Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
De az eleve egy ellentmondás, hogy valami olyasmi legyen fekete, ami fényből van. :P

Igen, nem kicsit érdekes, szóval vagy az SW ismét saját szabályokkal melózik, vagy nem is lesz ilyen :lol:

Hozzászólás ideje:
De azért tök jó, hogy Phobosnak megint sikerült eredményesen nem használni a spoiler kapcsolót... :P
Tegnap Ody betette spoiler nélkül, és erről beszélgettünk, miközben te is írtál valamit. Tehát láthattad a hozzászólásokat ehhez kapcsolódóan.

Bár akkor is bocsi :lol:

Hozzászólás ideje:

Hát nem láttam, és akkor is, ha láttam volna, csak én vagyok ezen a fórumon, aki szelektálva, vagy teljes mértékben kerüli a spoilerket? Donát is tuti morcos lenne, ha a Lightsaber Lost topicban belefutna ebbe az infóba. Szóval ne hozzám igazodj!

Most sikeresen elérted, hogy a következő részt már fintorogva várjam...

Hozzászólás ideje:

Ebben a témában akkor többen is sárosak vagyunk, nem csak Phobos, hiszen itt is és ott is volt erről szó. Én sem szeretem a spoilereket, de ez nem tűnt annak, pedig jogos a felvetésed. :lol: Elnézést!

Hozzászólás ideje:
Hát nem láttam, és akkor is, ha láttam volna, csak én vagyok ezen a fórumon, aki szelektálva, vagy teljes mértékben kerüli a spoilerket? Donát is tuti morcos lenne, ha a Lightsaber Lost topicban belefutna ebbe az infóba. Szóval ne hozzám igazodj!

Most sikeresen elérted, hogy a következő részt már fintorogva várjam...

Pedig a topik elején le van írva, hogy ne spoilerezzünk, hanem az adott részről beszélgessünk csak. Szigorúbban kell vennem nekem is. :lol:
Hozzászólás ideje:
Ebben a témában akkor többen is sárosak vagyunk, nem csak Phobos, hiszen itt is és ott is volt erről szó. Én sem szeretem a spoilereket, de ez nem tűnt annak, pedig jogos a felvetésed. :P Elnézést!

No problemo, mindent bespoilereztem, én meg majd fintorgok kicsit az epizód előtt, aztán remélem, az epizód el tudja felejtetni velem ezt a hihetetlenül borzalmas húzást... :P:lol:

Pedig a topik elején le van írva, hogy ne spoilerezzünk, hanem az adott részről beszélgessünk csak.

Hát ez az, hányszor olvastam én már el azokat a pontokat az epizódleírások készítése közben :P

Hozzászólás ideje:
No problemo, mindent bespoilereztem, én meg majd fintorgok kicsit az epizód előtt, aztán remélem, az epizód el tudja felejtetni velem ezt a hihetetlenül borzalmas húzást... :P:lol:

Spoiler:

Mármint a fekete fénykardra gondolsz vagy arra, hogy elszóltuk magunkat? :P

Hozzászólás ideje:

Na végre én is megnéztem a LL részt és marha jó volt, azt hiszem fölösleges lenne írnom róla, mert már rendesen ki lett tárgyalva, de Coruscant 720ban csodálatosan néz ki. :lol:

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Nem tudom, hogy ebből a fekete fénykardból mi igaz, de érdekes húzásnak tartom, annyi szent. Én a The Force Unleashedben láttam először fekete fénykardot, aminek igazából nem is a fénye, hanem maga a pengéje a fekete. Mintha invertáltak volna egy normális fénykardot. De ha már ilyen mértékben hozzányúlnak az EU-hoz, hogy holokronok, zombik, és mandaloriaiak, akkor már miért ne lehetne egyszer fekete fénykard is a sorozatban? Megjegyzem, ennél sötétebb már nem is lehetne a sorozat hangulata, ha már a fénykard is fekete. Meglehetősen abnormálisan néz ki, egyébként.

blackbladedsaber.jpg

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Furcsának furcsa, bár így egy fokkal 'hihetőbb' a dolog, hiszen nem a fény fekete (ami ugye nem is lehetne fekete a fizika törvényei szerint), hanem maga a penge. Ez viszont megint felvet egy kérdést: mitől fekete a penge?

Az viszont tisztán látszik ezekből az EU-s megmozdulásokból, hogy Lucast és Filonit talán mégsem hagyja annyira hidegen az EU. Mert nem hinném, hogy egy 5 évadosra tervezett sorozat felénél nem lenne több eredeti ötletük.

Hozzászólás ideje:
Nagyon úgy néz ki, hogy igazad van :lol:

Bár attól még lehet az :P Ne felejstük el, hogy a Mandalor övén van egy példány belőle :P

Szerintem egy és ugyanaz a kettő, és abból a példányból aktiválja a pengéjét.

Hozzászólás ideje:
Lehet, de annak a fekete kardnak nincs fénykard formája.

Most az egyszer valahogy nem vagyok olyan hangulatban, hogy találgassak. :lol:

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Azt tudom, hogy a trilógia utolsó két részét Brian Kalin O'Connell rendezi, aki a sorozat talán legjobb rendezője. Szóval, szerintem a mandaloriai szál az eddigi legütősebb lesz, főleg ha O'Connell rendezi, a Landing At Point Rainben már megmutatta, hogy mire képes. :lol:

Hozzászólás ideje:
Azt tudom, hogy a trilógia utolsó két részét Brian Kalin O'Connell rendezi, aki a sorozat talán legjobb rendezője. Szóval, szerintem a mandaloriai szál az eddigi legütősebb lesz, főleg ha O'Connell rendezi, a Landing At Point Rainben már megmutatta, hogy mire képes. :lol:
Én is ebben bízok! Hatalmas elvárásokkal fogok leülni az epizódok elé.
Hozzászólás ideje:
Nocsak. Mi volt a poén tárgya? :lol:

Spoiler:

Hát hogy nem is fénykard, hanem csak vibrókard. :P Végén még vipera lesz belőle. :P

Mondjuk nálam piszok furcsa lett volna egy fekete FÉNYkard :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.