csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Szedhető a piratebay -ről az első négy rész egyben. Így keressétek: Star Wars The Clone Wars S6 1-4 [German] Nekem két perc alatt lejött. 450 megás .flv? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Igen. Szedd le, jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Szedhető a piratebay -ről az első négy rész egyben. Így keressétek: Star Wars The Clone Wars S6 1-4 [German] Nekem két perc alatt lejött. Hálám üldözzön! Már kezdem feladni, mert 1,5 órája néztem meg utoljára, akkor még nem volt fenn, és rá pont 5-10 percre rakták fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Rendes főcímmel indul és hát ahogy kezdődött.... Csak lenne már felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Mind a négy részt? És ki rendezte? Az első kérdésre a válasz igen, a másodikra nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Van egy olyan érzésem hogy jóval később lesz felirat mint az angolnál. Akár napok kérdése is lehet. Mondjuk én úgyis megvárom az 1080p-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. 720p REPACK http://uploaded.net/file/jkx7l1lg/sttcw.0601.s4.l1d.hd1.rp-cn.part1.rar http://uploaded.net/file/p99a1bdj/sttcw.0601.s4.l1d.hd1.rp-cn.part2.rar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. (szerkesztve) 720p REPACK http://uploaded.net/file/jkx7l1lg/sttcw.0601.s4.l1d.hd1.rp-cn.part1.rar http://uploaded.net/file/p99a1bdj/sttcw.0601.s4.l1d.hd1.rp-cn.part2.rar Köszi. Elmentem a linket, mert 1 órán belül el kell indulnom, anyi idő alatt 20%-ig alig tölt le. Egyébként nekem a lassú net miatt még mindig nem töltött le a torrent, nagyjából úgy 40 perc alatt tölti le, már csak 20 perc az még nekem pont jó. Áthúzom a telefonomra, úgyis 5 colos, szóval viszonylag kényelmesen meg tudom nézni a vonatúton, és majd írok róla utána vélemyént egyesével még a mai napon. Na most töltött csak le ca. 40 perc alatt lejött nekem a 2,5 megás netemmel a torrenten. (üdvözöllek a vidéki "technológiában"). Szerkesztve: 2014. Február 16. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. 720p REPACK http://uploaded.net/file/jkx7l1lg/sttcw.0601.s4.l1d.hd1.rp-cn.part1.rar http://uploaded.net/file/p99a1bdj/sttcw.0601.s4.l1d.hd1.rp-cn.part2.rar Ez csak az első rész? Nekem a torrent nem működött, megpróbálom ezt, vagy max megnézem még egyszer 4-től.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Csak az első rész. A torrenten meg két fájl van, a frissebbet kell szedni mert a másik nem jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Az nCore -on fent van egyben a négy rész és a HD első is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Szedhető a piratebay -ről az első négy rész egyben. Így keressétek: Star Wars The Clone Wars S6 1-4 [German] Nekem két perc alatt lejött. Ez működik, köszi! Meg is néztem a részeket. Nem mondhatom, hogy erre számítottam, de jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. (szerkesztve) Na most sikerült megnéznem az első részt a telefonomon. Mindjárt írok kommentet. Ami nagyon érdekes volt az, hogy ugye tegnap mikor néztem online, akkor ott sem az első, sem az utolsó rész végén nem volt stáblista. Itt viszont, a letöltött formában volt stáblista, és nagy megkönnyebbülésre "Dave Filoni" és "George Lucas" nevét lelhetjük fel. Szerkesztve: 2014. Február 16. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Jaj öregem, hát kinek a neve lenne ott? Lolka Bolkájé és Bambié? Inkább azt írd meg ki volt a rendezője az első résznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Jaj öregem, hát kinek a neve lenne ott? Lolka Bolkájé és Bambié? Inkább azt írd meg ki volt a rendezője az első résznek. Bosco Ng Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Jaj öregem, hát kinek a neve lenne ott? Lolka Bolkájé és Bambié? Inkább azt írd meg ki volt a rendezője az első résznek. Igen is főnök, azonnal! De amúgy, annyi kavarodás volt a 6. évaddal, hogy ki tudja.. Egyébként a stáblista angolul van. A rendező hogy van angolul? A gugli fordító szrrint director. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Kicsit a továbbiakról: Látom dátum szerint vannak besorolva. Ezek biztos, hogy az egyes történetszálak is? Eszerint egy duó záró történet és előtte egy 4 részes van? egyébként valaki akár spoilerben felfrissíthetné az emlékezetemet, hogy melyik két rörténet jön Clovis után? köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. rendezők: 1: Bosco Ng, 2:Brian Kalin O'Connel, 3: Danny Keller, 4: Kyle Dunlevy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. nCore-on már elérhetők az epizódok külön-külön is, 720p és 1080p minőségben egyaránt. egyébként valaki akár spoilerben felfrissíthetné az emlékezetemet, hogy melyik két rörténet jön Clovis után? köszi Elméletileg a Jar Jar/Windu/Sifo-Dyas hármas következik, amit a Yoda trilógia követ majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. nCore-on már elérhetők az epizódok külön-külön is, 720p és 1080p minőségben egyaránt. Elméletileg a Jar Jar/Windu/Sifo-Dyas hármas következik, amit a Yoda trilógia követ majd. Köszi, tehát 3 trilógia van hátra.. Fura akkor, hogy a Super rtl egyik hétvégén 4 rész ad.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. (szerkesztve) Köszi, tehát 3 trilógia van hátra.. Fura akkor, hogy a Super rtl egyik hétvégén 4 rész ad.. A netes epizódlistából indultam ki, a szerint így lesznek elosztva a maradék részek: 6x05 - február 22. 6x06 - február 22. 6x07 - február 22. 6x08 - március 1. 6x09 - március 1. 6x10 - március 1. 6x11 - március 7. 6x12 - március 7. 6x13 - március 7. Viszont találtam egy másik verziót (ami egybevág az állításoddal), a szerint pedig így fest a felállás: 6x05 - február 22. 6x06 - február 22. 6x07 - február 22. 6x08 - március 1. 6x09 - március 1. 6x10 - március 1. 6x11 - március 1. 6x12 - március 8. 6x13 - március 8. Szerkesztve: 2014. Február 16. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Nincs nCore-om, de PirateBay-ről sikerült leszednem. Megnézem még egyszer és írok is valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Igaz, hogy várok a Netflix-re de biztos ami biztos leszedtem németül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Van már angol felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Bosco Ng rendezők: 1: Bosco Ng, 2:Brian Kalin O'Connel, 3: Danny Keller, 4: Kyle Dunlevy Köszönet! És akkor mindet Katie írta? Van már angol felirat? Még német sincs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. nCore-on már elérhetők az epizódok külön-külön is, 720p és 1080p minőségben egyaránt. Mondtam én hogya legjobb torrentoldalra kell várni. Innen le is jön 5 perc alatt. Van már angol felirat? Magyar kell ,nem angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Köszönet! És akkor mindet Katie írta? Igen, mindet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Beírtam. Ha van kedved a többi három részhez is csinálhatnál guide képeket (sőt az elsőhöz is lehetne HD -s). Most már van képanyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Beírtam. Ha van kedved a többi három részhez is csinálhatnál guide képeket (sőt az elsőhöz is lehetne HD -s). Most már van képanyag. Jó. Csak még nem szedtem le az 1080p-t..leszedem és meglesz. De várok tőled 4db időpontot, a négy alkalmazandó képkockára. Vagy rámbízod őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 16. Teljesen rád bízom! Csak az elsőnél legyen az amit már beraktunk. Egyébként jó a 720 -as is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.