KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Vajon mi lesz a Deathwatch magyar neve? Ez csakis kolmilan fordításától függ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Nagyon spoileres videó az alábbi. Spoiler: És benne lesz a fekete fénykard! Szerkesztve: 2010. Január 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Nagyon spoileres videó az alábbi.Jóóóóól van, jóóóóóó Már régen nem vártam így TCW részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Nem ez rendezte a Vasembert? Nekem kicsit szaggatotnak tűnik a viadal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Jóóóóól van, jóóóóóó Már régen nem vártam így TCW részt Iszonyat hangulatos, és a dolog is meg van magyarázva. Ez a Mandó szál sokra hivatott, úgy érzem. Mekkorákat fogunk erről dumálni, Te jó ég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Nem ez rendezte a Vasembert? De bizony, ő volt. Nekem kicsit szaggatotnak tűnik a viadal. A mozdulatok furcsák. Szélesek, és nem folyamatosak. De érzem bennük a súlyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Spoiler: Ezek után méghogy vibro kard Nem hittetek kicsi Phobos bácsinak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Ezek után még hogy vibro kard Nem hittetek kicsi Phobos bácsinak De akkor se hagyományosan vett fénykard az, hanem valami muzeális érték, amit a Jedi templomból csórtak. (de jó, hogy oda mindenki ki-be járkál lopkodni. ). A pengéje is inkább kardra emlékeztet. De mindenesetre nagyon jól néz ki. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) De mindenesetre nagyon jól néz ki. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) De mindenesetre ez bizony fénykard Mondtam, hogy nem az? De nem olyan kard mint amit Obiék használnak. Gondolom ebben egyetértesz. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ez tényleg vibro-kard lehet, de nagyon jól néz ki. Ehhem-ehhem Spoiler: Ok, az tény, hogy nem közönséges fénykard és csak itt találkozunk vele, de nem kicsit feldobja a részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Ehhem-ehhem Az alábbi videó után gondoltam. Mert előtte bizony az volt a véleményem amit belinkeltél fent. Ráadásul itt ki is mondja Vizsla, így nincs értelme kételkedni. Spoiler: Ok, az tény, hogy nem közönséges fénykard és csak itt találkozunk vele, de nem kicsit feldobja a részt Nagyon feldobja! Szerkesztve: 2010. Január 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=2010-...p;i_layout_id=0 Itt 19-kor már 2. évad lesz? Vagy csak egy hét múlva? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Nem ez rendezte a Vasembert? imdb.com a barátod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. (szerkesztve) Kikerült a 12. rész EpGuid-ja! Bár nem sok újdonságot tartalmaz... Szerkesztve: 2010. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. (szerkesztve) http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=2010-...p;i_layout_id=0 Itt 19-kor már 2. évad lesz? Vagy csak egy hét múlva? Szerintem ez csak az 1. évad szokásos napi 2 ismétlés adagja. 2008 van alá írva, akkor pedig még USA-ban sem sugározták a 2. évadot... Egyébként szerintem kizárt, hogy az RTL Klub leadja a 2. évadot. Ha már a Jedi Crash elejét 'túl durvának' találták, mit szólnak majd pl. a Brain Invaders-hez, vagy a Landing at Point-Rain-hez? Hiába, magyar gyerekeknek csak a hupikék törpikék meg a pokémonok valók... Szerkesztve: 2010. Január 27. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Kikerült a 12. rész EpGuid-ja! Bár nem sok újdonságot tartalmaz...Számomra a helyszínek újdonságot jelentenek, mert nem tudtam hol fog játszódni a történet. Dzséjt is boldog lesz. De sok még az a három nap ami hátra van. Én se vártam még ennyire részt, mint ezt. Talán csak a Grivist. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=2010-...p;i_layout_id=0 Itt 19-kor már 2. évad lesz? Vagy csak egy hét múlva? Múltkor már megbeszéltük, hogy ez az első évad ismétlése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Szerintem ez csak az 1. évad szokásos napi 2 ismétlés adagja. 2008 van alá írva, akkor pedig még USA-ban sem sugározták a 2. évadot...Egyébként szerintem kizárt, hogy az RTL Klub leadja a 2. évadot. Ha már a Jedi Crash elejét 'túl durvának' találták, mit szólnak majd pl. a Brain Invaders-hez, vagy a Landing at Point-Rain-hez? Hiába, magyar gyerekeknek csak a hupikék törpikék meg a pokémonok valók... Ettől még a CN leadhatja. Csak az a gáz, hogy az nem mindenhol van. Szerintem április előtt ne számítsunk magyar részekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Számomra a helyszínek újdonságot jelentenek, mert nem tudtam hol fog játszódni a történet. Dzséjt is boldog lesz. De sok még az a három nap ami hátra van. Én se vártam még ennyire részt, mint ezt. Talán csak a Grivist. Én is kíváncsian várom a folytatást, mert hiába tudjuk a végkifejletet (EP3 és társai) mégis izgalomba tudnak hozni 1-1 alább belinkelt előzetessel. Ez (is) a szép a TCW-ben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Ettől még a CN leadhatja. Csak az a gáz, hogy az nem mindenhol van.Szerintem április előtt ne számítsunk magyar részekre. A CN leadhatja és szerintem le is fogja adni... valamikor. Majd írok egy levelet Molnár Ilonának, hogy hol tartanak a szinkronizálásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. A CN leadhatja és szerintem le is fogja adni... valamikor. Majd írok egy levelet Molnár Ilonának, hogy hol tartanak a szinkronizálásban. Érdemesebb az RTL-t figyelni, mert ott lesz először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. A CN leadhatja és szerintem le is fogja adni... valamikor. Majd írok egy levelet Molnár Ilonának, hogy hol tartanak a szinkronizálásban. Reméljük, válaszol majd. Most hogy nincsenek klubnapok, erről sem tudunk semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. (szerkesztve) Február ötödikén csak egy rész lesz, így az egy hónapos szünetről szóló pletykák egyelőre nem tűnnek igaznak. Szerkesztve: 2010. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Jobb lenne így, ha rendesen folytatnák. De én a magyar verziót is várom, jó volt nézni vasárnaponként reggel, és végre TV-ben. A letöltött epizódokat sajnos csak a gépen tudom megnézni, úgy meg nem az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Jobb lenne így, ha rendesen folytatnák. De én a magyar verziót is várom, jó volt nézni vasárnaponként reggel, és végre TV-ben. A letöltött epizódokat sajnos csak a gépen tudom megnézni, úgy meg nem az igazi.Én kiírom őket CD-re és a nagy TV-n nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Február ötödikén csak egy rész lesz, így az egy hónapos szünetről szóló pletykák egyelőre nem tűnnek igaznak. Ezt hol olvastad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Ezt hol olvastad?A CN online TV műsorában.Viszont ennek én is örülök, jobb ha hetekre leosztják a részeket, mint sokáig várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. A CN online TV műsorában.Viszont ennek én is örülök, jobb ha hetekre leosztják a részeket, mint sokáig várni Szerintem is jobb így, - bár valószínűleg én egyébként is külön néztem volna meg a 2 részt - de eddig a wookiepédia nem igazán tévedett, ezért is gondoltam, hogy megbízható. Ezek szerint mégsem. Sokáig a 2x09 is külön részként szerepelt a műsorlistán, aztán pár nappal a premier előtt írták át dupla részre...de kívánom, hogy igazatok legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 28. Jó lesz! http://starwars.com/video/view/000944.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.