Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez a két videó... Nagyon durva. Figyeltétek, hogy mennyi zenei téma található meg bennük az eredeti filmekből? Vagy ez csak egy előzetes verzió, és a véglegesben már más lesz?

Spoiler:

Ventress egyike az Éjnővéreknek? ;) Azt hooogy?

Egyébként Dzséjtet támogatom a témában. Valóban a 6 film az alapmű. De én ugyanúgy szeretem az EU-t, mint a filmeket.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Ez a két videó... Nagyon durva. Figyeltétek, hogy mennyi zenei téma található meg bennük az eredeti filmekből? Vagy ez csak egy előzetes verzió, és a véglegesben már más lesz?

Ventress egyike az Éjnővéreknek? ;) Azt hooogy?

Egyébként Dzséjtet támogatom a témában. Valóban a 6 film az alapmű. De én ugyanúgy szeretem az EU-t, mint a filmeket.

Igen, tényleg nagyon jó videók.

Öröm látni, hogy TFU-s dolgot is átvettek.

A Jedi orgyilkosok jó húzás, szerintem biztos voltak olyan Jedik, akik úgy gondolták, hogy Dooku halálával a háború gyorsan véget érne. A háború megváltoztatja a Jediket, pl. ott van Nadhar, Flynn Kybo.

Szerintem simán lehetséges, ez egyáltalán nem húzza át az EU-s múltját, csak kiegészíti azt. Biztos náluk tanult hosszú évekig és az éjnővérek közéjük fogadták.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Most jut eszembe, a trailerben Katuunko király arról beszél, hogy Toydariának semlegesnek kell maradnia, holott az Ambush-ban arról volt szó, hogy köztársasági támaszpontot létesítenek ott.

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy az még az Ambush előtt játszódik. Akkor még semlegesek és azok is akarnak maradni.

Ambushban pedig már a holdon tartózkodik Ventress meg nagy csapat Szeparatista sereg is.

Szerintem az van, hogy a Szeparatisták önkényesen elfoglalták a holdat, hogy rákényszerítsék a toydariakat, hogy melléjük álljon, de Yoda közbeavatkozott.

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy az még az Ambush előtt játszódik. Akkor még semlegesek és azok is akarnak maradni.

Ambushban pedig már a holdon tartózkodik Ventress meg nagy csapat Szeparatista sereg is.

Szerintem az van, hogy a Szeparatisták önkényesen elfoglalták a holdat, hogy rákényszerítsék a toydariakat, hogy melléjük álljon, de Yoda közbeavatkozott.

Hát az Ambush alapján alapvetően tárgyalás útján akarták rávenni a Toydart, hogy csatlakozzon, a flotta meg azért volt ott, hogy Yodát eltegyék láb alól, illetve, ha Kaatunko nem áll kötélnek, akkor őt is. Aztán meg jött a "verseny". Amúgy szerintem is az Ambush előtt lehet.

Hozzászólás ideje:

Nálam a tcw csak egy mellékszál az sw-ben. Mi lehetett a klónháborúban? Persze készpénznek ezt sem veszem, csak a hat filmet. Kezdünk már meredek dolgok felé menni mint pl boszorkányok az sw-ben. Brrrrr.

Hozzászólás ideje:
Más lesz. ;)

Hogy nyomul már Dooku pizsiben :P Ilyet se láttunk még.

Amúgy szerintem se jedik akik ott fénykardoznak. Ez a módszer nem rájuk vallana.

Szerintem az éjnővérek jönnek bosszút állni Ventress miatt. :P

Kezdünk már meredek dolgok felé menni mint pl boszorkányok az sw-ben. Brrrrr.
Ha jól van megalkotva semmivel sem meredekebb mint sok egyéb dolog az SW-ben. Ez egy space-fantasy. Volt már így is elég szekta, most lesz még egy. Miért baj ez?
Hozzászólás ideje:

A részletekből ítélve nagyon über részek lesznek a harmadik szezonban. Dooku vidi végi fénykardbekapcsolása arra enged következtetni hogy nem vár valami szép jövő a támadókra. ;)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Nálam a tcw csak egy mellékszál az sw-ben. Mi lehetett a klónháborúban? Persze készpénznek ezt sem veszem, csak a hat filmet. Kezdünk már meredek dolgok felé menni mint pl boszorkányok az sw-ben. Brrrrr.

Addig örülj, amíg csak az éjnővérek jönnek (ők még szerintem jól is vannak megoldva a könyvekben is). Kíváncsi leszek, mi lesz, ha jönnek az errefelé igen népszerű ysalamirik ;) Pedig én még őket sem tartom az EU legaljának.

