Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Attól még, hogy Venetress a Dathomiron született, nem jelenti azt, hogy nem rattataki.De a kártya alapján a faja is Dathomiri. Bár lehet, hogy elírták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Akartok látni 50-50 képet a premier epizódokból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. En akarok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. (szerkesztve) Clone Cadets ARC Troopers Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Már bánom hogy végignéztem, most még jobban várom majd. Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Clone Cadets egyenlőre jobban tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Képek alapján sose lehet megítélni. És már csak két nap. Türelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Már bánom hogy végignéztem, most még jobban várom majd. Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Clone Cadets egyenlőre jobban tetszik. En ahogy elneztem az ARC Troopers sokkal jobb nekem a Clone Cadets csak klonokrol szol es en nem nagyon rajongok a klonokert.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. En ahogy elneztem az ARC Troopers sokkal jobb nekem a Clone Cadets csak klonokrol szol es en nem nagyon rajongok a klonokert..Szerintem az ARC Troopers is főleg a klónokról fog szólni, de ott lesznek mások is. Pl. Grievous. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Szerintem az ARC Troopers is főleg a klónokról fog szólni, de ott lesznek mások is. Pl. Grievous. meg Assajj,Obi Van Anakin es stb-inkabb megnezem ezt a reszt (ARC TRoopers) mint megnezzem azt hogy hogy kepeznek ki 5 klont,engem ez nagyon hidegen hagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. De a kártya alapján a faja is Dathomiri. Bár lehet, hogy elírták. Az is más. Ettől még simán lehet rattataki, attól függ minek tartja önmagát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Nagyon jó képek. Köszi Ody. Nagyon város már főleg, hogy megjelent az új sisak is. Engem baromira érdekelnek a klónok az életük minden pillanata. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Nagyon jó képek. Köszi Ody. Nagyon város már főleg, hogy megjelent az új sisak is. Engem baromira érdekelnek a klónok az életük minden pillanata.szívesen. Engem is nagyon érdekelnek a klónok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. meg Assajj, Obi-Wan, Anakin és stb-inkább megnézem ezt a részt (ARC Troopers) mint megnézzem azt hogy hogy képeznek ki 5 klónt, engem ez nagyon hidegen hagy. Na itt nem egyezik a vélemémyünk, mert engem meg az hagy hidegen hogy Kenobi barátunk már megint Grievoust szivatja. Számomra sokkal érdekesebb hogy a klónok milyen kiképzést kaptak, mert ugye erről a filmekben elég nagy vonalakban beszélnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hát jó sok kép. Ez az első epizód full Counter Strike feeling lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Na itt nem egyezik a vélemémyünk, mert engem meg az hagy hidegen hogy Kenobi barátunk már megint Grievoust szivatja. Számomra sokkal érdekesebb hogy a klónok milyen kiképzést kaptak, mert ugye erről a filmekben elég nagy vonalakban beszélnek. Engem akkor sem tud senki meggyozni de engem nem erdekelnek a klonok de ahany ember annyi velemeny,abba egyett ertek h en is unom Obi Van es Grievous parbajokat de legalabb most Grievous nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. A Clone Wars stábja a 3 évad premierjén. A zárókép szerintem nagyon poén, ahogy Filoni és Lucas a gyerektenger közepén áll Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Bezzeg a mi időnkben csak vonalzók álltak rendelkezésre. A vagányabbak meg leamortizálták az anyjuk seprűjét, hogy a cirokvég ne zavarjon be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Engem akkor sem tud senki meggyozni de engem nem erdekelnek a klonok de ahany ember annyi velemeny,abba egyett ertek h en is unom Obi Van es Grievous parbajokat de legalabb most Grievous nyer.Ezen nem vesszetek össze. Bár megsúgom, itt se Grivi fog nyerni szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Ezen nem vesszetek össze. Bár megsúgom, itt se Grivi fog nyerni szerintem. Hat nem tudom en azert gondoltam mert Obi vs Grievous parbaj eloszor kamino epuleteben kezdodik a parbaj vege fele meg mar kin vannak egy ,,teren,, es meg Obi is bele esik a tengerbe,az igaz h elmenekul de szerintem Gtievous nyer.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hat nem tudom en azert gondoltam mert Obi vs Grievous parbaj eloszor kamino epuleteben kezdodik a parbaj vege fele meg mar kin vannak egy ,,teren,, es meg Obi is bele esik a tengerbe,az igaz h elmenekul de szerintem Gtievous nyer..Hoppá....ebben van valami. Akkor Obi már rohadt pipa lehet Grivire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hoppá....ebben van valami. Akkor Obi már rohadt pipa lehet Grivire. Már a Saleucamin is az volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Már a Saleucamin is az volt. De ez az után játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. De ez az után játszódik. A Clone Cadets mindenképpen, de hogy az ARC Troopers hol helyezkedik el az idővonalban... Számomra nem egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. A Clone Cadets mindenképpen, de hogy az ARC Troopers hol helyezkedik el az idővonalban... Számomra nem egyértelmű. Az még nekem se világos, de HOLNAP megtudjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ez az első epizód full Counter Strike feeling lesz! Egy kis Tron hangulat is van benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Az még nekem se világos, de HOLNAP megtudjuk. Nekem van egy tippem Spoiler: Ugyebár Boba kis "haverjai" is szerepelnek benne (ha jól láttam), szóval az a merénylet után játszódhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. (szerkesztve) Nekem van egy tippem Ergo a második évad egyenes ági folytatása. Egy kis Tron hangulat is van benne. Épp aktuális. Szerkesztve: 2010. Szeptember 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Október végén kezdi adni a Sky Movies a harmadik évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. 8-kor fog kezdődni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. 8-kor fog kezdődni?A kvíz igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.