MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Lehet, hogy a következőben sem lesz benne ezek után. Ez nem az ő sztoriszála, amúgy Anakin is inkább mellékszereplő itt, szóval a padawanjával már sokan lennének egy 22 perces epizódra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Lehet, hogy a következőben sem lesz benne ezek után. Ez nem az ő sztoriszála, amúgy Anakin is inkább mellékszereplő itt, szóval a padawanjával már sokan lennének egy 22 perces epizódra.Ezzel viszont egyetértek. Végül is annyira nem hiányzik innen, csak a jelenléte eddig elég megszokott volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Ezzel viszont egyetértek. Végül is annyira nem hiányzik innen, csak a jelenléte eddig elég megszokott volt. Jah, az első évadban Anakin 22 részből 17ben szerepelt, Ahsoka ennél valamennyivel kevesebbet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. A háború elején nem igazán volt így, de aztán átélt egyet, s mást a Zigoolán, ami nagyban befolyásolta a hozzáállását a dologhoz. Tudom, tudom... EU. Nekem most Ahsoka annyira nem hiányzik ebből a történeti szálból. Valahogy így jó, ahogy van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Nem akarok kötekedő lenni, Revan de az idézet, és amit írtál rá, azoknak semmi köze egymáshoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Na és mi lenne ha Satine meghalna a következő részben? Az lenne ám a csattanó. Ekkora meglepi még nem is volt a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Na és mi lenne ha Satine meghalna a következő részben? Az lenne ám a csattanó. Ekkora meglepi még nem is volt a sorozatban. Meg sem fordult a fejemben, hogy akár így is végződhet a történet. Kíváncsi leszek rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Na és mi lenne ha Satine meghalna a következő részben? Az lenne ám a csattanó. Ekkora meglepi még nem is volt a sorozatban. Azt már ellőtték az EU-ban... Bár ismerve Lucast erre nem alapozok... vagy te tudsz valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Meg sem fordult a fejemben, hogy akár így is végződhet a történet. Kíváncsi leszek rá. Elnézve az előzetest, bármi lehet. Azt már ellőtték az EU-ban... Bár ismerve Lucast erre nem alapozok... vagy te tudsz valamit? Nem tudok semmit, csak spekulálok. Ezt az EU-s dolgot nem ismerem. Obi korábbi nőjét megölték? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Obi korábbi nőjét megölték? Ez most totál úgy hangzott, mintha Obi egy csajozós Jedi lenne Mókás így Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Nem tudok semmit, csak spekulálok. Ezt az EU-s dolgot nem ismerem. Obi korábbi nőjét megölték? Inkább spoilerbe rakom, hátha... Spoiler: Én is csak véletlenül olvastam róla, még jóval a TCW-beli feltűnése előtt. Pontosan én sem emlékszem, csak arra, hogy meghalt a csaj, ami után Obi-Wan olyan közel került a Sötét Oldalhoz, mint még soha... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Ez most totál úgy hangzott, mintha Obi egy csajozós Jedi lenne Mókás így Jaja, pedig szó sincs erről. Inkább spoilerbe rakom, hátha... Spoiler: Én is csak véletlenül olvastam róla, még jóval a TCW-beli feltűnése előtt. Pontosan én sem emlékszem, csak arra, hogy meghalt a csaj, ami után Obi-Wan olyan közel került a Sötét Oldalhoz, mint még soha... Ez érdekesen hangzik. Így már nekem is rémlik valami. Kettőzött kíváncsisággal várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Ez most totál úgy hangzott, mintha Obi egy csajozós Jedi lenne Mókás így Hát azt tudjuk a filmekből meg a sorozatokból, hogy általában szeret inni. Gondolom ha nem siet, akkor jócskán felüt a garatra és hát nem mondhatni csúnyának ezt az Obi gyereket, így 1-2 egyéjszakás még beleférhet neki részegen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. (szerkesztve) Nem akarok kötekedő lenni, Revan de az idézet, és amit írtál rá, azoknak semmi köze egymáshoz. Tudom. Elszúrtam valamit. . Azt csak úgy simán le akartam írni, nem pedig reagálni. Azt már ellőtték az EU-ban... Bár ismerve Lucast erre nem alapozok... vagy te tudsz valamit? Komoly? Nem tudok róla. Spoiler: A Jedi-növendék sorozatban volt olyan, hogy Qui-gon és egy Tahl nevű Jedi szerelmesek lettek egymásba. Tahlt terroristák megölték, Qui-gon majdnem eszét vesztette fájdalmában és bosszút akart állni, majdnem átállt a Sötét Oldalra. De obi-van és Mace eltérítették ettől. Obi-van és Siri tudtommal csak közös megegyezés alapján elválltak. Szerkesztve: 2010. Február 9. