csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Vannak Lesz majd normál és 720p is kenand-tól És hol lesz elérhető? Mert Jinx oldala, kicsit félholt mostanában, Eszterrel kéne beszélnem, megkértek, hogy vegyem át, de tök sík vagyok a wordpress-hez és msn-en akar betanítani én meg kicsit fázom tőle, hogy az úgy menni fog-e? Bár az oldal él; dobálózunk oda a chat-be, ahogy eddig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. És hol lesz elérhető? Mert Jinx oldala, kicsit félholt mostanában, Eszterrel kéne beszélnem, megkértek, hogy vegyem át, de tök sík vagyok a wordpress-hez és msn-en akar betanítani én meg kicsit fázom tőle, hogy az úgy menni fog-e? Bár az oldal él; dobálózunk oda a chat-be, ahogy eddig? Hol lesz elérhető? Ugyanott ahol eddig. Megaupload. Tavaly is Phobos volt oly' jó és berakta ide a linkeket. Ugyanaz a metódus volt mint az amcsi vetítésnél. Persze akkor még nem voltál itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. (szerkesztve) Hol lesz elérhető? Ugyanott ahol eddig. Megaupload. Tavaly is Phobos volt oly' jó és berakta ide a linkeket. Ugyanaz a metódus volt mint az amcsi vetítésnél. Persze akkor még nem voltál itt. Így van, akkor itt még nem voltam, de Phobost ismerem máshonnan, ezért kérdeztem. Egyébként jól veszem ki, hogy van itt egy topic ahova szabad linkelni megaupload-ot? Melyik az ahol ezeket találom majd? köszi Szerkesztve: 2011. Április 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Ez a topic lesz az, csak spoiler tagban lesznek OFF: A wordpress oldal kezelését nem nehéz megoldani, nekem 2 van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. (szerkesztve) Így van, akkor itt még nem voltam, de Phobost ismerem máshonnan, ezért kérdeztem. Egyébként jól veszem ki, hogy van itt egy topic ahova szabad linkelni megaupload-ot? Melyik az ahol ezeket találom majd? köszi Nem tudtad, hogy itt mindig vannak linkek? Minden rész után talán a leggyorsabban. Figyelj majd, mert mindig spoiler mögött lesznek az infók. Szerkesztve: 2011. Április 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Nem tudtad, hogy itt mindig vannak linkek? Minden rész után talán a leggyorsabban. Figyelj majd, mert mindig spoiler linkek mögött lesznek az infók. Az újak nem tudnak semmit. Ágki is mindig kereste a feliratokat jinx oldalán, mikor szóltam neki, hogy van itt egy feliratos topic, oda kerül fel mindig leghamarabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Az újak nem tudnak semmit. Ágki is mindig kereste a feliratokat jinx oldalán, mikor szóltam neki, hogy van itt egy feliratos topic, oda kerül fel mindig leghamarabb. Mi fordítjuk, szóval még szép, hogy itt van fent leghamarabb. Nem akarom magunkat fényezi, de ha TCW infó kell, vagy felirat esetleg link, az itt érhető el elsőként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Ezért is örülök neki, hogy két évvel ezelőtt vettem a bátorságot, és csatlakoztam a fórumhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Engem is nagyon érdekelnek magyarul az epizódok, szóval szintén vevő lennék a linkekre majd. És előre is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Az újak nem tudnak semmit. Az lehet, hogy új vagyok, de csak köztetek és úgy még pontosabb hogy ezen a fórumon.. Ám a star wars-ban egyeltalán nem. "Találkozni" is lehetett velem már az sw.hu indulása óta csak más néven. Ja és tegye fel a kezét aki egy új tcw rész miatt kelt már szombaton hajnali 4-kor. valaki? Bár tény és való, hogy egyes dolgokhoz kicsit szűz vagyok. Az elmúlt évek alatt sem lettem nagy pc-guru és nem is tudok mindig gépnél lenni.. De azért elvakult fanatikusnak tartom magam; látnátok csak a gyűjteményem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Ja és tegye fel a kezét aki egy új tcw rész miatt kelt már szombaton hajnali 4-kor.valaki? Én, az első évad első résznél De azért elvakult fanatikusnak tartom magam; látnátok csak a gyűjteményem...Ha akarod akkor megmutathatod itt: http://www.swsaga.hu/topic/53-gyujtemenyek/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Ezaz vissza tették a Cartoon Network-öt, így meg tudom nézni ma jeeeeeeee Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Az újak nem tudnak semmit. Ágki is mindig kereste a feliratokat jinx oldalán, mikor szóltam neki, hogy van itt egy feliratos topic, oda kerül fel mindig leghamarabb. Ez igaz Nagyon örülök,hogy csatlakoztam Amúgy el ne felejtsétek,hogy kettő rész lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. kenand barátunk feltette a 2. rész 720p-s dualját Sajnos az 1. résszel gondok vannak, azt holnap tudja feltenni. A 720p-s dual holnap délre-délutánra várható a megán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Remek Gyorsan mennek a hírek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Magoson már fent van mind a 2 rész HDban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Magoson már fent van mind a 2 rész HDban! Csak a második van, az első holnap kerül fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Remek Gyorsan mennek a hírek Köszi kenand. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Ide mikor kerül fel? Holnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Ide mikor kerül fel? Holnap? Igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Normál minőségben már tölthető mindkét rész. 3x01 3x02 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Kösz Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. (szerkesztve) KFK-osztagosok 720p dual http://www.multiupload.com/YVJ35W7QJV Szerkesztve: 2011. Április 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Hülye ötlet, de hazafele jövet eszembe jutott, hogy Menszátor Magdolna milyen jó Talzin szinkronhang lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Kösz, Phobos! Az 1. részhez mikorra várható HD letöltés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Kösz, Phobos! Az 1. részhez mikorra várható HD letöltés? Leghamarabb szombat délután, mivel még nincs HD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Leghamarabb szombat délután, mivel még nincs HD. Köszi szépen! Mi lenne velünk nélküled/ neélkületek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Köszi szépen! Mi lenne velünk nélküled/ neélkületek? Valaki más rakná fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Most töltöm az Ncorera a HD-s magyar változatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Most töltöm az Ncorera a HD-s magyar változatot. Köszi Itt holnap max. délben már fent lesz, legalább is nagyon szeretném ha addigra felmenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.