Hozzászólás ideje:
A részletekből ítélve nagyon über részek lesznek a harmadik szezonban. Dooku vidi végi fénykardbekapcsolása arra enged következtetni hogy nem vár valami szép jövő a támadókra. :D
Valahogy így gondolom én is! Remélem visszatérsz majd az aktív TCW kibeszélők táborába. :D

Addig örülj, amíg csak az éjnővérek jönnek (ők még szerintem jól is vannak megoldva a könyvekben is). Kíváncsi leszek, mi lesz, ha jönnek az errefelé igen népszerű ysalamirik :D Pedig én még őket sem tartom az EU legaljának.
Azért Lucas neve számomra garancia, hogy ilyen sz*rságok nem lesznek benne. :D
Hozzászólás ideje:
Azért Lucas neve számomra garancia, hogy ilyen sz*rságok nem lesznek benne. :D

Sose lehet tudni, milyen az ízlése az öregnek. Lehet neki tetszik azok a sz*rságok :D Bár nők terén egyezik az ízlésünk, beletette Aayla Securát a filmbe, szóval van okunk bízni benne :D

Mondjuk a TCW-ben nem kell ysalamiri ahhoz, hogy a Jediket elhagyja az Erő. Elég, ha elvesztik a fénykardjukat :D

Hozzászólás ideje:
Más lesz. :D

Szerintem az éjnővérek jönnek bosszút állni Ventress miatt. :D

Ha jól van megalkotva semmivel sem meredekebb mint sok egyéb dolog az SW-ben. Ez egy space-fantasy. Volt már így is elég szekta, most lesz még egy. Miért baj ez?

Nem gond csak furcsa. Nem fog frusztrációt okozni nálam. :D

Hozzászólás ideje:
Mondjuk a TCW-ben nem kell ysalamiri ahhoz, hogy a Jediket elhagyja az Erő. Elég, ha elvesztik a fénykardjukat :D
A Jedik nem szuperhősök. :D De emlékeim szerint abba még egy Jedi se halt bele, hogy elvesztette a fénykardját. És nem is vált érzéketlenné az Erő iránt.
Hozzászólás ideje:
A Jedik nem szuperhősök. :D De emlékeim szerint abba még egy Jedi se halt bele, hogy elvesztette a fénykardját. És nem is vált érzéketlenné az Erő iránt.

A Hostage Crisisban azért Anakint igencsak Erőtlennek tűnt :D Ott azért átestek a ló túloldalára a "nem szuperhősök" igyekezetben. Amúgy meg de, Qui-Gon és Windu erősen abba halt bele, hogy elveszett a kardjuk :D :D

Hozzászólás ideje:
Remélem visszatérsz majd az aktív TCW kibeszélők táborába. :D
Látok rá esélyt mert a második szezon alatt latolgattam hogy a harmadik részeihez már aktívabban irkálok. Csak gyorsítanom kell a részekhez írandó HSz-ek megfogalmazását mert a második néhány részéhez írt pár sort is vagy fél óráig tartott leirkálnom és aztán ott tartottam hogy ha olyan nehezen bírom összeszedni a gondolataimat akkor inkább nem is írok semmit se. Talán ezúttal könnyebben fog menni.
Hozzászólás ideje:
A Hostage Crisisban azért Anakint igencsak Erőtlennek tűnt :D Ott azért átestek a ló túloldalára a "nem szuperhősök" igyekezetben. Amúgy meg de, Qui-Gon és Windu erősen abba halt bele, hogy elveszett a kardjuk :D :D
Anakin nem volt azért annyira gyenge. :D PErsze egy suhintással elsodorhatta volna az egész fejvadászbagázst, de akkor meg az lenne a baj. :D Qui-Gon elvesztette a fénykardját és abba halt bele? Ez nekem új. :D

Látok rá esélyt mert a második szezon alatt latolgattam hogy a harmadik részeihez már aktívabban irkálok. Csak gyorsítanom kell a részekhez írandó HSz-ek megfogalmazását mert a második néhány részéhez írt pár sort is vagy fél óráig tartott leirkálnom és aztán ott tartottam hogy ha olyan nehezen bírom összeszedni a gondolataimat akkor inkább nem is írok semmit se. Talán ezúttal könnyebben fog menni.
Remélem most könnyebben jönnek majd az agyadba a gondolatok. :D
Hozzászólás ideje:
Anakin nem volt azért annyira gyenge. :D PErsze egy suhintással elsodorhatta volna az egész fejvadászbagázst, de akkor meg az lenne a baj. :D Qui-Gon elvesztette a fénykardját és abba halt bele? Ez nekem új. :D

