Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve A Serenno nagyon jól hangzik. Elvégre ez a bolygó Dooku gróf szülőhazája.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve A Serenno nagyon jól hangzik. Elvégre ez a bolygó Dooku gróf szülőhazája. Ezt nem is tudtam.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve Kikerült két új vidi a szombati részről. http://www.youtube.com/watch?v=t4tYnxVkrXI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=DjzN_rHpZsk&feature=player_embedded
Hozzászólás ideje: 2011. Január 4.14 éve Köszi Sky! Az elsőt már láttam, de a második az új volt. Jöhetne már. Szerkesztve: 2011. Január 4.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Ezt nem is tudtam. Pedig ő annak a bolygónak köszönheti a címét. Serenno grófja Miután elhagyta a Jediket, visszatért arra a bolygóra és születési jogán visszakövetelte szülei birtokait, címét, így lett hatalmas vagyona és politikai hatalma.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Pedig ő annak a bolygónak köszönheti a címét. Serenno grófja Miután elhagyta a Jediket, visszatért arra a bolygóra és születési jogán visszakövetelte szülei birtokait, címét, így lett hatalmas vagyona és politikai hatalma. Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Azért most már illene, tekintve, hogy hazánk lett a soros elnöke
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Azért most már illene, tekintve, hogy hazánk lett a soros elnöke Huuuuu
Hozzászólás ideje: 2011. Január 5.14 éve Kezdjünk neki az igazi EU reformnak. Csináljuk meg a forradalmat. Gyerünk! Mindenki hozzon még egy embert
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Ezt a szakaszt Lucas bá találta ki, ami ha jól tudom, a te nézeteid szerint nem EU Érthető, hogy nem találkoztál vele, nem sűrűn jön szóba még az EU-ban sem (azt hiszem, csak pár Dookuval foglalkozó könyvben említik, meg talán az ep2-3 könyvben). Szegény Dooku nem a legsűrűbben foglalkoztatott karaktere a Star Warsnak.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Az egyik könyvben (ep2 vagy 3) biztosan szerepel, mert mintha ott olvastam volna én is.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve A TCW Visual Dictionary-ében benne van. Szerkesztve: 2011. Január 6.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve A Sith-ek bosszúja regényben biztos benne van, az elejét két napja olvastam. Nekem rémlik a 2. rész képes enciklopédiája is Serenno említéseit illetően, az az egyetlen amely az enciklopédiák közül nincs meg, de már olvastam.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Az enciklopédiákban valóban benne van, de valahogy úgy érzem, Ody nem sűrűn forgatta az enciklopédiákat Még abban sem vagyok biztos, hogy a filmregényeket olvasta.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Elég érdekes Dooku új szerelése... Nekem is ilyen pizsamám van A felsejét ha nem kötöm meg, akkor mint egy begombolatlan ing, lóg a két oldalamon, de ha összekötöm, akkor úgy néz ki, mint Dooku pizsamája Szerkesztve: 2011. Január 6.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Ezt a szakaszt Lucas bá találta ki, ami ha jól tudom, a te nézeteid szerint nem EU Érthető, hogy nem találkoztál vele, nem sűrűn jön szóba még az EU-ban sem (azt hiszem, csak pár Dookuval foglalkozó könyvben említik, meg talán az ep2-3 könyvben). Szegény Dooku nem a legsűrűbben foglalkoztatott karaktere a Star Warsnak. Az egyik könyvben (ep2 vagy 3) biztosan szerepel, mert mintha ott olvastam volna én is. Nem emlékeztem rá. Az enciklopédiákban valóban benne van, de valahogy úgy érzem, Ody nem sűrűn forgatta az enciklopédiákat Még abban sem vagyok biztos, hogy a filmregényeket olvasta. Van enciklopédiám és az előzményfilmek regény változatait is olvastam. Szerkesztve: 2011. Január 6.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Van enciklopédiám és az előzményfilmek filmek regény változatait is olvastam. Ez esetben: szégyelld magad!
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Ez esetben: szégyelld magad! Olvastam az X-szárnyú cuccot is. Érdekességnek elment, de nem láttam bele semmi fontosat.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Olvastam az X-szárnyú cuccot is. Érdekességnek elment, de nem láttam bele semmi fontosat. Hát mer' abban nincs is
Hozzászólás ideje: 2011. Január 6.14 éve Hát mer' abban nincs is Off Fontos nincs, viszont egy remek kalandsztori
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve http://www.youtube.com/watch?v=VWQQKXGYSyE&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=b4BemdmwB58&feature=related Szerkesztve: 2011. Január 7.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve No ennyit a Jedi beszivárgókról. De viszont érdekes, hogy fénykardot használnak az éjnővérek is.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Nem ígérkezik rossznak a következő rész, viszont a 2. vidit nem játssza le.
Hozzászólás ideje: 2011. Január 7.14 éve Nem ígérkezik rossznak a következő rész, viszont a 2. vidit nem játssza le. Itt van a masodik video- http://www.youtube.com/watch?v=rJx3_VFAlxQ
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.