Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hát amilyen állapotban volt, azok a szobrok tuti nem azt mutatták. A baleset után nem volt se keze, deréktól lefelé semmilyen, az arca már távolról sem emlékeztetett egy kaleesra, és alapvetően szét volt égve. Elég csak összevetni a két képet:

A jobboldalin csak a karja gép, a bal oldalin már a lába is, és csak ott került rá arcmaszk.

Míg az eredeti kompbalesetes elképzelésben így festett, mikor San Hill kacsója alá került:

Jól láthatóan itt dereka sincs, nem, hogy lába. Viszont a kezei - már ami megvan - szerves. Vagyis még az sem lehet, hogy önmaga tett fel gépi karokat, aztán jött a baleset, minek folytán befejezték. Baleset utáni fokozatosságról sem beszélhetünk, mert akkor nem lehetne olyan szobor róla, amin már gép a keze, de minden más még ép, hiszen az EU szerint deréktól lefelé mindent elvesztett a balesetben. Vagyis itt vagy összehoztak egy csinos kis ellentmondást, vagy a TCW ezen a ponton sem vette túlságosan figyelembe az EU többi részét.

Nem zárható ki, hogy tényleg át akarta alakítani magát és azok a szobrok az eredeti elképzeléseket takarják. Aztán közbejött a baleset és máshogy kellet átalakítani Grievoust, a szobrokat meg megtartotta. Szóval én nem látok ellentmondást.

Hozzászólás ideje:
Felnyársalásra kerülő Ursula a Kis hableányban, szénné égő Agóni és Begónia ugyanabban; Hidralefejezések a Herkulesben (fröcsög a testnedve is), pszichopata szörnyüldöző, aki rendesen megtépi a szörnyet a Szépség és a szörnyetegben; emberkínzó papagáj az Aladdinban; gyerek- és tömeggyilkos hun a Mulanban; oroszlánt széttépő hiénák az Oroszlánkirályban, ugyanezek a hiénák szénné égnek; hogy azokról a kreatúrákról ne is beszéljek, amiket a Disney rajzfilmek fel tudtak vonultatni gonosz címen. :D

Ez aranyos, de remélem csak poénból írtad. ;)

Vagy komolyan odáig jutottunk, hogy kisded meséket hasonlítunk a TCW-hez?

A Tom és Jerry-ben is robbantgatják egymást dinamitrudakkal, miegymás, mégsem vesszük komolyan, mert meseszerűen ábrázolják, míg a TCW sokkal közelebb áll a "valósághoz" ebből a szempontból, így a párhuzam is értelmét veszti.

Hozzászólás ideje:
Ez aranyos, de remélem csak poénból írtad. :D

Vagy komolyan odáig jutottunk, hogy kisded meséket hasonlítunk a TCW-hez?

Ne kezdjük elölről, jó? Nem, nem poénból írtam. Nézd meg a felsorolt meséket, aztán rájössz, hogy a TCW-ben bár vannak drasztikus pillanatok, nem egyedi eset. A régi Disney filmek meg minden, csak nem kisded mesék. ;)

Hozzászólás ideje:
Ne kezdjük elölről, jó? Nem, nem poénból írtam. Nézd meg a felsorolt meséket, aztán rájössz, hogy a TCW-ben bár vannak drasztikus pillanatok, nem egyedi eset. A régi Disney filmek meg minden, csak nem kisded mesék. ;)

Rendben, ne kezdjük...

Minden esetre én a TCW-t továbbra is többre tartom, mint egy Disney rajzfilmet, bizonyára az egyedi ízlésem miatt. :D

Hozzászólás ideje:
Hm... most mire gondolsz?

A kirepülő klónokra a lángoló löveghajóból, a testnyílásokon bejutó parazita férgekre, a mellkast átlyukasztó fénykardra, a lángszóró által szénné égő geonosisiakra vagy esetleg egy épület tetejéről leugró öngyilkosra? ...hogy csak néhányat említsek. ;)

Érdekes gyerekkorom lett volna, ha ilyeneket látok egy Disney rajzfilmben. :D

Szerintem csak veszi észre ezeket, aki már nem gyerek. :D Nálunk egyik epizód sem verte ki a biztosítékot, és tudod miért? Mert a gyerekek másként élik ezt meg. Az egészet nem veszik komolyan, mert nincs köze a valósághoz. A Híradó sokkal rémísztőbb, amikor mutatnak egy földrengést vagy árvizet - na akkor jönnek is a kérdések, hogy most mi lesz azokkal az emberekkel, meghaltak-e stb. Az SW-ről még sosem kérdeztek ilyeneket.
Hozzászólás ideje:
Szerintem csak veszi észre ezeket, aki már nem gyerek. :) Nálunk egyik epizód sem verte ki a biztosítékot, és tudod miért? Mert a gyerekek másként élik ezt meg. Az egészet nem veszik komolyan, mert nincs köze a valósághoz. A Híradó sokkal rémísztőbb, amikor mutatnak egy földrengést vagy árvizet - na akkor jönnek is a kérdések, hogy most mi lesz azokkal az emberekkel, meghaltak-e stb. Az SW-ről még sosem kérdeztek ilyeneket.

Na bumm :)

Hozzászólás ideje:
A Híradó sokkal rémísztőbb, amikor mutatnak egy földrengést vagy árvizet - na akkor jönnek is a kérdések, hogy most mi lesz azokkal az emberekkel, meghaltak-e stb. Az SW-ről még sosem kérdeztek ilyeneket.

Off

Erről eszembe jutott, hogy Bruce Willis egyszer azt nyilatkozta, hogy a gyerekeinek megengedi, hogy megnézzék a filmjeit, de a híradót már nem (ha igaz a sztori :D), pont ugyanezért :) Akkor gondoltam bele én is igazán, hogy milyen igaz, úgyis tudják, hogy ezek csak filmek, nem a valóság :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Off

Erről eszembe jutott, hogy Bruce Willis egyszer azt nyilatkozta, hogy a gyerekeinek megengedi, hogy megnézzék a filmjeit, de a híradót már nem (ha igaz a sztori :D), pont ugyanezért :) Akkor gondoltam bele én is igazán, hogy milyen igaz, úgyis tudják, hogy ezek csak filmek, nem a valóság :D

Az ORTT viszont másképp gondolja, és azt hiszik hogy a TCW komoly "veszélyt" jelent a gyerekek személyiség fejlődésére. :)

Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki a magyar CN-en most elég szokatlan módon ismétlik a 2. évad részeit. Amint befejeződik egy történeti szál egybe megismétlik minden részét szombaton és vasárnap, most a geonosisi szál volt.

Hozzászólás ideje:
Úgy néz ki a magyar CN-en most elég szokatlan módon ismétlik a 2. évad részeit. Amint befejeződik egy történeti szál egybe megismétlik minden részét szombaton és vasárnap, most a geonosisi szál volt.
A Geonosisi szál náluk három részes? :)
Hozzászólás ideje:
Nekem jobb lenne egy link Phobos! Persze csak ha nem probléma. :)
Nem probléma, csak felvetődött bennem, mert ezt más tette fel, így nem nekem kell szórakozni vele. :D

Viszont akkor csak holnap délután környékén lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.