Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A Sky TV továbbra is 1 hetes előnyben lesz az amcsikhoz képest?
Na ez az amit nem tudok. Szerintem valahol be fogják érni az amik őket. Nem tudom elképzelni, hogy a sorozat zárása előbb legyen "külföldön" mint odahaza. :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Na ez az amit nem tudok. Szerintem valahol be fogják érni az amik őket. Nem tudom elképzelni, hogy a sorozat zárása előbb legyen "külföldön" mint odahaza. :P

Arra tudok gondolni, hogy a 20-21-es dupla résznél a CN utol fogja érni a Sky-t, hacsak nem lesz ott is dupla-adás.

Hozzászólás ideje:
Arra tudok gondolni, hogy a 20-21-es dupla résznél a CN utol fogja érni a Sky-t, hacsak nem lesz ott is dupla-adás.
Lehetséges, nem tudom. Mindenesetre vadászom az infókat a hátralévő részek sugárzásáról, de még nem sokat tudni.

Ellenben az utolsó három rész egybefüggő lesz

Spoiler:

Ebben lesz benne Boba, aki egy fejvadász csoportot vezet állítólag. 11 évesen...na ezt nem venném készpénznek. Egyesek azt is mondják, hogy Bane és Bossk is neki engedelmeskedik. :P :P Ez alapján már tuti fals az infó. De az biztos, hogy az utolsó öt részben keményen benne lesznek a fejvadászok. Arra is kíváncsi vagyok, lesz-e valami cliffhanger a végén. Elvileg Boba felbukkanása lehet a bevezetése a karakternek a harmadik évadra.

Hozzászólás ideje:
No valahogy így néz ki az amcsi adásrend:

April 2: Episode 17

April 9: Episode 18

April 16: Episode 19

April 23: Episode 20 + 21

April 30: Episode 22

:D

Na, akkor végre nem lesz szünet.

Spoiler:

Ebben lesz benne Boba, aki egy fejvadász csoportot vezet állítólag. 11 évesen...na ezt nem venném készpénznek. Egyesek azt is mondják, hogy Bane és Bossk is neki engedelmeskedik. :):P Ez alapján már tuti fals az infó. De az biztos, hogy az utolsó öt részben keményen benne lesznek a fejvadászok. Arra is kíváncsi vagyok, lesz-e valami cliffhanger a végén. Elvileg Boba felbukkanása lehet a bevezetése a karakternek a harmadik évadra.

Na az télyleg hatalmas poén lenne. :P

Hozzászólás ideje:
Ezek szerint a hátralévő részekben megkapjuk az évad elején beharangozott fejvadász-centrikus epizódokat. :P

Bírom Coruscant-ot, de kezd olyan érzésem lenni, hogy 20-30 bolygóból áll az egész Galaxis.

Igen, jönnek most már csőstül. Egyébként a Zillo sztorija:

Spoiler:

Valami b*szott nagy szörnyet odavisznek Coruscantra, akit a Jedik levadásznak. Persze rombol is a kicsike. :P Szerintem k*rva jól hangzik. Godzilla és Cloverfield után szabadon. :)

Hozzászólás ideje:

Ahogy elnéztem a lenti CN adáslistát, úgy még a friss részeket továbbra sem onnan, hanem a Sky-ról vagy a kanadaiaktól fogjuk látni, nem? És így marad a vasárnapi nézés, amíg a CN be nem éri a csatornákat.

Hozzászólás ideje:
Nekem nyolc, hogy hol adják, csak adják :peace:
Azért egy dolog miatt mégsem mindegy: a CN-nél már szombaton láttuk, és legkésőbb vasárnap volt felirat is, míg mostanában csak vasárnap, felirattal pedig hétfőn-kedden. ;)
Hozzászólás ideje:
Azért egy dolog miatt mégsem mindegy: a CN-nél már szombaton láttuk, és legkésőbb vasárnap volt felirat is, míg mostanában csak vasárnap, felirattal pedig hétfőn-kedden. ;)
Igaz, de mégis előbb látjuk mint a CN adása. De tényleg jobb volt amúgy. :peace:
Hozzászólás ideje:
Igaz, de mégis előbb látjuk mint a CN adása. De tényleg jobb volt amúgy. :peace:
Én sem reklamálok, csak ugye a szokások... ;)
Hozzászólás ideje:
Azért egy dolog miatt mégsem mindegy: a CN-nél már szombaton láttuk, és legkésőbb vasárnap volt felirat is, míg mostanában csak vasárnap, felirattal pedig hétfőn-kedden. :peace:

Más megvilágításban viszont a CN-nél hat nappal később látod és hét-nyolc nappal később van felirat ;)

Hozzászólás ideje:
Más megvilágításban viszont a CN-nél hat nappal később látod és hét-nyolc nappal később van felirat :)
Igaz, csak nekem hétvégén jobban van időm bármit nézni, mint hét közben este. :)
Hozzászólás ideje:
Igen, jönnek most már csőstül. Egyébként a Zillo sztorija:

Valami b*szott nagy szörnyet odavisznek Coruscantra, akit a Jedik levadásznak. Persze rombol is a kicsike. :) Szerintem k*rva jól hangzik. Godzilla és Cloverfield után szabadon. :)

Ha valami ősi Sith szörny lesz, akkor nagyot fog ütni ez az epizód.

Hozzászólás ideje:

Ha valami ősi Sith szörny lesz, akkor nagyot fog ütni ez az epizód.

Terentatek-ek nagyon jók lennének erre a célra :)

Hozzászólás ideje:
Igaz, csak nekem hétvégén jobban van időm bármit nézni, mint hét közben este. ;)

Gondolom, hasonlóképpen Milánnak is jobb lenne szombaton fordítani, mint a vasárnap miatt átcsúszni hétköznapra. Na de hát ez van.

Hozzászólás ideje:
Gondolom, hasonlóképpen Milánnak is jobb lenne szombaton fordítani, mint a vasárnap miatt átcsúszni hétköznapra. Na de hát ez van.
Persze, emiatt is jobb lenne, ha a CN adná leghamarabb. ;) Talán majd a következő évadnál már megint így lesz.
Hozzászólás ideje:

Kikerült a még hátralévő epizódok címe és rövid leírása. Az utolsó két rész dupla lesz, és iszonyat jól hangzik a sztori.

Spoiler:

A kis Boba próbál bosszút állni Mace Windun és a Jediken az apja haláláért. Egy rakat fejvadász segít neki ebben. Talán Bane és még mások is feltűnnek. Nagy finálé lesz majd!

Hozzászólás ideje:
Ha jól számoltam még kétszer tűnik fel. Egyébként így már teljes az évad lista.

Én többet számoltam: 2x18, 2x19, 2x21, 2x22

Viszont az nem tiszta, hogy a dátumok hogy s mint lesznek pontosan. Eddig úgy volt, ha jól emlékszem, hogy a 20-21. rész lesz dupla, a wiki viszont a 19-20.-at írja annak. Az még jobban kavar a dolgon, hogy a Sky TV-n valószínűleg teljesen máshogy lesz...

Hozzászólás ideje:
Én többet számoltam: 2x18, 2x19, 2x21, 2x22

Viszont az nem tiszta, hogy a dátumok hogy s mint lesznek pontosan. Eddig úgy volt, ha jól emlékszem, hogy a 20-21. rész lesz dupla, a wiki viszont a 19-20.-at írja annak. Az még jobban kavar a dolgon, hogy a Sky TV-n valószínűleg teljesen máshogy lesz...

Az utolsó két rész lesz dupla.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.