KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. A Serenno nagyon jól hangzik. Elvégre ez a bolygó Dooku gróf szülőhazája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. A Serenno nagyon jól hangzik. Elvégre ez a bolygó Dooku gróf szülőhazája. Ezt nem is tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Kikerült két új vidi a szombati részről. http://www.youtube.com/watch?v=t4tYnxVkrXI&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=DjzN_rHpZsk&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Kösz Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. (szerkesztve) Köszi Sky! Az elsőt már láttam, de a második az új volt. Jöhetne már. Szerkesztve: 2011. Január 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Ezt nem is tudtam. Pedig ő annak a bolygónak köszönheti a címét. Serenno grófja Miután elhagyta a Jediket, visszatért arra a bolygóra és születési jogán visszakövetelte szülei birtokait, címét, így lett hatalmas vagyona és politikai hatalma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Pedig ő annak a bolygónak köszönheti a címét. Serenno grófja Miután elhagyta a Jediket, visszatért arra a bolygóra és születési jogán visszakövetelte szülei birtokait, címét, így lett hatalmas vagyona és politikai hatalma. Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Azért most már illene, tekintve, hogy hazánk lett a soros elnöke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Azért most már illene, tekintve, hogy hazánk lett a soros elnöke Huuuuu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Kezdjünk neki az igazi EU reformnak. Csináljuk meg a forradalmat. Gyerünk! Mindenki hozzon még egy embert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Nem olvasok EU-t, ezért nem tudtam. Ezt a szakaszt Lucas bá találta ki, ami ha jól tudom, a te nézeteid szerint nem EU Érthető, hogy nem találkoztál vele, nem sűrűn jön szóba még az EU-ban sem (azt hiszem, csak pár Dookuval foglalkozó könyvben említik, meg talán az ep2-3 könyvben). Szegény Dooku nem a legsűrűbben foglalkoztatott karaktere a Star Warsnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Az egyik könyvben (ep2 vagy 3) biztosan szerepel, mert mintha ott olvastam volna én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) A TCW Visual Dictionary-ében benne van. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. A Sith-ek bosszúja regényben biztos benne van, az elejét két napja olvastam. Nekem rémlik a 2. rész képes enciklopédiája is Serenno említéseit illetően, az az egyetlen amely az enciklopédiák közül nincs meg, de már olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Az enciklopédiákban valóban benne van, de valahogy úgy érzem, Ody nem sűrűn forgatta az enciklopédiákat Még abban sem vagyok biztos, hogy a filmregényeket olvasta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Elég érdekes Dooku új szerelése... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Elég érdekes Dooku új szerelése... Nekem is ilyen pizsamám van A felsejét ha nem kötöm meg, akkor mint egy begombolatlan ing, lóg a két oldalamon, de ha összekötöm, akkor úgy néz ki, mint Dooku pizsamája Szerkesztve: 2011. Január 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Ezt a szakaszt Lucas bá találta ki, ami ha jól tudom, a te nézeteid szerint nem EU Érthető, hogy nem találkoztál vele, nem sűrűn jön szóba még az EU-ban sem (azt hiszem, csak pár Dookuval foglalkozó könyvben említik, meg talán az ep2-3 könyvben). Szegény Dooku nem a legsűrűbben foglalkoztatott karaktere a Star Warsnak. Az egyik könyvben (ep2 vagy 3) biztosan szerepel, mert mintha ott olvastam volna én is. Nem emlékeztem rá. Az enciklopédiákban valóban benne van, de valahogy úgy érzem, Ody nem sűrűn forgatta az enciklopédiákat Még abban sem vagyok biztos, hogy a filmregényeket olvasta. Van enciklopédiám és az előzményfilmek regény változatait is olvastam. Szerkesztve: 2011. Január 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Van enciklopédiám és az előzményfilmek filmek regény változatait is olvastam. Ez esetben: szégyelld magad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ez esetben: szégyelld magad! Olvastam az X-szárnyú cuccot is. Érdekességnek elment, de nem láttam bele semmi fontosat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ventress új kinézete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Olvastam az X-szárnyú cuccot is. Érdekességnek elment, de nem láttam bele semmi fontosat. Hát mer' abban nincs is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Ventress új kinézete. Kicsit érdekes de bejön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hát mer' abban nincs is Off Fontos nincs, viszont egy remek kalandsztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Off Fontos nincs, viszont egy remek kalandsztori Tény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=VWQQKXGYSyE&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=b4BemdmwB58&feature=related Szerkesztve: 2011. Január 7. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. No ennyit a Jedi beszivárgókról. De viszont érdekes, hogy fénykardot használnak az éjnővérek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Nem ígérkezik rossznak a következő rész, viszont a 2. vidit nem játssza le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Nem ígérkezik rossznak a következő rész, viszont a 2. vidit nem játssza le. Itt van a masodik video- http://www.youtube.com/watch?v=rJx3_VFAlxQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Ezeket a videókat már én sem nézem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.