 9 évesen fogattversenyt nyert és felrobbantott egyet a Kereskedelmi Szövetség csatahajói közül, akkor Boba Fett is csinálhatna valamit 11 évesen.

Anakin a kiválasztott volt. Fett azért ennyire nem volt tehetséges (lásd a halála...). Szerintem benne lesz a sorozatban, de hogy gyilkolászni nem fog azt biztosra veszem. :)

Hozzászólás ideje:
Anakin a kiválasztott volt. Fett azért ennyire nem volt tehetséges (lásd a halála...). Szerintem benne lesz a sorozatban, de hogy gyilkolászni nem fog azt biztosra veszem. :)

Igazság szerint én se nagyon hiszem, hogy nagyon harcolna. De azért jó lenne látni.

(Boba kijutott a Sarlaccból. Tudom ez EU, de belegondolva nem lehetetlen.)

Hozzászólás ideje:
Úgy néz ki. Állítólag az első epizód a Holocron Heist lesz.

Érdekes. Egész idáig elhitették velünk, hogy a Cargo of Doom lesz az.

Hozzászólás ideje:
Úgy néz ki. Állítólag az első epizód a Holocron Heist lesz.

Ráadásul egyből 2 rész. :) Csak remélni tudom, hogy emiatt nem kell 2 hetet várnunk a 3. részig.

Hozzászólás ideje:
Ráadásul egyből 2 rész. :) Csak remélni tudom, hogy emiatt nem kell 2 hetet várnunk a 3. részig.
Úgy lesz, mint tavaly. Tavaly is 2 részzel kezdődött az évad, majd hetente 1-gyel. Kivéve amikor nem :D
Hozzászólás ideje:
Érdekes. Egész idáig elhitették velünk, hogy a Cargo of Doom lesz az.

Azt is elhitették velünk, hogy a Liberty of Ryloth lesz az első évad utolsó része. :)

Hozzászólás ideje:

Pedig kb. féltávnál biztosan számítani lehet rá, mivel talán minden sorozat leáll decemberben és januárban folytatódnak tovább.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.