Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

bakker ennyi részlet. lassan már a részeket is össze lehetne rakni. :D

még jó hogy nem nézem meg őket. Maradjon kis meglepetés is. :o

Hozzászólás ideje:

Üdv a klubban :D

Spoiler:

Hmm... a bothan dologról. Nem lehet, hogy itt is az időben ugrálunk, még szezonok között is?? Most épp ez jutott eszembe, bár elég meredek ötlet.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Történeti szempontból sem lehetne szerintem ugrás, hisz itt Oppo mestert mentik meg, ergo Bane-es szál. Az meg hogy az első évad utolsó része előbb lenne, mint az évad elején lévő rész, az meg nagyon húzós ötlet.

Szerintem itt azzal van a gond, hogy relatíve védtelenek lennének így az űrhajóval szemben, hisz a Bothavui hadműveletnél a CIS nem látta a járműveket, itt meg azon mennének át.

Hozzászólás ideje:

Történeti szempontból sem lehetne szerintem ugrás, hisz itt Oppo mestert mentik meg, ergo Bane-es szál. Az meg hogy az első évad utolsó része előbb lenne, mint az évad elején lévő rész, az meg nagyon húzós ötlet.

Szerintem itt azzal van a gond, hogy relatíve védtelenek lennének így az űrhajóval szemben, hisz a Bothavui hadműveletnél a CIS nem látta a járműveket, itt meg azon mennének át.

Az ellenvetés, vagy jobban mondva az akadékosság arra van kihegyezve a videórészletben, hogy egy ilyen járművel kész őrültségnek tűnik a vákuumban csapatot szállítani. Hiába mondják utána, hogy semmi gond nem lenne ebből, de mi tudjuk, hogy tényleg nem gond, hiszen a Bothan rendszerben a vákuumban mászkáltak az aszteroidán.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Igen a vákumban az a baj, hogy nem tudnak mozogni. Az előző részben egy szilárd talajon voltak, tehát tudtak mozogni. Se előre, se oldalra nem tudnak majd mozdulni, ha kevés lenne a lendületük, amikkel kihajítják őket az űrbe.

Hozzászólás ideje:
Azért így animációban egész jól tartja magát Jocasta NU. Egy szem ránc, annyi nincs rajta :para:

Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg enyhén Palpatine-os az arca?

Hozzászólás ideje:
Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg enyhén Palpatine-os az arca?

Először a második képet néztem meg, és kerestem a csajszit Ahsoka meg Palpi között :rock: Aztán láttam, hogy a sérója más :rock: Tényleg nagyon Palpis.

Hozzászólás ideje:

Frissítették a Cartoon Network TCW-s oldalát. Rendkívül ügyes módon Aurra Sing faját Nar Shaddaaként adták meg. :rock: Ha minden igaz, akkor a harmadik rész alcíme Children Of The Force lesz.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Továbbá felrakták a Hunting The Hunters harmadik részét, amely a Iegón játszódik. Visszatér néhány régi ismerős benne: Cade Bane, HELIOS-3D, Jaybo Hood...

Érezhető, hogy ez a történet már közeledik a második évadhoz, mert közvetlen utást kapunk a Holocron Heist elején történtekre, miszerint...

Spoiler:

...Ahsoka Tano a Felucián harcol.

Ebben a részben Shahan Alama és Robonino után HELIOS-3D-n a sor, hogy elkapja őt a Köztársaság. Ehhez is van egy bónusz oldal, amelyet csak a hozzá tartozó játék teljesítésével kaphattok meg: http://www.starwars.com/games/playnow/droi...iego/Bonus.html

Hozzászólás ideje:
Azért remélem ezentúl nem minden Cad Bane -ről fog szólni.

Biztos nem, hiszen csak mellékszereplő. Az 1. évad elején Ventress fordult elő sűrűbben, aztán a végére teljesen kimaradt, pedig azért ő más kategória, hiszen ismert karakter volt az EU-ból és a régi CW sorozatból.

Egyébként kíváncsi lennék, befolyásolja-e a történetvezetést az, hogy vélekednek a nézők az egyes karakterekről. Ha valaki népszerű mellékszereplővé válik, akkor vajon többet szerepeltetik a jövőben?

Hozzászólás ideje:
Egyébként kíváncsi lennék, befolyásolja-e a történetvezetést az, hogy vélekednek a nézők az egyes karakterekről. Ha valaki népszerű mellékszereplővé válik, akkor vajon többet szerepeltetik a jövőben?
Nem hiszem, mert a 3. évad végéig kb. már kész lehetnek, így a visszajelzések nem befolyásolják.
Hozzászólás ideje:
Te is izgatottan várod? Pedig az első évad nem nagyon tetszett ha jól emlékszem. :D De hátha talán az új. :)
Igen, bízok benne, hogy a 2. évad már jobb lesz :D

Eddig minden esély meg van rá.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.