Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Ja, hogy 17-én! Ody, twitterre 27-e van írva Ez a trailer már volt? Én nem emlékszek rá: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. (szerkesztve) Köszi a képeket KisKósa! Én is fel vagyok spannolva rendesen! A második képre van tippem, az szerintem az Alderaan. A jedi csaj új lehet, aminek roppantul örülök. Már ha tényleg Jedi. Ja és Dooku alatt a fénykardok szerintem olyan Jediké, akik alulról próbálnak betörni. Szerkesztve: 2010. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Á basszus Phobos! Meg akarsz ölni?? Micsoda promó!! Egyébként rosszul írtam a twitteren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. (szerkesztve) A második képre van tippem, az szerintem az Alderaan. Gondolod? Alderaan így néz ki. Szerkesztve: 2010. Augusztus 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Én örülök, hogy hamarabb kezdődik az évad. És az epizódok megoszlásáról még nincs hír? Gondolok itt arra, hogy mikor terveznek benne szünetet. Bár emlékeim szerint ez korábban sem volt tudott dolog előre, mindig menet közben derült ki, hogy mikor lesz a következő epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. (szerkesztve) Gondolod? Alderaan így néz ki.Ez csak egy része. Szerintem azt látjuk a képen. Még bő egy hónapot várni kell a válaszra. Szerkesztve: 2010. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Én örülök, hogy hamarabb kezdődik az évad. És az epizódok megoszlásáról még nincs hír? Gondolok itt arra, hogy mikor terveznek benne szünetet. Bár emlékeim szerint ez korábban sem volt tudott dolog előre, mindig menet közben derült ki, hogy mikor lesz a következő epizód.Nem tudunk még erről, de a szeptemberi időpont ebből a szempontból nem sok jóval kecsegtet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Pildi: Annyit tudni, hogy 1 órás lesz az évadkezdet, azaz megint 2 rész lesz leadva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Egész hamar jön. Persze gondolom utána 3 hetes szünet jön. Bíztató az új trailer. Remélem sötétebb lesz, mint az előző 2 évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Azon a hétvégén nekem suli, szóval csak utólag látom valamikor az új részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Nagyon jó hír, alig várom már. Észrevettétek a zenét a Phobos által belinkelt videónak a végén? Ez jelent valamit. Mégpedig azt hogy baromi darkos lesz azaz haladunk az EP 3 felé. De hadd legyek az ördög ügyvédje is. Ok, szeptemberben lesz az első, de mi van akkor ha a második októberben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Nagyon jó hír, alig várom már. Észrevettétek a zenét a Phobos által belinkelt videónak a végén? Ez jelent valamit. Mégpedig azt hogy baromi darkos lesz azaz haladunk az EP 3 felé.Én is ezt olvasom ki belőle! Ez amúgy is az EPV legsötétebb jelenetének a zenéje. De hadd legyek az ördög ügyvédje is. Ok, szeptemberben lesz az első, de mi van akkor ha a második októberben?Ne adja az ég... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Ez csak egy része. Szerintem azt látjuk a képen. Még bő egy hónapot várni kell a válaszra. Igaz, a Földön is sokféle táj előfordul. Viszont a SW-ban eddig az volt a szokás, hogy az egyes bolygók eléggé egységes képet mutattak (a Tatooine sivatagos, a Naboo zöld és vizes, stb.), így szerintem az a bolygó épp annyi eséllyel az Alderaan, mint amennyi eséllyel egy eddig ismeretlen bolygó. Nem tudunk még erről, de a szeptemberi időpont ebből a szempontból nem sok jóval kecsegtet. Tényleg nem. Pedig rossz volt kiesni a sorozat ritmusából tavaly is. És továbbra sincs racionális magyarázat ezekre a szünetekre, ami főleg bosszantó. Pildi: Annyit tudni, hogy 1 órás lesz az évadkezdet, azaz megint 2 