Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Igen, azt olvastam. Spoiler: Lényegében akkor egy Senate Spy-féle nyugisabb politizáló rész lesz, Padméval karöltve. Lehet, hogy a hasonló címmel is erre akartak utalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Igen, azt olvastam. Spoiler: Én nem nyugis részt várok. Cad Bane és a bandájára számítok, szerintem egy ekkora kaliberű szenátort eltenni láb alól nem kis dolog. Remélem az ő keze van a dologban Mert bár igaz, hogy az új szereplők csak kiscit későbbre várhatóak, a régi bandájával, vagy éppen egyedül megcsinálhatná. Na de majd kiderül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Nekem is tetszik Cad Bane karaktere, csak kár, hogy ennyire hanyagolják az 1-3 rész óta. Bőven túl vagyunk már az évad felén, mégsem bővelkednek az eddigi sztorik fejvadászokban. 5 rész foglalkozott a 2. geonosisi csatával, illetve előzményével, lezárásával. Aztán 2 Grivis és egy fénykardhajszás epizód, szintén zéró fejvadásszal. Majd a Mandalore-trilógia, ahol a mandalore-ok egyáltalán nem a hagyományos értelemben vett fejvadászok szerepét játszották. (a trilógia 3. részét még nem láttam, úgyhogy lehet, hogy most részben hülyeséget írtam.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Én még nem láttam a részt, bár ahogy látom rendesen megoszlanak a vélemények. Kíváncsi vagyok melyik tábor sorait fogom erősíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Elöljáróban annyit, hogy ez a mai rész már nem csak a mozifilmek szintjét súrolta, hanem oda is ért! A Mandalore szál pedig az eddigi legkomolyabb a sorozat egészét tekintve. Holnap jövök az értékeléssel. Hosszú lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Húha, igen megoszlóak a vélemények. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nekem hogy jön be. Sajnos nekem nincs se erőm, se energiám már megnézni, de holnap megtekintem, már késő van és még így is írnom kell egy fél oldalnyi A4-es lapot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 13. Én még nem láttam a részt, bár ahogy látom rendesen megoszlanak a vélemények. Kíváncsi vagyok melyik tábor sorait fogom erősíteni. Szerintem neked tetszeni fog. KisKósának meg még jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Mivel nekem bejött, így kétséges, hogy a többieknek tetszeni fog-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Mivel nekem bejött, így kétséges, hogy a többieknek tetszeni fog-e Most miért mondod... Tetszeni fog nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Szerintem neked tetszeni fog. KisKósának meg még jobban. Jó tudni, hogy valaki ennyire kiismerte már az ízlésemet. Tudom, hogy ezt mondtam már Phobosnak egy másik topikban, de... Szavadon foglak, Ody... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. ... és egy fénykardhajszás epizód, szintén zéró fejvadásszal... Terra Sinube Cassie Cryar-t bounty hunternek titulálja a rész alatt, habár tényleg inkább egy egyszerű utcai bűnözőnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Most nézem, hogy az első évad március közepén ért véget. A második ennél jóval hosszabban kitolódik. Nem baj. Legalább kevesebb lesz a szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Most nézem, hogy az első évad március közepén ért véget. A második ennél jóval hosszabban kitolódik. Nem baj. Legalább kevesebb lesz a szünet. Vagy egyáltalán nem is lesz szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Vagy egyáltalán nem is lesz szünet. Nyáron biztos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Nyáron biztos lesz. Igen, akkor biztos. Majd a 20-asnál leállnak, aztán októberben leadják az utolsó 2 részt. Azután egyből kezdik a 3. évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Terra Sinube Cassie Cryar-t bounty hunternek titulálja a rész alatt, habár tényleg inkább egy egyszerű utcai bűnözőnek tűnik. Igen, a fejvadász titulus valóban túl erős rá. Még ha "hivatalosan" az is, a 2x11-beli teljesítményéből nem lehetett egyértelműen leszűrni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Vagy egyáltalán nem is lesz