Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy a következőben sem lesz benne ezek után. Ez nem az ő sztoriszála, amúgy Anakin is inkább mellékszereplő itt, szóval a padawanjával már sokan lennének egy 22 perces epizódra.

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy a következőben sem lesz benne ezek után. Ez nem az ő sztoriszála, amúgy Anakin is inkább mellékszereplő itt, szóval a padawanjával már sokan lennének egy 22 perces epizódra.
Ezzel viszont egyetértek. Végül is annyira nem hiányzik innen, csak a jelenléte eddig elég megszokott volt.
Hozzászólás ideje:
Ezzel viszont egyetértek. Végül is annyira nem hiányzik innen, csak a jelenléte eddig elég megszokott volt.

Jah, az első évadban Anakin 22 részből 17ben szerepelt, Ahsoka ennél valamennyivel kevesebbet.

Hozzászólás ideje:
A háború elején nem igazán volt így, de aztán átélt egyet, s mást a Zigoolán, ami nagyban befolyásolta a hozzáállását a dologhoz. Tudom, tudom... EU. :P

Nekem most Ahsoka annyira nem hiányzik ebből a történeti szálból. Valahogy így jó, ahogy van.

Hozzászólás ideje:
Na és mi lenne ha Satine meghalna a következő részben? Az lenne ám a csattanó. :) Ekkora meglepi még nem is volt a sorozatban.

Meg sem fordult a fejemben, hogy akár így is végződhet a történet. Kíváncsi leszek rá. :)

Hozzászólás ideje:
Meg sem fordult a fejemben, hogy akár így is végződhet a történet. Kíváncsi leszek rá. :)
Elnézve az előzetest, bármi lehet.

Azt már ellőtték az EU-ban... :)

Bár ismerve Lucast erre nem alapozok... vagy te tudsz valamit? :)

Nem tudok semmit, csak spekulálok. :D Ezt az EU-s dolgot nem ismerem. Obi korábbi nőjét megölték?
Hozzászólás ideje:
Nem tudok semmit, csak spekulálok. :) Ezt az EU-s dolgot nem ismerem. Obi korábbi nőjét megölték?

Inkább spoilerbe rakom, hátha...

Spoiler:

Én is csak véletlenül olvastam róla, még jóval a TCW-beli feltűnése előtt. Pontosan én sem emlékszem, csak arra, hogy meghalt a csaj, ami után Obi-Wan olyan közel került a Sötét Oldalhoz, mint még soha...

Hozzászólás ideje:
Ez most totál úgy hangzott, mintha Obi egy csajozós Jedi lenne :) Mókás így :)
Jaja, pedig szó sincs erről. :)

Inkább spoilerbe rakom, hátha...

Spoiler:

Én is csak véletlenül olvastam róla, még jóval a TCW-beli feltűnése előtt. Pontosan én sem emlékszem, csak arra, hogy meghalt a csaj, ami után Obi-Wan olyan közel került a Sötét Oldalhoz, mint még soha...
Ez érdekesen hangzik. Így már nekem is rémlik valami. Kettőzött kíváncsisággal várom a folytatást. :D

Hozzászólás ideje:
Ez most totál úgy hangzott, mintha Obi egy csajozós Jedi lenne :) Mókás így :)
Hát azt tudjuk a filmekből meg a sorozatokból, hogy általában szeret inni. Gondolom ha nem siet, akkor jócskán felüt a garatra és hát nem mondhatni csúnyának ezt az Obi gyereket, így 1-2 egyéjszakás még beleférhet neki részegen :)
Hozzászólás ideje:
Nem akarok kötekedő lenni, Revan de az idézet, és amit írtál rá, azoknak semmi köze egymáshoz. :)

Tudom. :) Elszúrtam valamit. :) . Azt csak úgy simán le akartam írni, nem pedig reagálni.

Azt már ellőtték az EU-ban... :D

Bár ismerve Lucast erre nem alapozok... vagy te tudsz valamit? :D

Komoly? Nem tudok róla.

