Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Ody, ez csak a sample belőle, a teljes itt van: Spoiler: http://rapidshare.com/files/340043857/Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E11.720p.HDTV.x264-2HD.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/340043805/Star...4-2HD.part2.rar http://rapidshare.com/files/340043029/Star...4-2HD.part3.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Tényleg. Köszi a teljes linket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. A felirat jó a 720p-hez is. Sajnos ennek a végén sincs előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. A Mandalore Plot -ban jön a fekete fénykard! Ez tényleg érdekes. A fekete mint szín, pont attól fekete, mert elnyeli a fényt. De az a Star Wars... itt bármi megtörténhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Kijött végre a 720p. Nmagról már beszerezhető Végre végre ez így reggel jó hír!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. De az eleve egy ellentmondás, hogy valami olyasmi legyen fekete, ami fényből van. Igen, nem kicsit érdekes, szóval vagy az SW ismét saját szabályokkal melózik, vagy nem is lesz ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megaupload 720 -as. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=2W6O39CG Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. De azért tök jó, hogy Phobosnak megint sikerült eredményesen nem használni a spoiler kapcsolót... Tegnap Ody betette spoiler nélkül, és erről beszélgettünk, miközben te is írtál valamit. Tehát láthattad a hozzászólásokat ehhez kapcsolódóan. Bár akkor is bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Hát nem láttam, és akkor is, ha láttam volna, csak én vagyok ezen a fórumon, aki szelektálva, vagy teljes mértékben kerüli a spoilerket? Donát is tuti morcos lenne, ha a Lightsaber Lost topicban belefutna ebbe az infóba. Szóval ne hozzám igazodj! Most sikeresen elérted, hogy a következő részt már fintorogva várjam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ebben a témában akkor többen is sárosak vagyunk, nem csak Phobos, hiszen itt is és ott is volt erről szó. Én sem szeretem a spoilereket, de ez nem tűnt annak, pedig jogos a felvetésed. Elnézést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Hát nem láttam, és akkor is, ha láttam volna, csak én vagyok ezen a fórumon, aki szelektálva, vagy teljes mértékben kerüli a spoilerket? Donát is tuti morcos lenne, ha a Lightsaber Lost topicban belefutna ebbe az infóba. Szóval ne hozzám igazodj!Most sikeresen elérted, hogy a következő részt már fintorogva várjam... Pedig a topik elején le van írva, hogy ne spoilerezzünk, hanem az adott részről beszélgessünk csak. Szigorúbban kell vennem nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ebben a témában akkor többen is sárosak vagyunk, nem csak Phobos, hiszen itt is és ott is volt erről szó. Én sem szeretem a spoilereket, de ez nem tűnt annak, pedig jogos a felvetésed. Elnézést! No problemo, mindent bespoilereztem, én meg majd fintorgok kicsit az epizód előtt, aztán remélem, az epizód el tudja felejtetni velem ezt a hihetetlenül borzalmas húzást... Pedig a topik elején le van írva, hogy ne spoilerezzünk, hanem az adott részről beszélgessünk csak. Hát ez az, hányszor olvastam én már el azokat a pontokat az epizódleírások készítése közben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. No problemo, mindent bespoilereztem, én meg majd fintorgok kicsit az epizód előtt, aztán remélem, az epizód el tudja felejtetni velem ezt a hihetetlenül borzalmas húzást... Spoiler: Mármint a fekete fénykardra gondolsz vagy arra, hogy elszóltuk magunkat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Na végre én is megnéztem a LL részt és marha jó volt, azt hiszem fölösleges lenne írnom róla, mert már rendesen ki lett tárgyalva, de Coruscant 720ban csodálatosan néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) Mármint a fekete fénykardra gondolsz vagy arra, hogy elszóltuk magunkat? A kardra. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) Spoiler: Nem tudom, hogy ebből a fekete fénykardból mi igaz, de érdekes húzásnak tartom, annyi szent. Én a The Force Unleashedben láttam először fekete fénykardot, aminek igazából nem is a fénye, hanem maga a pengéje a fekete. Mintha invertáltak volna egy normális fénykardot. De ha már ilyen mértékben hozzányúlnak az EU-hoz, hogy holokronok, zombik, és mandaloriaiak, akkor már miért ne lehetne egyszer fekete fénykard is a sorozatban? Megjegyzem, ennél sötétebb már nem is lehetne a sorozat hangulata, ha már a fénykard is fekete. Meglehetősen abnormálisan néz ki, egyébként. Szerkesztve: 2010. Január 24. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Spoiler: Furcsának furcsa, bár így egy fokkal 'hihetőbb' a dolog, hiszen nem a fény fekete (ami ugye nem is lehetne fekete a fizika törvényei szerint), hanem maga a penge. Ez viszont megint felvet egy kérdést: mitől fekete a penge? Az viszont tisztán látszik ezekből az EU-s megmozdulásokból, hogy Lucast és Filonit talán mégsem hagyja annyira hidegen az EU. Mert nem hinném, hogy egy 5 évadosra tervezett sorozat felénél nem lenne több eredeti ötletük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Mandalorian Plot Spoiler: Újabb infók szerint ez enm is fénykard, hanem valamiféle vibró fegyver. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Mandalorian Plot ez rossz hír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Itt a részlet ami megnyugtatja Dzséjtet és elszomorítja Phobost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Nagyon úgy néz ki, hogy igazad van Bár attól még lehet az Ne felejstük el, hogy a Mandalor övén van egy példány belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Nagyon úgy néz ki, hogy igazad van Bár attól még lehet az Ne felejstük el, hogy a Mandalor övén van egy példány belőle Szerintem egy és ugyanaz a kettő, és abból a példányból aktiválja a pengéjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szerintem egy és ugyanaz a kettő, és abból a példányból aktiválja a pengéjét.Lehet, de annak a fekete kardnak nincs fénykard formája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. (szerkesztve) Lehet, de annak a fekete kardnak nincs fénykard formája. Most az egyszer valahogy nem vagyok olyan hangulatban, hogy találgassak. Szerkesztve: 2010. Január 24. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Most az egyszer valahogy nem vagyok olyan hangulatban, hogy találgassak. Én nem találgatok, csupán hiszek a szememnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Azt tudom, hogy a trilógia utolsó két részét Brian Kalin O'Connell rendezi, aki a sorozat talán legjobb rendezője. Szóval, szerintem a mandaloriai szál az eddigi legütősebb lesz, főleg ha O'Connell rendezi, a Landing At Point Rainben már megmutatta, hogy mire képes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Azt tudom, hogy a trilógia utolsó két részét Brian Kalin O'Connell rendezi, aki a sorozat talán legjobb rendezője. Szóval, szerintem a mandaloriai szál az eddigi legütősebb lesz, főleg ha O'Connell rendezi, a Landing At Point Rainben már megmutatta, hogy mire képes. Én is ebben bízok! Hatalmas elvárásokkal fogok leülni az epizódok elé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ezen a kardos dolgon most jót röhögtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ezen a kardos dolgon most jót röhögtem Nocsak. Mi volt a poén tárgya? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Nocsak. Mi volt a poén tárgya? Spoiler: Hát hogy nem is fénykard, hanem csak vibrókard. Végén még vipera lesz belőle. Mondjuk nálam piszok furcsa lett volna egy fekete FÉNYkard Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.