Nekem ugyan nem lett volna azzal bajom, ha úgy old meg dolgokat az Erővel, ahogy a filmekben. Ott nem okozott neki különösebb frusztrációt, ha droidalkatrészeket vagdosott hozzá a geokhoz, vagy az Erővel fellökdöste a droidokat. Ezt nyugodtan alkalmazhatta volna a HC-ban is, szerintem senki nem rótta volna meg :D

Nézd csak meg! Mikor Maul leszúrja, már nincs a kezében a kardja. Qui-Gon szó szerint elejtette harc közben a fegyverét, nem kicsavarták, kilőtték vagy a kezét vágták le, a többieknek legalább ennyi mentsége van :D

Hozzászólás ideje:
Nekem ugyan nem lett volna azzal bajom, ha úgy old meg dolgokat az Erővel, ahogy a filmekben. Ott nem okozott neki különösebb frusztrációt, ha droidalkatrészeket vagdosott hozzá a geokhoz, vagy az Erővel fellökdöste a droidokat. Ezt nyugodtan alkalmazhatta volna a HC-ban is, szerintem senki nem rótta volna meg :D
A droidgyárban volt mit dobálni. Egy üres szenátusi teremben max. az embereket vagdoshatta volna Bane -hez. :D

Nézd csak meg! Mikor Maul leszúrja, már nincs a kezében a kardja. Qui-Gon szó szerint elejtette harc közben a fegyverét, nem kicsavarták, kilőtték vagy a kezét vágták le, a többieknek legalább ennyi mentsége van :D
Qui-Gon más mozdulatsorban volt benne amikor Bane leszúrta. Éppen sújtani akart, de elkésett. Akkor esett ki a kezéből a kard. Legalábbis így emlékszem. :D
Hozzászólás ideje:
A droidgyárban volt mit dobálni. Egy üres szenátusi teremben max. az embereket vagdoshatta volna Bane -hez. :D

Vagy székeket, asztalokat, droidokat, a másik kezéből kiemelt fegyvereket. De ha az embereket még nem is bántja, egy droidnak, amiből már ezret elhajigált, miért ököllel megy neki? Szerintem ez az, aminél átestek a nyihaha túloldalára.

Qui-Gon más mozdulatsorban volt benne amikor Bane leszúrta. Éppen sújtani akart, de elkésett. Akkor esett ki a kezéből a kard. Legalábbis így emlékszem. :D

Na majd holnap megnézed, hogy Maul kivéd egy függőleges csapást, majd fellöki Qui-Gon kardját, egyúttal orrba nyomja a Jedit a saját fegyverével. Ekkor Jinn kibillen az egyensúlyából és elejti a kardját. Persze nem lett volna ideje védekezni, de hát Qui-Gont nem is hoztam fel komoly példának (se Windut), azért volt ám ott a mosolygós smiley :D

Hozzászólás ideje:
Vagy székeket, asztalokat, droidokat, a másik kezéből kiemelt fegyvereket. De ha az embereket még nem is bántja, egy droidnak, amiből már ezret elhajigált, miért ököllel megy neki? Szerintem ez az, aminél átestek a nyihaha túloldalára.
PErsze, simán elintézhette volna őket, és akkor hamar vége a résznek, és Bane -nek is annyi. :D Nyilvánvalóan nem ezt akarták. Nekem belefér ez még itt. Ha Vader kézitusázna, na akkor már szívnám a fogam.

Na majd holnap megnézed, hogy Maul kivéd egy függőleges csapást, majd fellöki Qui-Gon kardját, egyúttal orrba nyomja a Jedit a saját fegyverével. Ekkor Jinn kibillen az egyensúlyából és elejti a kardját. Persze nem lett volna ideje védekezni, de hát Qui-Gont nem is hoztam fel komoly példának (se Windut), azért volt ám ott a mosolygós smiley :D
Komolytalan példákkal akarsz igazat abszolválni magadnak? Ne már. :D A lényeg, hogy qui-Gon nem vesztette el a fegyverét, egyszerűen Maul legyőzte és ennyi. Elég fájó dolog ez, hogy egy "zöldfülű" sith legyőzi a nagy Jedi mestert... Ezt akár a maga helyén is lehet folytatni. :D Egyébként nagyon várom, hogy láthassam az EPI -et. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.