Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Itt a Delta Squad érkezésére gondolsz? Mert a klón kommandók tagjai nem azonosak az ARC-okkal.
Igen, rájuk gondoltam, sorry ha félreírtam. :hmm: Én meg voltam győződve, hogy ARC-oknak hívják őket.
Hozzászólás ideje:
ja,azt nem mondták hogy Clovis meghalt,meg asszem azt sem, hogy Trapper is meghalt
Nem feltétlenül kell kimondani, hogy meghalt. Elég ha a jelenet azt sugallja és többé nem hallunk a karakterről sem.
Hozzászólás ideje:
Igen, rájuk gondoltam, sorry ha félreírtam. :hmm: Én meg voltam győződve, hogy ARC-oknak hívják őket.

Az ARC-k az Advanced Recon Commandos, úgyhogy bár kommandósok, de nem a Republic Commando. Az ARC trooperek olyan klónok, akik génjeit nem módosították úgy, hogy a parancsokat szentnek és sérthetetlennek vegyék, hanem ugyanolyan önállóak, mint Jango "Mintaegyed" Fett. Ráadásul ARC-ből elég kevés van, és sok meghalt a kaminoi támadásban (kíváncsi leszek, a TCW figyelembe veszi-e, hogy a Kaminot már egyszer megtámadták a szepik).

A Republic Commando tagjai meg ugyanolyan klónok, mint a többi, csak speciális kiképzést és felszerelést kaptak.

Amúgy, Rex pont az EU egyik legismertebb ARC-jéről, Alpháról lett mintázva és ő is lett volna (ami elég jól látszódik a páncélján :)), csak Lucas megvétózta a nevét, így lett belőle Rex, a "mezei" klón százados, aki lazán felvételt nyerhetne az ARC-k közé :D.

Hozzászólás ideje:
Az ARC-k az Advanced Recon Commandos, úgyhogy bár kommandósok, de nem a Republic Commando. Az ARC trooperek olyan klónok, akik génjeit nem módosították úgy, hogy a parancsokat szentnek és sérthetetlennek vegyék, hanem ugyanolyan önállóak, mint Jango "Mintaegyed" Fett.
De gondolom a 66-os parancs nekik is szent és "felülírja" ezt a fene nagy önállóságot :evil:
Hozzászólás ideje:
Az ARC-k az Advanced Recon Commandos, úgyhogy bár kommandósok, de nem a Republic Commando. Az ARC trooperek olyan klónok, akik génjeit nem módosították úgy, hogy a parancsokat szentnek és sérthetetlennek vegyék, hanem ugyanolyan önállóak, mint Jango "Mintaegyed" Fett. Ráadásul ARC-ből elég kevés van, és sok meghalt a kaminoi támadásban (kíváncsi leszek, a TCW figyelembe veszi-e, hogy a Kaminot már egyszer megtámadták a szepik).

A Republic Commando tagjai meg ugyanolyan klónok, mint a többi, csak speciális kiképzést és felszerelést kaptak.

Amúgy, Rex pont az EU egyik legismertebb ARC-jéről, Alpháról lett mintázva és ő is lett volna (ami elég jól látszódik a páncélján :evil:), csak Lucas megvétózta a nevét, így lett belőle Rex, a "mezei" klón százados, aki lazán felvételt nyerhetne az ARC-k közé :evil:.

Sőt, az EU több szintre bontja az ARC-okat is. Akit általában ARC trooperként emlegetnek azok már a második genereációs ún. Alpha-class ARC-ok. Előttük vannak még a Null-ARC-ok, akik az első Jango klónok voltak. Belőlük 12 készült, de csak 6 maradt életben az inkubációs idő után. A kaminóiak rajtuk tesztelték először a Jango génjein végrehajtott javításokat, de elégedetlenek voltak az eredménnyel, mert a Null-oknál nem sikerült elérni az engedelmességet, ezért "rekondicionálni" (gyakorlatilag megsemmisítés) akarták őket, de Jango egyik kiképző társa, Kal Skirata ezt nem engedte, és végül ő nevelte fel őket. Legtöbbjük megjelenik a Republic Commando regények későbbi köteteiben, kisebb-nagyobb szerepben. Ők ugyan úgy öregszenek, mint a sima klónok, de sokkal intelligensebbek, és teljességgel függetlenek.

