Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. És ahogy haladunk az EP3 felé egyre darkosabbnak kell lennie a sorozatnak. Közben jó lenne érzékeltetni, hogy a galaxis egyszerű népeinek már teljesen elege lesz a háborúból. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Jó-jó, legyen darkosabb, de én remélem, azért a poénok oldaláról mindig lesz ellenpontozása a komor eseményeknek. Ha már a Birodalom visszavághoz hasonlítjuk, az jó példa, hogy lehet ezt jól megcsinálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Jó-jó, legyen darkosabb, de én remélem, azért a poénok oldaláról mindig lesz ellenpontozása a komor eseményeknek. Ha már a Birodalom visszavághoz hasonlítjuk, az jó példa, hogy lehet ezt jól megcsinálni.Ezt most úgy írod, mintha eddig nem lett volna poén. Szerintem sokkal jobbak voltak mint az első évadban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Ezt most úgy írod, mintha eddig nem lett volna poén. Szerintem sokkal jobbak voltak mint az első évadban. Nem ez volt szándékom. Eddig teljesen elégedett vagyok a poénszinttel. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. És ahogy haladunk az EP3 felé egyre darkosabbnak kell lennie a sorozatnak. Közben jó lenne érzékeltetni, hogy a galaxis egyszerű népeinek már teljesen elege lesz a háborúból. Ezzel még azért várjunk, van még 3 és fél évad, majd a vége felé legyen elegük, szerintem. (Mert ha túl sokáig elégedetlenek, akkor föl lázadnak((általában az emberek))) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. A Brain invaders után mi jön? Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. A Brain invaders után mi jön? Day One - Egy klón első napja, Rexszel, meg Anakinnal. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Day One - Egy klón első napja, Rexszel, meg Anakinnal. Na ez nagyon jól hangzik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Nem biztos, hogy a Brain Invaders után lesz a Day One, csak annyit tudni, hogy nemsokára lesz. Szerintem a Sateen királynős részek jönnek Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Nem biztos, hogy a Brain Invaders után lesz a Day One, csak annyit tudni, hogy nemsokára lesz. Szerintem a Sateen királynős részek jönnek Annak még jobban fogok örülni. Mandik rulez!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. nagyon király részek jönnek. Bár ez ennél az évadnál nem éppen meglepő... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Szerintem a Sateen királynős részek jönnek Jobb lenne, mint a klónosok, egy kis változatosság Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Jövőhéten a Holocron heist lesz CN -en. Na ez már viccnek is rossz. :lol: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Jövőhéten a Holocron heist lesz CN -en. Na ez már viccnek is rossz. :lol: Micsoda????????????Hülyék ezek?Az embert nagyon kizökkenti a ritmusból az ilyen össze-vissza adás. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Jövőhéten a Holocron heist lesz CN -en. Na ez már viccnek is rossz. :lol: Jobb lenne, mint a klónosok, egy kis változatosság A változatosság kedvéért jöhetnének most már rendesen az epizódok hetente egymás után és mindig egy új. Jó a Geonozis-i küldetés, de a Senate Spy-t nem számítva, ami csak lazán kapcsolódik és stílusban is nagyon más, elég lesz ebből a témából 3 rész egyszerre. Nekem is tetszene, ha kezdenének egy egész más sztorit a karácsonyi szünet előtt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A változatosság kedvéért jöhetnének most már rendesen az epizódok hetente egymás után és mindig egy új. Jó a Geonozis-i küldetés, de a Senate Spy-t nem számítva, ami csak lazán kapcsolódik és stílusban is nagyon más, elég lesz ebből a témából 3 rész egyszerre. Nekem is tetszene, ha kezdenének egy egész más sztorit a karácsonyi szünet előtt. Nem a Geonosisi sztorival van a baj, hanem a várakozással. Lassan három hetente jön egy új rész. Ezért tűnik olyan hosszúnak. Nem értem őket komolyan. Pl. a jövő héten mi a francért nem lesz új rész??? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Felkerült az új rész adatlapja! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A változatosság kedvéért jöhetnének most már rendesen az epizódok hetente egymás után és mindig egy új. Igaz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Brain Invaders. Érdekes, hogy nem adtak meg helyet ahol az epizód játszódik. Kit Fisto szereplés is meglepetés. Gondolom kudar most nagyon örül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Nem a Geonosisi sztorival van a baj, hanem a várakozással. Lassan három hetente jön egy új rész. Ezért tűnik olyan hosszúnak. Ez is igaz, de ettől függetlenül egy 22 részes évadban elég 3 rész egy szálnak egyszerre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ez is igaz, de ettől függetlenül egy 22 részes évadban elég 3 rész egy szálnak egyszerre. Magán a bolygón három rész játszódott. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Jövőhéten a Holocron heist lesz CN -en. Na ez már viccnek is rossz. :D Ne már. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Spoiler: Azt hallottam, hogy a mandalóriaiak "pacifisták" lesznek. A régi harcosi kultuszukat elfeledték. Érdekes lesz, valahogy elsőre nem ezt vártam. Szerkesztve: 2009. December 3. - Darth Revan9 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Azt hallottam, hogy a mandalóriaiak "pacifisták" lesznek. A régi harcosi kultuszukat elfeledték. Érdekes lesz, valahogy elsőre nem ezt vártam. Gondolom csak Sateen hercegnő részéről pacifisták, ezen a téren szerintem kettészakadtak a mandik, és ezért akarja majd egy kis csoportuk elrabolni a hercegnőt, mert ők a régi hagyományok szerint szeretnének élni. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Előzetes a BS -ből. Ütős. Brain Storm Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ez tényleg ütős lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ez tényleg ütős lesz Spoiler: Megvan az Order 66 feeling? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Spoiler: Megvan az Order 66 feeling? Simán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Itt a yutúbos változat. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Spoiler: Gondolom csak Sateen hercegnő részéről pacifisták, ezen a téren szerintem kettészakadtak a mandik, és ezért akarja majd egy kis csoportuk elrabolni a hercegnőt, mert ők a régi hagyományok szerint szeretnének élni. Meglehet, hogy így lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.