Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez a háborút hivatott jelképezni. Amúgy is full akció van, a köpennyel csak a baj lenne. :rock: Ha megfigyeled, az EPIII vagy EPII akció jeleneteiben sincs a Jediken köpeny.

Ha e jól emlékszem, amikor Anakin és Obi-van feljutott Grievous hajójára viselték a köpenyt. Meg amikor Anakin akciózott Vaderként a Mustafaron ott volt rajta a köpeny.

Hozzászólás ideje:
Ha e jól emlékszem, amikor Anakin és Obi-van feljutott Grievous hajójára viselték a köpenyt. Meg amikor Anakin akciózott Vaderként a Mustafaron ott volt rajta a köpeny.

Viszont nincs rajtuk a köpeny az ep1 végi párbajban, a geonosisi csatában, az Utapaun, de még akkor is leveszik az ep3-ban, mikor Dookuval kerülnek szembe, sőt, a végső párbajban is leveszik. Szóval, az esetek nagytöbbségében megszabadulnak a köpenytől, ha előre láthatóan csatára kerül sor. Itt a sorozatban csak azokra kerül sor, de pl. a mozifilmben Obi-Wan, mikor a Tatooine-ra ment, viselte a köpenyt. Na meg, amúgy sem előírás nekik a köpeny viselete.

Hozzászólás ideje:
Viszont nincs rajtuk a köpeny az ep1 végi párbajban, a geonosisi csatában, az Utapaun, de még akkor is leveszik az ep3-ban, mikor Dookuval kerülnek szembe, sőt, a végső párbajban is leveszik. Szóval, az esetek nagytöbbségében megszabadulnak a köpenytől, ha előre láthatóan csatára kerül sor. Itt a sorozatban csak azokra kerül sor, de pl. a mozifilmben Obi-Wan, mikor a Tatooine-ra ment, viselte a köpenyt. Na meg, amúgy sem előírás nekik a köpeny viselete.

Ez mind igaz.

Nekem valahogy mégis jobban tetszene, ha nem viselnék a klónpáncél darabokat.

Hozzászólás ideje:
Tavaszi linkcsokor (for Pildi)

Hozzászólás ideje:

Nos, megnéztem a magyar szinkronos Rookiest.

A klónok változó hangja továbbra sem zavaró, elvégre a Republic Commandóban is más volt mindegyiknek. Viszont pár dolog érthetetlen számomra. Például miért van az, hogy Rex és Cody hangja néha felcserélődik? És hogy a rákba lehet az óriás angolnát sárkánykígyónak fordítani? És jól vettem észre, hogy Rexnek az eredeti klónhangja van, csak pár fokkal mélyebb? Mert ha mondjuk volt valami baja, akkor érthető ez a sokféle klónhang. Phobos... Várom a linket. :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként a Wookieepedián szinte naponta változnak a leendő szereplők a Hostage Crisisben...

Spoiler:

Egyik nap azt írták, hogy benne lesz Thire, Rys, Jek és Stone (The Gungan General). Továbbá írták még a mozifilmben debütált Fox parancsnokot, és Bail Organát.

Most viszont változott a helyzet, a fenti klónszereplőket kitörölték, helyettük megjelent a listában Anakin Skywalker, Palpatine, és Riyo Chuchi szenátornő. Bail Organa továbbra is a listában maradt, kíváncsian várom a feltűnését.

Hozzászólás ideje:

Azt a rohadt élet... Ez k*rva nagy!

Ez az előzetes tökéletesen visszaadja azt, amit Filoni mondott. Ezt kisebbeknek tényleg nem kéne nézniük. Az egyik legkegyetlenebb epizód lesz, az egyszer biztos.

Spoiler:

Lehetséges, hogy időrendben Dooku elfogása előtt járunk majd? Mert mintha az előzetesben ott lett volna Kharrus szenátor is. Talán most jön az a rész, amit egyszer elmesélt, hogy "A legutolsó ilyen küldetésemen három hetet töltöttem egy tömlöcben."

Hozzászólás ideje:
Na ez a Cad Bane se lesz kispályás! Egyébként érdekes a megjegyzésed KisKósa. :)

Bár lehet, hogy csak egy egyszerű gran, aki ugyanúgy lett lemodellezve, és semmi köze a szenátorhoz. Hát, én folyton panaszkodtam, hogy miért nem szerepeltetik Durge-t, és végre beláttam, hogy felesleges, ha itt van Cad Bane. Ugyan sokat nem láthattunk ebből a trailerből, annyi bizonyos, hogy Bane az atyaúristent is kinyírja majd.

Spoiler:

Szerintem itt még csak a saját szakállára dolgozik, aztán gondolom a túszdráma során Palpatine felfigyel rá, és így csatlakozik majd a CIS-hez.

Hozzászólás ideje:

Biztosan végeznek majd vele a sorozat végén. Egyébként az előzetes hihetetlenül hangulatos! Nagyon várom már ezt a részt, az egyetlen negatív dolog körülötte, hogy ez lesz az utolsó :)

Hozzászólás ideje:

:) Na gyerekek ez ki.......ott nagy rész lesz, hát a mostaniak egyenként lepipálják a pl: bocs akinek ez a kedvence; a downfall, duel droids részeket. Csak így tovább tervezők! Marha jó ez az oldal Odie! :)

Láttátok a cirisis előzetes végén mit csináltak Padmé-ék?

Ryloth 4ever!!!!!!!!!!! :)

Hozzászólás ideje:
Remélem azért Bane-t nem teszik szinte legyőzhetetlen gonosszá. Nem illene a nagy egészbe. :)

Én viszont igen. Kicsit unom már azt, hogy mindig a Köztársaság győz. Lehetne már olyan ellenfél is akit nem győznek le ilyen könnyen, mint Grievoust. Remélem ez a Bane már odatesz a gonoszkodásban és tud 1-2 cselt amivel bosszúságot okozhat a Jediknek.

Hozzászólás ideje:
Én viszont igen. Kicsit unom már azt, hogy mindig a Köztársaság győz. Lehetne már olyan ellenfél is akit nem győznek le ilyen könnyen, mint Grievoust. Remélem ez a Bane már odatesz a gonoszkodásban és tud 1-2 cselt amivel bosszúságot okozhat a Jediknek.

Eddig sem mindig a Köztársaság győzött. Bane-t meg az egész Star Wars -t tekintve vizsgáltam.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.