rész lesz leadva. Az egy órába nem 3 rész fér bele? Kicsit szűkösen ugyan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Az egy órába nem 3 rész fér bele? Kicsit szűkösen ugyan...Jópárszor eljátszották már ezt, hogy 1 órásnak hírdetik és 2 részt adnak le, mivel az 1 órában a reklámok is benne vannak, amik a 2 között vannak. Most leginkább az 1x17-18 jut eszembe, ott is 1 órást hírdettek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Szeptember 17-én premier? Bár négy nappal korábban van a szülinapom, de azért örülni fogok a megkésett ajándéknak is. Szuper! És ez a trailer! Már most van egy olyan komoly érzésem, hogy ez a harmadik évad sokkal jobban fog tetszeni a másodiknál (és ki tudja, talán még az elsőt is übereli majd). Kezd felspanolni, csak az egy órás premier ne legyen olyan elszúrt, mint a második évadnál. Nem csípem az összevágott részeket, nem kap el a TCW-s hangulat rendesen. Ez csak egy része. Szerintem azt látjuk a képen. Még bő egy hónapot várni kell a válaszra. Ahogy Pildi is írta, a Star Warsra nem jellemző, hogy egy bolygónak több éghajlata is lenne. Ez a TCW-ben sem volt eddig másképpen. És nem is lenne jó, ha az ep3-hoz képest egy homlokegyenest másmilyen Alderaan jelenne meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Jópárszor eljátszották már ezt, hogy 1 órásnak hírdetik és 2 részt adnak le, mivel az 1 órában a reklámok is benne vannak, amik a 2 között vannak. Most leginkább az 1x17-18 jut eszembe, ott is 1 órást hírdettek Na ezt nem is tudtam, hogy egy órásnak volt hírdetve eddig is bármely dupla rész. És az is igaz, hogy eddig max. 2 rész ment le egyben - nem is lenne jó három egymás után. Megnéznem is nehezebb lenne - ahogy ismerem a szabadidő lehetőségeimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Szeptember 17-én premier? Bár négy nappal korábban van a szülinapom, de azért örülni fogok a megkésett ajándéknak is. Szuper! És ez a trailer! Már most van egy olyan komoly érzésem, hogy ez a harmadik évad sokkal jobban fog tetszeni a másodiknál (és ki tudja, talán még az elsőt is übereli majd). Kezd felspanolni, csak az egy órás premier ne legyen olyan elszúrt, mint a második évadnál. Nem csípem az összevágott részeket, nem kap el a TCW-s hangulat rendesen. Tényleg nem jók ezek a levágott elejű részek. Nagyon sokat jelent az elején a fanfár és a nyitó szöveg. Remélem idén nem esnek ebbe a hibába, bár van egy olyan érzésem, hogy igen. Ahogy Pildi is írta, a Star Warsra nem jellemző, hogy egy bolygónak több éghajlata is lenne. Ez a TCW-ben sem volt eddig másképpen. És nem is lenne jó, ha az ep3-hoz képest egy homlokegyenest másmilyen Alderaan jelenne meg.Én nem látok ellentmondást, mert meglátásom szerint mind a kettő hegyes vidék, szóval lehet ugyanaz. Talán a színvilág szokatlan a maga barnásságával, de én a nyakamat rátenném, hogy ez Alderaan. Fogadjunk egy sörben. Na ezt nem is tudtam, hogy egy órásnak volt hírdetve eddig is bármely dupla rész. És az is igaz, hogy eddig max. 2 rész ment le egyben - nem is lenne jó három egymás után. Megnéznem is nehezebb lenne - ahogy ismerem a szabadidő lehetőségeimet.Elég a két rész, csak ne legyen utána egyből szünet. Hátha lesz erről is szó a CV -ön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Én nem látok ellentmondást, mert meglátásom szerint mind a kettő hegyes vidék, szóval lehet ugyanaz. Talán a színvilág szokatlan a maga barnásságával, de én a nyakamat rátenném, hogy ez Alderaan. Fogadjunk egy sörben. Színvilág ütközés, nincs hó (az Alderaan direkt az Alpokról lett mintázva) és azok a gombaszerű óriásnövények sem passzolnak a képbe, szóval rendben, egy sört rá, hogy nem Alderaan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. (szerkesztve) Nagyon jó hír, alig várom már. Észrevettétek a zenét a Phobos által belinkelt videónak a végén? Ez jelent valamit. Mégpedig azt hogy baromi darkos lesz azaz haladunk az EP 3 felé. De hadd legyek az ördög ügyvédje is. Ok, szeptemberben lesz az első, de mi van akkor ha a második októberben? Szerintem pedig nem jelent semmit, mert már a mozifilm korai trailerében is ez a zene ment. Én Dzséjt oldalán állok az "Alderaan, vagy nem Alderaan" kérdésben. Nem vagyok valami nagy piás, de egy sört én is elfogadnék ilyen melegben. Szerkesztve: 2010. Augusztus 11. