Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó a 3. évad trélere. Nekem bejön Bane kardozása. De ha legyőzi Kenobit lesz nemulass. :o Annak meg külön örülök, hogy lesznek arc-170-esek. Viszont kicsit csalódás, hogy még mindig nem a Phase II-es páncélt viselik a klónok.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Azért várom ám mert nekem nagyon tetszik a phase II. Az Ep3-ban is a legjobb ruházatnak tartom. A rohamosztagos-páncél sem tetszik ennyire.

Hozzászólás ideje:

Jó lett az előzetes, kíváncsian várom a 3. évadot. Bár Október 1. nem holnap lesz, így ez a trailer csak rontott a helyzeten. :o

Spoiler:

A kaminói csata izgalmasnak ígérkezik. Shaak Ti alakítására nem titkoltan kíváncsi vagyok, de Ventress felbukkanása is kiélezheti a szitut. Másfél évad után, igencsak ideje visszatérnie. Ahogy nézem, Grievous már a super-battle droidokat is elkezdte a saját "képére" formálni. Nem mondom, hogy rossz, minden esetre merész újítás. Ahsoka látomásai viszont remek sztorialapnak ígérkeznek... egyrészt, remélhetőleg több szerepet kap a 2. évadhoz képest a kiscsaj, másrészt bővebb betekintést nyerhetünk a Jedi-misztikum kulisszái mögé.

Nem tudom, miért rángatják bele már megint Jabbát és a Tatooine-t a TCW-be, de ha tudnak újat mutatni, részemről oké. :cry:

Monumentális űrcsatából sem lesz hiány (végre!), ami az 1-2. évadban nem is igazán volt... talán csak az 1x19-es és a 2x16-os részeket nevezhetjük űrcsatának, de az endori fiaskótól még messze van. :cry:

Az újabb Ryloth-i csata sem tűnik rossznak, főleg, ha tud majd érvényesülni Ima-Gun Di (akkor már miért nem Ghandi?).

Mandalore-t is jó lesz viszont látni, már a 2. évadban is sejthető volt, hogy nem 2-3 epizódos helyszín lesz, illetve Malastare-t.

Bane - Obi-Wan párbaján meglepődtem, mert lassan tényleg minden negatív karakterből fénykardbajnokot akarnak faragni, de maga a kardművészet betudható a fejvadásztudományok közé. Főleg ha már egy közönséges alakváltó képes volt vívni. :cry:

Az eddig biztosnak mondható mellékszereplőknek egytől-egyig örülök: Aurra Sing, Shaak Ti, Hondo, Ventress, Grievous, Gun Di...

Egyébként nem értem...

Adva vannak jobbnál jobb mellékszereplők, miért olyan létfontosságú Anakin és Obi-Wan szerepeltetése? A TCW egyik előnye épp ez lenne, hogy teret adjon a filmekben háttérbe szorult karakterek kibontakozására. Persze szükség van a 2 "Jedi Hero"-ra is, de kicsit jobban háttérbe szorulhatnának a jövőben (bár tudom, úgyse fognak)... Helyettük szívesen néznék olyan karaktereket a képernyőn, - a fentebb leírtakon kívül - mint Satine, Aayla, Plo-Koon, Fisto, Ki-Adi, Boba, Chuchi, Mon Mothma, Bail és társaik.

Hozzászólás ideje:

Ody, ez a kép már a tavalyi Comic-Conon is kint volt, és akkor sem volt semmi. És attól még, hogy Fil egy christophsisi háttér előtt pózol, az nem jelent semmit. Példának okáért nemrég volt egy ilyen TCW-s akció a Cheetosban, és azokon a műanyag kis izéken a szereplők kilencven százalékának a hátterében a Christophsis volt, olyanok esetében is, akik a sorozatban még nem jártak ott, például Plo Koon.

Hozzászólás ideje:
Ody, ez a kép már a tavalyi Comic-Conon is kint volt, és akkor sem volt semmi. És attól még, hogy Fil egy christophsisi háttér előtt pózol, az nem jelent semmit. Példának okáért nemrég volt egy ilyen TCW-s akció a Cheetosban, és azokon a műanyag kis izéken a szereplők kilencven százalékának a hátterében a Christophsis volt, olyanok esetében is, akik a sorozatban még nem jártak ott, például Plo Koon.
Akkor csak túlkombináltam. :cry:

OFF

Nem akarod ezt az ugráló békát lecserélni? Borzalmas idegesítő. :o

ON

Hozzászólás ideje:
Akkor csak túlkombináltam. :cry:

OFF

Nem akarod ezt az ugráló békát lecserélni? Borzalmas idegesítő. :cry:

ON

Oké... Amúgy ez egy gizka. :cry: SW-s lény. :cry: De lecseréltem, tessék. :o

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Éljen Bén! :cry:

