Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Gyönyörűűűűű!!! És újra visszakerült oldalra a gömbágyú, helyes Tudod mire lennék kíváncsi? Mi van a víz alatt? Mármint úgy értem, hogy az épületek "lábazataiban" nyilvánvalóan olyan helyekre lehet lejutni az épületben amit még nem láttunk. Ráadásul a víz alatt. Remélem látjuk majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Nem biztos, hogy van ott bármi is a talpazatokon kívül Viszont előhalászhatnál egy űrhajós-vadászgépes montázst is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Nem biztos, hogy van ott bármi is a talpazatokon kívül Viszont előhalászhatnál egy űrhajós-vadászgépes montázst is Sajnos olyan még nincs. Ellenben van Rylothi pillanatkép. Rylothi csata Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Látom már ki is tetted avatárnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Töltsd le te magad, megadtam, hol vannak fent, én nem fogok részenként 6 óráig feltölteni, mert kevesebb, mint 10 ember tölti le. Megtenném, csak az általad említett oldalak közül semelyiken se vagyok regisztrálva, és tudtommal mindegyikhez meghívó kell. Ami nekem sajna nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megtenném, csak az általad említett oldalak közül semelyiken se vagyok regisztrálva, és tudtommal mindegyikhez meghívó kell. Ami nekem sajna nincs A Bigtorrenten még szabad volt a reg, amikor írtam. Miért nem regisztráltál még akkor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Látom már ki is tetted avatárnak. Bizony! Imádom Kaminot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. A Bigtorrenten még szabad volt a reg, amikor írtam. Miért nem regisztráltál még akkor? De ott nem volt dualos, csak normál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. De ott nem volt dualos, csak normál.Filecserélőkben van egy újabb cím Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Bightorrenten én is regeltem, és ott valóban nincs dualHD TCW rész egy sem. Első körben nagy köszönet Phobosnak, hogy vette a fáradtságot (mert 6 óra az nem kevés), hogy a részeket feltöltötte nekünk. Tényleg nem kis fáradtság, mert amit Ő 6 órán keresztül töltött fel, azt én (mi) leszedtük 10-20 perc alatt. Szóval örök hála és köszönet Phobosnak hogy feltöltötte és megmutatta, hogyan viseltetik egy tiszta szívű igaz SW rajongó a társai felé...... .....................és most ,hogy elejét vegyük a végtelen seggnyalásnak ().....valaki mondja már meg, honnan tudjuk letölteni a dualos HD részeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Észre vette valaki a mega trailerben Jar Jar- t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Észre vette valaki a mega trailerben Jar Jar- t? Hol van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hol van?2:37 -nél látni. Szerintem Bail van mellette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. (szerkesztve) Ki került a harmadik és negyedik rész címe is. Amilyen egyértelmű volt az első kettő, ezek olyan titokzatosak. 3*03 - Supply Lines 3*04 - Sphere of Influence A lényeg pedig, hogy ez a két rész folyamatosan fogja követni a premiert, nem lesz szünet. Szerkesztve: 2010. Szeptember 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Ezeket is egyszerre vetítik le, vagy már külön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. (szerkesztve) A Supply Lines is egy kicsit fantáziátlan címnek tűnik, akárcsak a Weapons Factory az előző évadban. A Sphere Of Influence viszont nagyon jól hangzik. Egy érdekes Dave Filoni videó arról, hogy látjuk-e valaha Plo Koont maszk nélkül a sorozatban: http://www.starwars.com/video/view/001084.html Szerkesztve: 2010. Szeptember 4. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Ezeket is egyszerre vetítik le, vagy már külön?Külön. Szeptember 24. és október 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. 22-es Dual HD Jinx oldaláról Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=R7FFMXAU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Ma a CN-en a mandalóri szál utáni összes részt egyben levetítették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Ma a CN-en a mandalóri szál utáni összes részt egyben levetítették. Az szép... Az nyolc rész... Tehát több mint két órán keresztül TCW ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszönjük Phobos és HDJinx. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Köszönjük Phobos és HDJinx. Igazából nem is tudom kik azok akik feltöltik... Belinkelik a chatbe én meg kirakom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Igazából nem is tudom kik azok akik feltöltik... Belinkelik a chatbe én meg kirakom... Akkor nem köszi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Az szép... Az nyolc rész... Tehát több mint két órán keresztül TCW ment. Remélem a 3. évad részeit már normálisabban fogják adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Remélem a 3. évad részeit már normálisabban fogják adni.Eddig úgy tűnik igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Eddig úgy tűnik igen. A magyar adásokra gondoltam eredetileg, azon belül is az ismétlésekre. De most, hogy belegondolok, a 3. évad amerikai premierjei között is remélem nem lesznek hosszú szünetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. A magyar adásokra gondoltam eredetileg, azon belül is az ismétlésekre. De most, hogy belegondolok, a 3. évad amerikai premierjei között is remélem nem lesznek hosszú szünetek. Ezt nem tudtam. Az amiknál a harmadik évad olyan gördülékenyen indul mint még eddig soha. Minden szezonpremier után volt egy hét szünet, de most nem lesz. Október elsejéig lemegy négy rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. akkor remélem nem lesz kihagyás,és akkor Magyarországon is már februárban, elindulhatna a 3. évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. akkor remélem nem lesz kihagyás,és akkor Magyarországon is már februárban, elindulhatna a 3. évadEsélytelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Esélytelen. Az amerikai kihagyásokra én se látok esélyt, de a februári magyar premierre igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.