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Egy kis ajándék, véletlen találtam rá, de nagyon megörültem neki. Szerintem nektek is tetszeni fog (igaz angol, de a képek is baromi jók benne). A DK Publishing The Clone Wars - Character Encyclopedia kiadványa, benne a TCW első két évadának összes fellelhető karakterével. http://gezahaza.com/The_Clone_Wars_-_Chara...ncyclopedia.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Azta Ez egy nagyon jó, tartalmas kiadvány, fel nem tudtam volna sorolni ennyi szereplőt a sorozatból Köszi Dzséjt bá' Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Egy kis ajándék, véletlen találtam rá, de nagyon megörültem neki. Szerintem nektek is tetszeni fog (igaz angol, de a képek is baromi jók benne). A DK Publishing The Clone Wars - Character Encyclopedia kiadványa, benne a TCW első két évadának összes fellelhető karakterével.http://gezahaza.com/The_Clone_Wars_-_Chara...ncyclopedia.zip Húúú, hogy én ezt mennyire kerestem! Nagyon szépen köszi, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hát van egy-két szereplő az biztos Kár, hogy a minősége nem a legjobb, de azért érdemes végiglapozni tényleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Kár, hogy a minősége nem a legjobb A csomón is kákát kereső mindenségit neked Egyedül a színek kicsit sötétek, de nézzük el, hiszen szkennelt anyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Nem a szín izgat, hanem, hogy a betűk homályosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. De azért az érdekes, hogy Ventressnél ismeretlenként nevezi meg a faját, illetve a bolygóját... Holott azt már tudjuk, hogy ő egy ratattaki. Vagy talán ezt a TCW-sek át tervezik írni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Nem a szín izgat, hanem, hogy a betűk homályosak Szerintem tisztítsd meg a monitorod vagy menj el szemészhez, mert tűélesek a betűk. De azért az érdekes, hogy Ventressnél ismeretlenként nevezi meg a faját, illetve a bolygóját... Holott azt már tudjuk, hogy ő egy ratattaki. Vagy talán ezt a TCW-sek át tervezik írni? Megeshet, hogy ez változni fog, vagy a készítő nem nézett utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Szerintem tisztítsd meg a monitorod vagy menj el szemészhez, mert tűélesek a betűk. Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Valaki kikockázhatná. Felrobbanó Dreadnaught, Obi vs. Ventress a Kaminon, egy új bolygó aminek úgy néz ki a felszíne mint a halálcsillagé, Florrum, rengeteg új hajó, epikusság. Ja és két héttel az eredetileg várt premier előtt lesz a bemutató. Te hol láttad benne Florrumot? Egyébként vicces lenne, ha... Spoiler: ...Echonak még mindig a páncélján lenne Rex véres kézlenyomata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. (szerkesztve) Megeshet, hogy ez változni fog, vagy a készítő nem nézett utána. Lehet, nem ez az első, "hibás" dolog ebben a cuccban. Korábban már említettem, hogy mit variáltak Axe magasságán. Az viszont bosszantó, hogy nem osztják meg velünk, hogy Ione Marcy, Seripas és Sionver Boll melyik fajhoz tartozik... Sinube-nek itt is ezüst fénykardja van. Ezek szerint mégsem kék. Szerkesztve: 2010. Augusztus 11. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.