Még mindig annyira cool karakter. Főleg a hangjáért vagyok oda, kár hogy a magyar szinkron még csak meg sem tudja közelíteni. (Habár az első évad végén volt egy egész szép próbálkozás Forgács Gábor jóvoltából.) Amit Corey Burton művel, az egész egyszerűen lenyűgöző. Várom a harmadik évados akciózásait. :o

Hozzászólás ideje:
Még mindig annyira cool karakter. Főleg a hangjáért vagyok oda, kár hogy a magyar szinkron még csak meg sem tudja közelíteni. (Habár az első évad végén volt egy egész szép próbálkozás Forgács Gábor jóvoltából.) Amit Corey Burton művel, az egész egyszerűen lenyűgöző. Várom a harmadik évados akciózásait. :o
Én is várom! Nagyon belelendül. Engem meglepett, milyen nagy szerepe van a trailerben...
Hozzászólás ideje:

Én arra vagyok kíváncsi, mikor fog meghalni. Egyáltalán meg fog-e halni. Elég király, emiatt népszerű karakter lett, és ilyenkor megy az "elk*rvulás" a készítők részéről, hogy kielégítsék a nézők vágyait. Ami mondjuk engem nem szokott zavarni, de azért a történet mozgatásához néha nem árt egy-egy karaktert, pláne gonoszt kinyírni. Így is kezd kicsit sok lenni az aktív gonoszból: Asajj Ventress, Darth Tyranus, Darth Sidious, Grievous, Cad Bane, Pre Vizsla, Boba Fett, Aura Sing, Hondo Ohnaka és Ziro. Lassan már annyi egyéb ellen van, hogy a Szeparatisták már labdásba sem rúghatnak :clap2: Kíváncsi vagyok, ebből a népes ellendrukker táborból kit nyírnak ki előbb.

Érdekes viszont, hogy a jófiúk csapata nem nőtt meg ennyire, mármint új szereplőkkel. Van Satine, Embo és Sugi. A többiek "régiek", bár belőlük is van pár, akit majd kinyírhatnak, mert az ep3-ban sem hírük, se hamvuk.

Hozzászólás ideje:

A 3. évadtól én több köztársasági vereséget várok. És sok Jedi halálát. Főleg a Grievous-es részekben jó lenne látni, hogy több Jedi esik el. Így a tábornok félelmetes hírneve jobban meg lenne alapozva.

Hozzászólás ideje:
A 3. évadtól én több köztársasági vereséget várok. És sok Jedi halálát. Főleg a Grievous-es részekben jó lenne látni, hogy több Jedi esik el. Így a tábornok félelmetes hírneve jobban meg lenne alapozva.

Én is elvárnék kicsit kevesebb happy endet és több szakadár győzelmet, de a Jedik halála kapcsán nem hinném, hogy elkezdenének hullani. Legfeljebb az Ord Enisence és Bolla Ropal-félék, akiknek a halála kevésbé megrázó, mint egy nevesebb Jedié. Ilyen szempontból sajnos meg van kötve Lucas-ék keze...

Hozzászólás ideje:
Én is elvárnék kicsit kevesebb happy endet és több szakadár győzelmet, de a Jedik halála kapcsán nem hinném, hogy elkezdenének hullani. Legfeljebb az Ord Enisence és Bolla Ropal-félék, akiknek a halála kevésbé megrázó, mint egy nevesebb Jedié. Ilyen szempontból sajnos meg van kötve Lucas-ék keze...

Annyira nincs. A nevesebb Jedik közül is elhullhatnak éppen elegen: Barriss Offee, Eath Koth, Adi Gallia és Jocasta Nu, csakhogy a TCW-ben már feltűnteket említsem. Ők, mivel az ep3-ban nem jelentek meg, szabadon elhalálozhatnak. És Onaconda Farr kinyírása elég jól bizonyítja, hogy a készítők nem ódzkodnak mozis karakterek likvidálásától. És hányan nem jelentek még meg: Saesee Tiin, Agen Kolar (igaz, ezt a kettőt tényleg nem ölhetnék meg), Yaddle, Yarael Poof, Bultar Swan, Even Piell, Oppo Rancisis, Depa Billaba, Stass Allie, Coleman Kcaj, Roth-Del Masona, Joclad Danva, Sora Bulq, Tarados Gon, Pablo Jill és Bairdon Jace. De a sorozatban született Jedik, mint Tera Sinube, Finn Ertay, Lev'loa és Eekar Oki is lemészárolhatóak. Szóval lenne Jedit a tejbe aprítani :clap2:

Hozzászólás ideje:
Annyira nincs. A nevesebb Jedik közül is elhullhatnak éppen elegen: Barriss Offee, Eath Koth, Adi Gallia és Jocasta Nu, csakhogy a TCW-ben már feltűnteket említsem. Ők, mivel az ep3-ban nem jelentek meg, szabadon elhalálozhatnak. És Onaconda Farr kinyírása elég jól bizonyítja, hogy a készítők nem ódzkodnak mozis karakterek likvidálásától. És hányan nem jelentek még meg: Saesee Tiin, Agen Kolar (igaz, ezt a kettőt tényleg nem ölhetnék meg), Yaddle, Yarael Poof, Bultar Swan, Even Piell, Oppo Rancisis, Depa Billaba, Stass Allie, Coleman Kcaj, Roth-Del Masona, Joclad Danva, Sora Bulq, Tarados Gon, Pablo Jill és Bairdon Jace. De a sorozatban született Jedik, mint Tera Sinube, Finn Ertay, Lev'loa és Eekar Oki is lemészárolhatóak. Szóval lenne Jedit a tejbe aprítani :)