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Ezek az esetek (Qui-gon - Tahl, Obi-Wan - Satine, Anakin - Padmé) nagyon jól példázzák, miért nem kötődhetnek semmihez a Jedik. Anakin esetében pedig konkrétan megismerjük, milyen árat kell fizetni ezért. Ezért sem tetszik az EP6-utáni EU-művekben, hogy a Jedik ismét házasodhatnak, miegymás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Ezek az esetek (Qui-gon - Tahl, Obi-Wan - Satine, Anakin - Padmé) nagyon jól példázzák, miért nem kötődhetnek semmihez a Jedik. Anakin esetében pedig konkrétan megismerjük, milyen árat kell fizetni ezért.Ezért sem tetszik az EP6-utáni EU-művekben, hogy a Jedik ismét házasodhatnak, miegymás. Anakin - Luke pedig konkrétan jól példázzák, miért jó, ha kötődik valakihez a Jedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Anakin - Luke pedig konkrétan jól példázzák, miért jó, ha kötődik valakihez a Jedi A Skywalker család tagjai sosem tartoztak az átlag emberek soraiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Na és mi lenne ha Satine meghalna a következő részben? Az lenne ám a csattanó. Ekkora meglepi még nem is volt a sorozatban. Az nagyon szomorú meglepi lenne. Nem tudok semmit, csak spekulálok. Ezt az EU-s dolgot nem ismerem. Obi korábbi nőjét megölték? Én olvastam erről egy Jude Watson könyvet, a Secrets of the Jedi, amely erről szól. Spoiler: Már nem nagyon emlékszem pontosan hogy volt (annyira nem tetszett maga a könyv), de valóban, padawan korukban nagyon megszerették egymást Siri Tachi-val, aki Adi Gallia tanítványa volt, és amikor a lányt megölték, akkor Obi-wan felindultságában majdnem megölte a gyilkosát. Egyébként szerintem ez a két történet, Satine és a másik, már ütik egymást, mert azt azért nem tudnám Obi-wanról elképzelni, hogy padawan korában lépten-nyomon szerelmes lett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Tegnap/ma a készítők elég lelkesek voltak az egyik 3. évadbeli rész készítése kapcsán. http://twitter.com/MattLanter/status/8889453816 http://twitter.com/JennCloneWars/status/8891677346 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Jajj ne már. Ilyen híreket. És lehet, hogy kb. egy év múlva látjuk csak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Én olvastam erről egy Jude Watson könyvet, a Secrets of the Jedi, amely erről szól. Spoiler: Már nem nagyon emlékszem pontosan hogy volt (annyira nem tetszett maga a könyv), de valóban, padawan korukban nagyon megszerették egymást Siri Tachi-val, aki Adi Gallia tanítványa volt, és amikor a lányt megölték, akkor Obi-wan felindultságában majdnem megölte a gyilkosát. Egyébként szerintem ez a két történet, Satine és a másik, már ütik egymást, mert azt azért nem tudnám Obi-wanról elképzelni, hogy padawan korában lépten-nyomon szerelmes lett... Szerintem 2 szerelem még belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. (szerkesztve) Felkerült a Duchess of Mandalore alap guide -ja. Spoiler: Érdekes, hogy visszatérünk a Mandalore rendszerbe is! Szerkesztve: 2010. Február 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. No comment! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"> Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Picit gyorsabb voltam. Ezért mind a kettőt bent hagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Picit gyorsabb voltam. Ezért mind a kettőt bent hagyom. Ha nem bénázok az embed másolásával megelőztelek volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Nem semmi Kíváncsi vagyok rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Nem semmi Kíváncsi vagyok rá Mintha egy más színű klónhadsereget látnák. Csodálatos De remélem fognak is valamit csinálni nem csak várni az epizód végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Phil Lamarr (Bail Organa megszólaltatója) nyilatkozott kicsit a 3. évadról: Spoiler: - sötétebb hangulatú lesz, ahogy egyre közeledik a Sith-ek idejéhez- a szenátorok is zúgolódnak, de mivel a nézők nem akarnak uncsi szenátorokat nézni, így ezek a dolgok Padme jeleneteiben lesznek benne http://www.newsarama.com/tv/Lamarr-Futuram...ars-100209.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Ezek jó hírek, és el is vártam, hogy így legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.