Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

És ahogy haladunk az EP3 felé egyre darkosabbnak kell lennie a sorozatnak. Közben jó lenne érzékeltetni, hogy a galaxis egyszerű népeinek már teljesen elege lesz a háborúból.

Hozzászólás ideje:

Jó-jó, legyen darkosabb, de én remélem, azért a poénok oldaláról mindig lesz ellenpontozása a komor eseményeknek. Ha már a Birodalom visszavághoz hasonlítjuk, az jó példa, hogy lehet ezt jól megcsinálni.

Hozzászólás ideje:
Jó-jó, legyen darkosabb, de én remélem, azért a poénok oldaláról mindig lesz ellenpontozása a komor eseményeknek. Ha már a Birodalom visszavághoz hasonlítjuk, az jó példa, hogy lehet ezt jól megcsinálni.
Ezt most úgy írod, mintha eddig nem lett volna poén. :) Szerintem sokkal jobbak voltak mint az első évadban. :D
Hozzászólás ideje:
Ezt most úgy írod, mintha eddig nem lett volna poén. :) Szerintem sokkal jobbak voltak mint az első évadban. :)
Nem ez volt szándékom. Eddig teljesen elégedett vagyok a poénszinttel. :P
Hozzászólás ideje:
És ahogy haladunk az EP3 felé egyre darkosabbnak kell lennie a sorozatnak. Közben jó lenne érzékeltetni, hogy a galaxis egyszerű népeinek már teljesen elege lesz a háborúból.

Ezzel még azért várjunk, van még 3 és fél évad, majd a vége felé legyen elegük, szerintem. (Mert ha túl sokáig elégedetlenek, akkor föl lázadnak((általában az emberek)))

Hozzászólás ideje:
Nem biztos, hogy a Brain Invaders után lesz a Day One, csak annyit tudni, hogy nemsokára lesz. Szerintem a Sateen királynős részek jönnek

Annak még jobban fogok örülni. Mandik rulez!! :lol:

Hozzászólás ideje:
Jövőhéten a Holocron heist lesz CN -en. Na ez már viccnek is rossz. :lol: :lol:

Micsoda????????????Hülyék ezek?Az embert nagyon kizökkenti a ritmusból az ilyen össze-vissza adás.

Hozzászólás ideje:
Jövőhéten a Holocron heist lesz CN -en. Na ez már viccnek is rossz. :lol: :lol:
Jobb lenne, mint a klónosok, egy kis változatosság :)
A változatosság kedvéért jöhetnének most már rendesen az epizódok hetente egymás után és mindig egy új. :D

Jó a Geonozis-i küldetés, de a Senate Spy-t nem számítva, ami csak lazán kapcsolódik és stílusban is nagyon más, elég lesz ebből a témából 3 rész egyszerre. Nekem is tetszene, ha kezdenének egy egész más sztorit a karácsonyi szünet előtt. :D

Hozzászólás ideje:
A változatosság kedvéért jöhetnének most már rendesen az epizódok hetente egymás után és mindig egy új. :D

Jó a Geonozis-i küldetés, de a Senate Spy-t nem számítva, ami csak lazán kapcsolódik és stílusban is nagyon más, elég lesz ebből a témából 3 rész egyszerre. Nekem is tetszene, ha kezdenének egy egész más sztorit a karácsonyi szünet előtt. :)

Nem a Geonosisi sztorival van a baj, hanem a várakozással. Lassan három hetente jön egy új rész. Ezért tűnik olyan hosszúnak. Nem értem őket komolyan. Pl. a jövő héten mi a francért nem lesz új rész???
Hozzászólás ideje:
Nem a Geonosisi sztorival van a baj, hanem a várakozással. Lassan három hetente jön egy új rész. Ezért tűnik olyan hosszúnak.
Ez is igaz, de ettől függetlenül egy 22 részes évadban elég 3 rész egy szálnak egyszerre. :)
Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Azt hallottam, hogy a mandalóriaiak "pacifisták" lesznek. A régi harcosi kultuszukat elfeledték. Érdekes lesz, valahogy elsőre nem ezt vártam.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Azt hallottam, hogy a mandalóriaiak "pacifisták" lesznek. A régi harcosi kultuszukat elfeledték. Érdekes lesz, valahogy elsőre nem ezt vártam.

Gondolom csak Sateen hercegnő részéről pacifisták, ezen a téren szerintem kettészakadtak a mandik, és ezért akarja majd egy kis csoportuk elrabolni a hercegnőt, mert ők a régi hagyományok szerint szeretnének élni.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Gondolom csak Sateen hercegnő részéről pacifisták, ezen a téren szerintem kettészakadtak a mandik, és ezért akarja majd egy kis csoportuk elrabolni a hercegnőt, mert ők a régi hagyományok szerint szeretnének élni.

Meglehet, hogy így lesz. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.