Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Már bánom hogy végignéztem, most még jobban várom majd. :o

Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Clone Cadets egyenlőre jobban tetszik.

En ahogy elneztem az ARC Troopers sokkal jobb nekem a Clone Cadets csak klonokrol szol es en nem nagyon rajongok a klonokert..

Hozzászólás ideje:
Szerintem az ARC Troopers is főleg a klónokról fog szólni, de ott lesznek mások is. Pl. Grievous. :o

meg Assajj,Obi Van Anakin es stb-inkabb megnezem ezt a reszt (ARC TRoopers) mint megnezzem azt hogy hogy kepeznek ki 5 klont,engem ez nagyon hidegen hagy. :o

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó képek. Köszi Ody. Nagyon város már főleg, hogy megjelent az új sisak is. Engem baromira érdekelnek a klónok az életük minden pillanata.

Hozzászólás ideje:
meg Assajj, Obi-Wan, Anakin és stb-inkább megnézem ezt a részt (ARC Troopers) mint megnézzem azt hogy hogy képeznek ki 5 klónt, engem ez nagyon hidegen hagy. :o

Na itt nem egyezik a vélemémyünk, mert engem meg az hagy hidegen hogy Kenobi barátunk már megint Grievoust szivatja. Számomra sokkal érdekesebb hogy a klónok milyen kiképzést kaptak, mert ugye erről a filmekben elég nagy vonalakban beszélnek.

Hozzászólás ideje:
Na itt nem egyezik a vélemémyünk, mert engem meg az hagy hidegen hogy Kenobi barátunk már megint Grievoust szivatja. Számomra sokkal érdekesebb hogy a klónok milyen kiképzést kaptak, mert ugye erről a filmekben elég nagy vonalakban beszélnek.

Engem akkor sem tud senki meggyozni de engem nem erdekelnek a klonok de ahany ember annyi velemeny,abba egyett ertek h en is unom Obi Van es Grievous parbajokat de legalabb most Grievous nyer.

Hozzászólás ideje:
Engem akkor sem tud senki meggyozni de engem nem erdekelnek a klonok de ahany ember annyi velemeny,abba egyett ertek h en is unom Obi Van es Grievous parbajokat de legalabb most Grievous nyer.
Ezen nem vesszetek össze. Bár megsúgom, itt se Grivi fog nyerni szerintem. :D
Hozzászólás ideje:
Ezen nem vesszetek össze. Bár megsúgom, itt se Grivi fog nyerni szerintem. :D

Hat nem tudom en azert gondoltam mert Obi vs Grievous parbaj eloszor kamino epuleteben kezdodik a parbaj vege fele meg mar kin vannak egy ,,teren,, es meg Obi is bele esik a tengerbe,az igaz h elmenekul de szerintem Gtievous nyer..

Hozzászólás ideje:
Hat nem tudom en azert gondoltam mert Obi vs Grievous parbaj eloszor kamino epuleteben kezdodik a parbaj vege fele meg mar kin vannak egy ,,teren,, es meg Obi is bele esik a tengerbe,az igaz h elmenekul de szerintem Gtievous nyer..
Hoppá....ebben van valami. :D Akkor Obi már rohadt pipa lehet Grivire. :D
Hozzászólás ideje:
De ez az után játszódik. :D

A Clone Cadets mindenképpen, de hogy az ARC Troopers hol helyezkedik el az idővonalban... Számomra nem egyértelmű. :D

Hozzászólás ideje:
Ez az első epizód full Counter Strike feeling lesz! :D
Egy kis Tron hangulat is van benne. :D
Hozzászólás ideje:
Az még nekem se világos, de HOLNAP megtudjuk. :D
Nekem van egy tippem :D

Spoiler:

Ugyebár Boba kis "haverjai" is szerepelnek benne (ha jól láttam), szóval az a merénylet után játszódhat. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.