Yaddle és Yarael Poof még az EPII. előtt meghalt. Oppo Rancisis a Saleucamin halt meg. Adi Gallia pedig a Boz Pity-n. Tudom, tudom... EU. :clap2:

Hozzászólás ideje:

Több új Jedit kéne kitalálni és őket megöletni a tábornokkal, vagy másokkal. A lényeg, hogy a sorozat végére érezzük, hogy a Jedi Rend létszáma alaposan lecsökkent. És azt is jó lenne látni a sorozat végére, hogy ez a pusztító háború alaposan megtörte a Galaxist, a népeit, hogy Palpatine kezébe egyre több diktatórikus hatalom kerül, hogy a Köztársaság már egyre jobban hasonlít a Birodalomra. Éreztetni kéne, hogy a Galaxis népei egyre kevésbé bíznak meg a Jedikben, Palpatine-ban, viszont annál inkább.

Hozzászólás ideje:
Jocasta Nu asszem benne van az episode 3 videójátékában,úgyhogy ő sem halhat meg.
Yaddle és Yarael Poof még az EPII. előtt meghalt. Oppo Rancisis a Saleucamin halt meg. Adi Gallia pedig a Boz Pity-n. Tudom, tudom... EU. :)

Most jöjjek azzal, hogy mindez csak EU? :D Eddig sem zavarta a TCW készítőit, ha éppen útjukba volt egy EU. Adi Gallia meg már amúgy is meghalt egyszer a Geonosison is :D

Az ep3 videójátékot meg azért tényleg ne vegyük már ide be, mert abban néhány dolog máshogy történt, mint a filmben. Amúgy tényleg benne van a könyvtáros néni.

Hozzászólás ideje:
Annyira nincs. A nevesebb Jedik közül is elhullhatnak éppen elegen: Barriss Offee, Eath Koth, Adi Gallia és Jocasta Nu, csakhogy a TCW-ben már feltűnteket említsem. Ők, mivel az ep3-ban nem jelentek meg, szabadon elhalálozhatnak. És Onaconda Farr kinyírása elég jól bizonyítja, hogy a készítők nem ódzkodnak mozis karakterek likvidálásától. És hányan nem jelentek még meg: Saesee Tiin, Agen Kolar (igaz, ezt a kettőt tényleg nem ölhetnék meg), Yaddle, Yarael Poof, Bultar Swan, Even Piell, Oppo Rancisis, Depa Billaba, Stass Allie, Coleman Kcaj, Roth-Del Masona, Joclad Danva, Sora Bulq, Tarados Gon, Pablo Jill és Bairdon Jace. De a sorozatban született Jedik, mint Tera Sinube, Finn Ertay, Lev'loa és Eekar Oki is lemészárolhatóak. Szóval lenne Jedit a tejbe aprítani :)

Barriss tudtommal a 66-os parancs kiadásakor esett el, a Felucia-n, csak a hosszúsága miatt kivágták az EP3-ból, akár csak Luminara halálát. Ez már több, mint EU, hiszen végülis Lucas "igéje" :D Bár Shaak Ti is meghalt párszor az EP3-ban...

A többiek java részének szintén van "EU-s halála", de az igaz, hogy ez Lucas-t nem érdekli különösebben... (Eeth Koth, Adi Gallia, mandalore-ok, stb.)

Sajnos akármennyire fog komolyodni a sorozat az 5. évad végéig, annyira nem fog elrugaszkodni a gyereksorozat kategóriától (még ha én nem is tekintem annak), hogy nagyobb elhalálozások legyenek a Jedik köreiben. Ha így lenne, Eeth Koth-ot, szó nélkül megölte volna Grievous...

Hozzászólás ideje:
a sorozat végére érezzük, hogy a Jedi Rend létszáma alaposan lecsökkent. És azt is jó lenne látni a sorozat végére, hogy ez a pusztító háború alaposan megtörte a Galaxist, a népeit, hogy Palpatine kezébe egyre több diktatórikus hatalom kerül, hogy a Köztársaság már egyre jobban hasonlít a Birodalomra.
Jól összefoglaltad miről szól a második évad. :)
Hozzászólás ideje:
Ha így lenne, Eeth Koth-ot, szó nélkül megölte volna Grievous...

Miért kellett volna kinyírnia? Sok sorozat van, amiben nem ölnek meg minden mellékszereplőt azonnal, kivéve, ha közlegény vagy vörös egyenruhás :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.