Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Gyönyörűűűűű!!! És újra visszakerült oldalra a gömbágyú, helyes Tudod mire lennék kíváncsi? Mi van a víz alatt? Mármint úgy értem, hogy az épületek "lábazataiban" nyilvánvalóan olyan helyekre lehet lejutni az épületben amit még nem láttunk. Ráadásul a víz alatt. Remélem látjuk majd.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Nem biztos, hogy van ott bármi is a talpazatokon kívül Viszont előhalászhatnál egy űrhajós-vadászgépes montázst is
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Nem biztos, hogy van ott bármi is a talpazatokon kívül Viszont előhalászhatnál egy űrhajós-vadászgépes montázst is Sajnos olyan még nincs. Ellenben van Rylothi pillanatkép. Rylothi csata
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Töltsd le te magad, megadtam, hol vannak fent, én nem fogok részenként 6 óráig feltölteni, mert kevesebb, mint 10 ember tölti le. Megtenném, csak az általad említett oldalak közül semelyiken se vagyok regisztrálva, és tudtommal mindegyikhez meghívó kell. Ami nekem sajna nincs
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Megtenném, csak az általad említett oldalak közül semelyiken se vagyok regisztrálva, és tudtommal mindegyikhez meghívó kell. Ami nekem sajna nincs A Bigtorrenten még szabad volt a reg, amikor írtam. Miért nem regisztráltál még akkor?
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Látom már ki is tetted avatárnak. Bizony! Imádom Kaminot.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve A Bigtorrenten még szabad volt a reg, amikor írtam. Miért nem regisztráltál még akkor? De ott nem volt dualos, csak normál.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve De ott nem volt dualos, csak normál.Filecserélőkben van egy újabb cím
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Bightorrenten én is regeltem, és ott valóban nincs dualHD TCW rész egy sem. Első körben nagy köszönet Phobosnak, hogy vette a fáradtságot (mert 6 óra az nem kevés), hogy a részeket feltöltötte nekünk. Tényleg nem kis fáradtság, mert amit Ő 6 órán keresztül töltött fel, azt én (mi) leszedtük 10-20 perc alatt. Szóval örök hála és köszönet Phobosnak hogy feltöltötte és megmutatta, hogyan viseltetik egy tiszta szívű igaz SW rajongó a társai felé...... .....................és most ,hogy elejét vegyük a végtelen seggnyalásnak ().....valaki mondja már meg, honnan tudjuk letölteni a dualos HD részeket!
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Észre vette valaki a mega trailerben Jar Jar- t? Hol van?
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3.14 éve Ki került a harmadik és negyedik rész címe is. Amilyen egyértelmű volt az első kettő, ezek olyan titokzatosak. 3*03 - Supply Lines 3*04 - Sphere of Influence A lényeg pedig, hogy ez a két rész folyamatosan fogja követni a premiert, nem lesz szünet. Szerkesztve: 2010. Szeptember 3.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4.14 éve A Supply Lines is egy kicsit fantáziátlan címnek tűnik, akárcsak a Weapons Factory az előző évadban. A Sphere Of Influence viszont nagyon jól hangzik. Egy érdekes Dave Filoni videó arról, hogy látjuk-e valaha Plo Koont maszk nélkül a sorozatban: http://www.starwars.com/video/view/001084.html Szerkesztve: 2010. Szeptember 4.14 éve - KisKósa
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4.14 éve Ezeket is egyszerre vetítik le, vagy már külön?Külön. Szeptember 24. és október 1.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5.14 éve 22-es Dual HD Jinx oldaláról Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=R7FFMXAU
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5.14 éve Ma a CN-en a mandalóri szál utáni összes részt egyben levetítették.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5.14 éve Ma a CN-en a mandalóri szál utáni összes részt egyben levetítették. Az szép... Az nyolc rész... Tehát több mint két órán keresztül TCW ment.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve Köszönjük Phobos és HDJinx. Igazából nem is tudom kik azok akik feltöltik... Belinkelik a chatbe én meg kirakom...
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve Igazából nem is tudom kik azok akik feltöltik... Belinkelik a chatbe én meg kirakom... Akkor nem köszi?
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve Az szép... Az nyolc rész... Tehát több mint két órán keresztül TCW ment. Remélem a 3. évad részeit már normálisabban fogják adni.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve Remélem a 3. évad részeit már normálisabban fogják adni.Eddig úgy tűnik igen.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve Eddig úgy tűnik igen. A magyar adásokra gondoltam eredetileg, azon belül is az ismétlésekre. De most, hogy belegondolok, a 3. évad amerikai premierjei között is remélem nem lesznek hosszú szünetek.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve A magyar adásokra gondoltam eredetileg, azon belül is az ismétlésekre. De most, hogy belegondolok, a 3. évad amerikai premierjei között is remélem nem lesznek hosszú szünetek. Ezt nem tudtam. Az amiknál a harmadik évad olyan gördülékenyen indul mint még eddig soha. Minden szezonpremier után volt egy hét szünet, de most nem lesz. Október elsejéig lemegy négy rész.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve akkor remélem nem lesz kihagyás,és akkor Magyarországon is már februárban, elindulhatna a 3. évad
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve akkor remélem nem lesz kihagyás,és akkor Magyarországon is már februárban, elindulhatna a 3. évadEsélytelen.
Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6.14 éve Esélytelen. Az amerikai kihagyásokra én se látok esélyt, de a februári magyar premierre igen.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.