szünet. Mi még bőven szerencsésnek mondhatjuk magunkat az 1-2 hónapos szünetekkel. Emlékszem, hogy a Prison Break c. sorozat 3. és 4. évada között 7, a LOST 5. és 6. évada között 9 azaz 9 hónap szünet volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Mi még bőven szerencsésnek mondhatjuk magunkat az 1-2 hónapos szünetekkel. Nem azért, de a TCW első és második évad között majdnem hét hónap szünet volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Nem azért, de a TCW első és második évad között majdnem hét hónap szünet volt. Vannak sorozatok, ahol évad közben is betesznek ekkora szüneteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Vannak sorozatok, ahol évad közben is betesznek ekkora szüneteket.Az a sorozat halálra van ítélve szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Az a sorozat halálra van ítélve szerintem. Egyébként USA-ban a péntek a "halálnap" a sorozatok szempontjából, mert akkor többnyire senki nem ér rá tévézni. Még szerencse, hogy a TCW a CN-en fut, ahol az egyik legnézettebb műsor. Más csatornán kétlem, hogy így lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. (szerkesztve) Most írták a TFN-en, hogy Boba Fett nagy valószínűség szerint fel fog tünni a TCW-ben! Íme egy kép: http://www.rebelscum.com/TF2010/Hasbro_RC/image7.asp Szerkesztve: 2010. Február 14. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Most írták a TFN-en, hogy Boba Fett nagy valószínűség szerint fel fog tünni a TCW-ben! Hogy ebből mi lehet igaz.....még kérdéses. Nem fiatal még hozzá egy kicsit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Most írták a TFN-en, hogy Boba Fett nagy valószínűség szerint fel fog tünni a TCW-ben!Érdekes lesz a 3. évad Mert ott bukkanhat majd fel leghamarabb. Ezeket a Hasbro termékeket nem most fogják kiadni, és a múltkori listán is feltűnt volna, ha a 2. évadban lenne benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. (szerkesztve) Nem fiatal még hozzá egy kicsit? Nincs korhoz kötve....én 1982 óta szerepelek az élet című játékban és senki nem kérdezte korábban, hogy nem vagy te még ehhez túl fiatal? Csak hogy legyen némi előzménye, az eredeti Filoni concept: http://img23.imageshack.us/img23/2081/mill...lcontheclon.jpg Szerkesztve: 2010. Február 14. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Nincs korhoz kötve....én 1982 óta szerepelek az élet című játékban és senki nem kérdezte korábban, hogy nem vagy te még ehhez túl fiatal? Persze, értem. De Boba nagyjából 10 éves és nehezen tudok elképzelni vele mondjuk egy mandalore-trilógiához hasonló történetet. Bár ha bekerül a 3. évadba - ami ezek szerint valószínű - akkor biztos kitalálnak neki valami frappáns sztorit az írók, úgyhogy nem biztos, hogy rossz ötlet. Talán a TV-sorozatbeli feltűnéséhez is köze lehet, mint valami felvezetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Jön Boba yes! Darth sky! Szerintem csak epizód szerepben fog feltűnni. A kora pedig 13-14 év lehet akkoriban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Jön Boba yes! Darth sky! Szerintem csak epizód szerepben fog feltűnni. A kora pedig 13-14 év lehet akkoriban. Elvileg Boba a többi klónnal együtt "született" (YE 31,5). Azért gondoltam, hogy kb. 10 éves lehet az EP2 idején, mert nem esett át növekedésgyorsításon. De lehet, hogy amikor feltűnik majd a TCW-ben, már a háború 2. vagy 3. évében leszünk. Bár így is legfeljebb 13 éves lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Windunak lesz lila Mandalór sisakja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 14. Egyébként USA-ban a péntek a "halálnap" a sorozatok szempontjából, mert akkor többnyire senki nem ér rá tévézni. Még szerencse, hogy a TCW a CN-en fut, ahol az egyik legnézettebb műsor. Más csatornán kétlem, hogy így lenne. Na ettől tudok falra mászni.Honnan az istenből tudnák, hogy ki mit csinál péntek este az USA-ban?Ez olyan mint mikor valaki kitalálja, hogy az emberek nyáron nem tv-znek.Dehogynem.Este.Meg nem mindenki nyaral és a nyaralás sem tart csak két hétig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.