Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Már itunes -on is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Érdekes, hogy még nCore-on sincs fent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Szép jó reggelt! Lehet szedni. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=XSW20H7Y Szerkesztve: 2010. Március 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Érdekes, hogy még nCore-on sincs fent. DE már igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Aki talál angol feliratot, sikítson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Aki talál angol feliratot, sikítson. Aki HD verziót az is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Kudar! Jó volt a TCW? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Jöhetne már egy HD verzsön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Nah, végre... Köszi, Ody! Bár hála a CN-nek teljesen kirázódtam a TCW-s hangulatból. De a Cat And Mouse biztosan visszatérít majd, mert újra itt a... Spoiler: ...Christophsis. Szerkesztve: 2010. Március 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Nah, végre... Köszi, Ody! Bár hála a CN-nek teljesen kirázódtam a TCW-s hangulatból. De majd a Cat And Mouse biztosan visszatérít majd, mert újra itt a... Spoiler: ...Christophsis. Szerintem ne várj addig. Itt a Senate Murders. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Szerintem ne várj addig. Itt a Senate Murders. Hááát... Ha olyan jó rész, akkor talán sikerül nekik. Bár én nem számítok olyan eget verő epizódra, csak egy körülbelül olyan színvonalúra, mint amilyen a Senate Spy volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Kudar! Jó volt a TCW? Amint lesz HD verzió azonnal mondom. Annál alább nem adom a szintet!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Hááát... Ha olyan jó rész, akkor talán sikerül nekik. Bár én nem számítok olyan eget verő epizódra, csak egy körülbelül olyan színvonalúra, mint amilyen a Senate Spy volt.Az idézet az elején jó dolgokat sejtet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Ilyen jó hírre is rég ébredtem vasárnap délben. Töltöm is és szerintem az F1 után felirat nélkül (ha még nem lesz) megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) Az idézet az elején jó dolgokat sejtet. Nekem kifejezetten tetszett. Volt benne akció, poén, cselszövés és SENATE GUARD ( nem az a klónokból össze kapkodott senate commando) Szerkesztve: 2010. Március 14. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. A szenátusi kommandóban nem klónok voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. (szerkesztve) A szenátusi kommandóban nem klónok voltak. Úgy értetem hogy az animátorok a klónok testét használták Itt már új sisakot és köpenyt is kapnak s sokkal jobban néznek ki Senate_guard.bmp Szerkesztve: 2010. Március 14. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Tényleg szuper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Szép jó reggelt! Lehet szedni. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=XSW20H7Y Köszi a linket, már le is szedtem. Délután megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. HD nem is lesz belőle? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. HD nem is lesz belőle?Nem valószínű már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Dzséjt! Neked is bejött az epizód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Nálam átlagos kategóriába esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Ezt nem hiszem el. Még a végén meg kell elégednem a mezei SD változattal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Ezt nem hiszem el. Még a végén meg kell elégednem a mezei SD változattal? Ha tudsz várni még 1 hetet, akkor nem muszáj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. 1080p-s HD van belőle, de nem találom, remélem kikerül, mert addig nem nézem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. 1080p-s HD van belőle, de nem találom, remélem kikerül, mert addig nem nézem meg Teljesen mindegy. Monitoron nem számottevő a különbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Teljesen mindegy. Monitoron nem számottevő a különbség.Kis monitoron nincs, de egy 24"-oson igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Teljesen mindegy. Monitoron nem számottevő a különbség. Hát azért az SD és a HD között erősen látszik a különbség még a laptopomon is. De mind1, most megnézem a részt. Gyenge vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Kis monitoron nincs, de egy 24"-oson igen Az nagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.