Az Alpha ARC-ok a második generáció, akiknél a kaminóiak a Null-oknál elkövetett hibákat már kiküszöbölték, de még mindig nagyon önállóbbak, ezért velük sem voltak kimondottan elégedettek. Belőlük volt 100, őket képezte ki Jango személyesen, és közülük haltak meg sokan a Kamino első megtámadásakor.

A klón kommandók tagjai valahol az ARC-ok és a sima klónok között vannak. Feladatuk miatt önállóbbak az átlag klónoknál, de engedelmesebbek az ARC-oknál. Ehhez jön a különleges kiképzés, és a speciális felszerelés.

De gondolom a 66-os parancs nekik is szent és "felülírja" ezt a fene nagy önállóságot :lol:

Az EU mai állása szerint nem feltétlenül. Van olyan ARC (Alpha-02), akinek már a kiképzés alatt nem tetszett a jövő, amit neki szántak, és dezertált, volt aki meg a háború során. Ha ezt megtették, akkor bármilyen parancsot megkérdőjelezhetnek, de egyértelmű példát, ami eldönti a kérdést nem tudok.

Hozzászólás ideje:
A színészek beszélnek a harmadik évadról, sok új jelenettel fűszerezve. itt.

A szinkronszínészek még hasonlítanak is az általuk megformált karakterre. :evil:

Viszont nagyon jók a jelenetek, és csesszék meg...már nézni akarom. FŐleg a Kaminos részt!

Hozzászólás ideje:

Az aiwha nem mutat olyan jól, mint a filmben, viszont a víz effekt sokkal jobban bejön, mint amilyen az EPII.-ben volt. Papanoida elég komoly harcosnak tűnik. Ugye ez nem csak azért van, hogy nyalizzanak Lucasnak, mert ő játszotta, és akkor annak valami nagyon cool karakternek kell lennie. :(

Hozzászólás ideje:
Az aiwha nem mutat olyan jól, mint a filmben, viszont a víz effekt sokkal jobban bejön, mint amilyen az EPII.-ben volt. Papanoida elég komoly harcosnak tűnik. Ugye ez nem csak azért van, hogy nyalizzanak Lucasnak, mert ő játszotta, és akkor annak valami nagyon cool karakternek kell lennie. :)
Eleve is harcos volt, ráadásul kém is. :(
Hozzászólás ideje:
Eleve is harcos volt, ráadásul kém is. :(

Azt tudtam, hogy tábornok volt, de hogy kém, azt nem. :) Sőt, a nevén, a faján és azon kívül, hogy George Lucas játszotta, nem tudok róla semmit.

Hozzászólás ideje:

Jól néznek ki ezek az új droidok. Azonban minimum a klónok részéről már felhagyhatnának azzal, hogy fedezék nélkül állunk az ellenség elé. Jóformán zsíros célpontokat mutatnak nekik. Nyílt terepen meg nem hiába képezik úgy a katonát, hogy tüzelésnél minimum vágja magát hasra, hogy kevesebb célpontot nyújtson magából.

Hozzászólás ideje:
Naná. ;) De ha nem fog tetszeni, azt is le fogom írni. :P
Ne is mond. Ha pl nem jön be nekem az űrcsatás rész, még az eddigi szolid negatív hsz-eimen is túl fogok tenni :cry: Akkor lesz ám itt igazi nemulass. :P

:P

De viszont ha nagyon bejön minden, akkor kenyérre is lehet kenni. :P

Hozzászólás ideje:

Jónak tűnik, csak kicsit akadozott a felvétel. Nem tudom, hogy ezeket az új rohamdroidokat mire véljem, de majd meglátjuk. ;)

Elkezdődött a suli, aztán anya vett nekem egy csomag TCW-s ceruzát. :P De annyira zsír, hogy nincs szívem kifaragni. :P Egyet mindeképpen megtartok magamnak SW-s ereklyeként. :P:cry: Anakin, Ahsoka és Yoda van rajta. :P Már a csomagolása is király. :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.