Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Máris az érdekel hogy mit is művelt pontosabban Ahsoka.

Az engem is érdekel! De az a Jedi tanácsos jelent... :para: Egyébként már kijárt neki a feddés, hisz a Rylothnál is miatta halt meg az osztagának a 80%-a. Yularen meg hogy beszólogat már Anakinnak? :)

Hozzászólás ideje:
Az engem is érdekel! De az a Jedi tanácsos jelent... :para: Egyébként már kijárt neki a feddés, hisz a Rylothnál is miatta halt meg az osztagának a 80%-a. Yularen meg hogy beszólogat már Anakinnak? :)

Yularen nem klón hagy minden parancsát telljesítse Anakinnak, ráadásul ott volt a ryloth-i inciden amiután lehet hogy megingott az Anakinba vetett hite.

Hozzászólás ideje:

Hmmm... Nem kellett volna megnéznem ezeket a trailereket, mert most már mégjobban várom, hogy végre elinduljon a második évad! :) Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg sokkal szebbek lettek az animációk, mint amilyenek az első évadokban voltak?

Spoiler:

Nem gondoltam volna, hogy már az első részben a Felucián fognak csatázni. Beigazolódott mindkét gyanúm, miszerint Jocasta Nu (Aki egy kicsit boszorkányos kinézetűre sikeredett...) és Denal, a klón is szerepelni fognak a második évadban.

Fantasztikus második évadnak nézünk elébe! :para:

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Én az első hat másodperc után rányomtam a pause-ra :para: Inkább nem akarom látni, már kibírom október másodikáig.

Igaz, okos ember a mások kárán tanul. :)

Hozzászólás ideje:

Fantasztikusak az új klippek.

Spoiler:

Tehát már a Holocron heistben a Felucián leszünk. Ahsoka valamit jól eltolhatott, hogy már a Tanács ennyire letolta. Ez már valami újabb jel lehet, hogy mégsem hal meg hanem majd egyszer csak kidobják a Rendből? :)

Obi-van már a Tanács tagja. Ez nagy támpontot adhat majd az egyes EU sztorik konkrétabb kronológiájában.

Jocasta Nu szereplésének is örülök, bár tényleg elég boszorkányosra sikeredett a kinézete.

A Cargo of Doomban pedig már megint ott van Ahsoka Anakin mellett, tehát elég hamar lejár a büntetése.

Cad Bane, pedig parancsnoki hídon van? Fejvadász létére? Érdekes lesz.

Ezekből az eddigi klippekből azt a következtetést vonom le, hogy sokkal jobb évadnyitás elé nézünk, mint tavaly. :para:

Hozzászólás ideje:
Fantasztikusak az új klippek.

Tehát már a Holocron heistben a Felucián leszünk. Ahsoka valamit jól eltolhatott, hogy már a Tanács ennyire letolta. Ez már valami újabb jel lehet, hogy mégsem hal meg hanem majd egyszer csak kidobják a Rendből? :D

Obi-van már a Tanács tagja. Ez nagy támpontot adhat majd az egyes EU sztorik konkrétabb kronológiájában.

Jocasta Nu szereplésének is örülök, bár tényleg elég boszorkányosra sikeredett a kinézete.

A Cargo of Doomban pedig már megint ott van Ahsoka Anakin mellett, tehát elég hamar lejár a büntetése.

Cad Bane, pedig parancsnoki hídon van? Fejvadász létére? Érdekes lesz.

Ezekből az eddigi klippekből azt a következtetést vonom le, hogy sokkal jobb évadnyitás elé nézünk, mint tavaly. :)

Cad Bane esetén én is csodálkztam. Kapitány??? :para: Valahogy nem illik egy fejvadászhoz egy ekkora hajó irányíttatása.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Én se állítanék oda egy fejvadászt a parancsnoki hídra. Egy űrcsata azért egészen más. Ott flottákat, egységeket kell ütköztetni egymással. Ez más azért, mint valakit/valakiket elkapni, megölni, vagy valamit megszerezni.

De lehet, hogy Cade Bane-nek van valami tapasztalata e téren.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
Pontosan, Revan jól mondja. :D

Spoiler:

Milyen flottákat? Két hajó harcol egymás ellen. :) Bane viszi az elrabolt gyerkőcöket a Mustafarra. Gondolom ezt nem teheti meg egy kis siklóval...

Hozzászólás ideje:

Csak nem spoilereznék ilyen nyíltan mindenki előtt! :D Mielőtt még Dzséjt, vagy Donát dühében kihúzná a beleidet centiről centire. :D A viccet félretéve, én vevő vagyok a spoilerekre, de azért van itt egy pár ember, aki viszont allergiás rá. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Milyen flottákat? Két hajó harcol egymás ellen. :) Bane viszi az elrabolt gyerkőcöket a Mustafarra. Gondolom ezt nem teheti meg egy kis siklóval...

Arra céloztam, hogy maga a kapitányi rang nem áll neki jól :D Az már részletkérdés, hogy kit, mit szállít. Egy ilyen kaliberű alakhoz más "tisztségek" társulnak.

Hozzászólás ideje:
Csak nem spoilereznék ilyen nyíltan mindenki előtt! :D Mielőtt még Dzséjt, vagy Donát dühében kihúzná a beleidet centiről centire. :D A viccet félretéve, én vevő vagyok a spoilerekre, de azért van itt egy pár ember, aki viszont allergiás rá. :)

Aki spoileres az nem igen olvassa ezt a topikot. Dzséjt is az mellesleg.

Hozzászólás ideje:

Arra céloztam, hogy maga a kapitányi rang nem áll neki jól :) Az már részletkérdés, hogy kit, mit szállít. Egy ilyen kaliberű alakhoz más "tisztségek" társulnak.

Gondolom kapott egy nagyobb hajót a küldetésére. Egyszer. Ennyi. Ezen nem tudom miért kell ennyire fenn akadni. :D

Hozzászólás ideje:

Gondolom kapott egy nagyobb hajót a küldetésére. Egyszer. Ennyi. Ezen nem tudom miért kell ennyire fenn akadni. :)

Mit jelent nálad az, hogy "ennyire" ? :D Én csak szóvá tettem higgadtan, hogy a fejvadász, mint karakternek nem áll jól a kapitányi beosztás egy hadihajónál. Nem spilázom túl a dolgot, nyugi, lehet, hogy tök ésszerűen lesz megoldva a filmben. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.