Spoiler:

A Jedi-növendék sorozatban volt olyan, hogy Qui-gon és egy Tahl nevű Jedi szerelmesek lettek egymásba. Tahlt terroristák megölték, Qui-gon majdnem eszét vesztette fájdalmában és bosszút akart állni, majdnem átállt a Sötét Oldalra. De obi-van és Mace eltérítették ettől.

Obi-van és Siri tudtommal csak közös megegyezés alapján elválltak.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Ezek az esetek (Qui-gon - Tahl, Obi-Wan - Satine, Anakin - Padmé) nagyon jól példázzák, miért nem kötődhetnek semmihez a Jedik. Anakin esetében pedig konkrétan megismerjük, milyen árat kell fizetni ezért.

Ezért sem tetszik az EP6-utáni EU-művekben, hogy a Jedik ismét házasodhatnak, miegymás.

Hozzászólás ideje:
Ezek az esetek (Qui-gon - Tahl, Obi-Wan - Satine, Anakin - Padmé) nagyon jól példázzák, miért nem kötődhetnek semmihez a Jedik. Anakin esetében pedig konkrétan megismerjük, milyen árat kell fizetni ezért.

Ezért sem tetszik az EP6-utáni EU-művekben, hogy a Jedik ismét házasodhatnak, miegymás.

Anakin - Luke pedig konkrétan jól példázzák, miért jó, ha kötődik valakihez a Jedi :)

Hozzászólás ideje:
Na és mi lenne ha Satine meghalna a következő részben? Az lenne ám a csattanó. :) Ekkora meglepi még nem is volt a sorozatban.
Az nagyon szomorú meglepi lenne. ;)

Nem tudok semmit, csak spekulálok. :D Ezt az EU-s dolgot nem ismerem. Obi korábbi nőjét megölték?
Én olvastam erről egy Jude Watson könyvet, a Secrets of the Jedi, amely erről szól.

Spoiler:

Már nem nagyon emlékszem pontosan hogy volt (annyira nem tetszett maga a könyv), de valóban, padawan korukban nagyon megszerették egymást Siri Tachi-val, aki Adi Gallia tanítványa volt, és amikor a lányt megölték, akkor Obi-wan felindultságában majdnem megölte a gyilkosát.

Egyébként szerintem ez a két történet, Satine és a másik, már ütik egymást, mert azt azért nem tudnám Obi-wanról elképzelni, hogy padawan korában lépten-nyomon szerelmes lett...

Hozzászólás ideje:
Én olvastam erről egy Jude Watson könyvet, a Secrets of the Jedi, amely erről szól.

Spoiler:

Már nem nagyon emlékszem pontosan hogy volt (annyira nem tetszett maga a könyv), de valóban, padawan korukban nagyon megszerették egymást Siri Tachi-val, aki Adi Gallia tanítványa volt, és amikor a lányt megölték, akkor Obi-wan felindultságában majdnem megölte a gyilkosát.

Egyébként szerintem ez a két történet, Satine és a másik, már ütik egymást, mert azt azért nem tudnám Obi-wanról elképzelni, hogy padawan korában lépten-nyomon szerelmes lett...

Szerintem 2 szerelem még belefér.

Hozzászólás ideje:
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344">
Hozzászólás ideje:
Nem semmi :D Kíváncsi vagyok rá :P

Mintha egy más színű klónhadsereget látnák. Csodálatos :P:D

De remélem fognak is valamit csinálni nem csak várni az epizód végét. :P

Hozzászólás ideje:

Phil Lamarr (Bail Organa megszólaltatója) nyilatkozott kicsit a 3. évadról:

Spoiler:

- sötétebb hangulatú lesz, ahogy egyre közeledik a Sith-ek idejéhez

- a szenátorok is zúgolódnak, de mivel a nézők nem akarnak uncsi szenátorokat nézni, így ezek a dolgok Padme jeleneteiben lesznek benne :rock:

http://www.newsarama.com/tv/Lamarr-Futuram...ars-100209.html

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.