KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) Nyugi, KisKósa, az ilyeneket gyorsan kigyomláljuk. :P Szerkesztve: 2010. Április 22. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Te is csak egy újabb tagja vagy a clonewars.blog.hu által agymosott idiótáknak. Már akkor tudtam, hogy onnan jössz, amikor írtad, hogy mennyire nem tetszett a Children Of The Force. Ezért is utálom azt az oldalt, mert azt is csak egy arcoskodó kölyök írja, aki belehalna, ha egyszer nem kötne bele az adott epizódba. Nem beszélve arról, hogy az értékeléseivel befolyásolja másoknak a véleményét, és ha valaki negatív előítéletekkel ül le megnézni egy részt, akkor olyannyira elhiteti magával, hogy rossz lesz, hogy tényleg annak látja majd. Korábban (természetesen Ahsoka kapcsán) ki is alakult egy kisebb szópárbaj kettőnk között, valamint nemrégiben Zillo esetében is, úgyhogy megerősítem, hogy a tag valóban az általad említett oldalról jött. Én már rég letettem arról, hogy szóban próbáljak hatni rá, úgyhogy ezúttal sem tépném a szám (ujjaim), remélem tényleg hamar ki lesz gyomlálva a srác. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Korábban (természetesen Ahsoka kapcsán) ki is alakult egy kisebb szópárbaj kettőnk között, valamint nemrégiben Zillo esetében is, úgyhogy megerősítem, hogy a tag valóban az általad említett oldalról jött. Én már rég letettem arról, hogy szóban próbáljak hatni rá, úgyhogy ezúttal sem tépném a szám (ujjaim), remélem tényleg hamar ki lesz gyomlálva a srác. Jah, hát... Én gyűlölöm az ilyen embereket, és mostanság nyomasztóan sok van belőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ne Offoljatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) Szerintem a gyerek arra játszik, hogy vegyétek észre. Helyetekben le se sz*rnám. Majd csak megunja azt, hogy önmagának írogat. OFF vége Hogy legyen a témához való kérdés: Mikor adják le az utolsó részt az évadból? Szerkesztve: 2010. Április 22. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Mikor adják le az utolsó részt az évadból?Jövő hét pénteken(!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) És hogy ez a közösség ilyen is maradjon, meg szeretnélek kérni, Ody, hogy töröld ennek a srácnak a regisztrációját. Nem akarom, hogy megmérgezze itt a hangulatot azzal, hogy mindenki emiatt a srác miatt gyűlölködjön.Még csak most jöttem, nem láttam mindent. Nem kell félni, ismertek. Jövő hét pénteken(!)Sajnos.... Én azt hittem az angolok is bevállalják a dupla premiert. Szerkesztve: 2010. Április 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Találtam egy érdekes dolgot. Már tudni milyen sorozatokat tűz műsorára az amcsi CN, és a TCW nincs köztük!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Találtam egy érdekes dolgot. Már tudni milyen sorozatokat tűz műsorára az amcsi CN, és a TCW nincs köztük!! Hogy mi? Mondjuk ha a kanadaiak leadják, akkor no problemo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) Hát április 30-ára tényleg nem írja, csak Május 1-re az R2-sat, de a Lethal Trackdown-t nem. Szerkesztve: 2010. Április 22. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) Hogy mi? :D Mondjuk ha a kanadaiak leadják, akkor no problemo Hát április 30-ára tényleg nem írja, csak Május 1-re az R2-sat, de a Lethal Trackdown-t nem. Őszről akartam beszélni, tehát a harmadik évadról. Talán átviszik másik csatornára? Szerkesztve: 2010. Április 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Őszről akartam beszélni, tehát a harmadik évadról. Talán átviszik másik csatornára? Jobban is tennék! Amit a CN csinált, egyenlő a katasztrófával! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. (szerkesztve) Jobban is tennék! Amit a CN csinált, egyenlő a katasztrófával! Ebben egyetértünk, de ha a CN nem fogja adni a harmadik évadot, akkor majd hol láthatjuk majd magyarul? Jut eszembe, milyen volt szinkronosan a Children Of The Force? Látta valaki? Szerkesztve: 2010. Április 22. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ebben egyetértünk, de ha a CN nem fogja adni a harmadik évadot, akkor majd hol láthatjuk majd magyarul? Jut eszembe, milyen volt szinkronosan a Children Of The Force? Látta valaki?Ez még csak kombinálás, de akkor is fura, hogy nincs benne a listába. Cartoon Network őszi programok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Jut eszembe, milyen volt szinkronosan a Children Of The Force? Látta valaki? Nekem 19:55-kor jutott eszembe, hogy ma van, úgyhogy sikeresen lemaradtam róla. Remélem holnapra feldobja valaki SD minőségben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nekem 19:55-kor jutott eszembe, hogy ma van, úgyhogy sikeresen lemaradtam róla. Remélem holnapra feldobja valaki SD minőségben...Az a valaki rendszerint én vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Az a valaki rendszerint én vagyok Akkor előre is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Sky örömére SD 203 SD Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=14AF4CFT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Sky örömére SD 203 SD És az én örömömre is! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. A hálám üldözni fog, Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Valahogy még nem vettem észre, hogy követne valakinek is a hálája, na de ez van 203 720p Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=I6HAVGXS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Tegnap elírta az amcsi oldal a TCW premierjét. Pontosabban tévesen nem írták be a CN -hez. Közben kiderült, hogy a harmadik évad is ott lesz látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Az lenne az igazán jó hír, ha a 3. ávadnál nem tartanának ilyen szüneteket a CN-nél, és szépen jönne minden epizód sorban péntek este-szombat hajnalban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Az lenne az igazán jó hír, ha a 3. ávadnál nem tartanának ilyen szüneteket a CN-nél, és szépen jönne minden epizód sorban péntek este-szombat hajnalban.Az ünnepek alkalmával elkerülhetetlen a szünet, de egyébként ne legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 23. Na hál' isten. Az ünnep nélküli szüneteket tényleg vegyék le a napirendről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Ma R2 hazatér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Ma R2 hazatér. Már megint elkóborolt? Kíváncsi leszek, mit takar ez a cím. Remélem nem azt, hogy R2 valójában egy beépített ügynök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Vagy kiderül, hogy Wall-E valami távoli unokaöccse és hazalátogat hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Felkerült a Zillo Beast full epizód leírása. Köszönjük Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 24. Töltöm az új részt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.