Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. (szerkesztve) Na még ez is... Ráadásul nem csak regionális lesz hanem globális! Szerkesztve: 2015. Április 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez legalább normális időpontban van, nem a szorgalmi kellős közepén. Így erősen elgondolkodtató Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Erre egyértelműen menni kell. Ezt most nem fogom elcseszni mint 2007-ben. Még van idő pénzt rakni el rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. 100k alsó hangon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. 100k alsó hangon. Mindennel együtt? Akkor én lehet bevállalnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez csekkolva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez csekkolva Már épp kérdezni akartam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Mindennel együtt? Akkor én lehet bevállalnám. Számolj utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hínye, ezt én sem hagyom ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. (szerkesztve) Gyors áttekintés a várható költségekről: belépő 30 000 Ft repjegy kb. 45 000 Ft (egy évre előre nehéz becsülni, idén júliusi árakat néztem) transzfer a reptér és a belváros között, oda-vissza kb. 12000 Ft szállás: kétágyas szoba a helyszín közelében (rengeteg ilyen szállás van) kb. 40 000-50 000 Ft/éj, tehát 20-25 000 /fő/éj (ha messzebb szállsz meg, a közlekedésre fizetsz többet, és többet kell utazni - próbáltuk, nem biztos, hogy érdemes, ha a Celebration a cél) Ha 4 éjszakával számolsz, tehát egy plusz londoni városnézős napot tervezel, akkor ez eddig kb. 167-187 000 Ft. Meg lehet oldani 3 éjszakával, akkor az utolsó nap délutánján haza kell jönni, és nincs városnézés. Meg persze ki lehet fogni akciós szállásokat is, ha mázlija van az embernek, vagy lehet ismerősnél aludni, ha van. Ha három éjszakát számolunk, akkor 147-162 000 Ft. Erre jön rá a tömegközlekedés, amit két napra egy-egy útra kell számolni, ha csak a Celebration a cél, és a szállás a helyszín mellett van. Ha messzebb, vagy városnézés is be van tervezve, drágább. Ha egy-egy útra kell csak jegy (belvárostól a szállodáig és vissza), az összesen kb. 3-4000 Ft. A 3 zónára érvényes napijegy (az ExCeL a 3. zónában van) 7.50-be kerül (kb. 3000 Ft). Ez eddig 3 nap esetén, kerekítve, durván 150-165 000 Ft/fő, 5 napra 175-200 000 Ft/fő. Plusz kaja, költőpénz a fesztiválra, a pubokra, látnivalókra. Szerkesztve: 2015. Április 21. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hát, nem olyan, mint átugrani Pestre. De van egy év arra, hogy az ember előteremtse rá a pénzt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hát nem, pedig csábító lenne ismét veletek elmenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Hát, nem olyan, mint átugrani Pestre. De van egy év arra, hogy az ember előteremtse rá a pénzt. Én is így gondolom. Egyszer sw-rajongóként egy ilyet látnom kell. Persze drága, de biztos nagy élmény. Teljesen ráállok. Szerintem ami eléggé megdrágítja az a repjegy. Pont a nyári főszezonban van a Celebration ami megdrágítja repjegyet. Ha mondjuk februárban lenne biztos olcsóbb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. (szerkesztve) Szerintem inkább a szállás. A repjegyet hónapokkal előbb meg lehet venni, akkor nem annyira drága, ráadásul ha nem csúcsnapon repülsz, akkor olcsóbban ki lehet jönni, de a szállás nagyon kötött, és minden egyes plusz nap plusz költség. Szerkesztve: 2015. Április 21. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Szerintem inkább a szállás. A repjegyet hónapokkal előbb meg lehet venni, akkor nem annyira drága, ráadásul ha nem csúcsnapon repülsz, akkor olcsóbban ki lehet jönni, de a szállás nagyon kötött, és minden egyes plusz nap plusz költség. Nincs valami istálló a közelben ahol el lehet aludni? Hátha azt kiadják olcsóbban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. (szerkesztve) Köszi Zoli a sokkal pontosabb leírást! Nincs valami istálló a közelben ahol el lehet aludni? Hátha azt kiadják olcsóbban. Szerkesztve: 2015. Április 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. (szerkesztve) Frenkie: Amikor legutóbb arra jártunk, még nem volt De elég sok ott a tér, majd felállítunk sátrat Szerkesztve: 2015. Április 21. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Nagyon csábító ez a lehetőség, a rendezvényen kívül maga London is, ami elképesztően klassz város szerintem. Talán a költségeket a Simon Zoli által kalkuláltnál kevesebből is ki lehet hozni, de akkor többet kell utazni (a belvárosban vannak sokkal olcsóbb szállások jó helyen, metróközelben, míg az Excel eléggé kint van), ez tény, valamint nem sok jut a Celebration-ön túl más élvezetekre. De ki lehet hozni kevesebből is, ha nincs rá 150-200 ezres keret. a 3 ill. 5 napra, de mégis nagyon szeretne valaki kimenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Ha idén nyáron lenne, akkor biztosan mennék, mert a keret megvan rá, időm is lenne és valószínűleg, kis túlzással életre szóló élmény lenne ez egy rajongó számára. Viszont a jövő nyár annyira távoli időpont, hogy nem nagyon tudok így előre tervezni, hogy akkor hol leszek, milyen kötelezettségeim lesznek stb. Nem tudom a jegyek mikor fogynak el, gondolom hamar kell elhatározásra jutni, bár a költségeket tekintve pont nem az 70 font, ami sok lenne, úgyhogy lehet ennyit megérné beáldozni rá most, aztán a többi meg majd eldől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. A szállás költség lefaragásához egy jó tipp: https://www.airbnb.hu Nem istállók vannak itt, de akár kimondottan olcsón is lehet találni szállást, hiszen itt nem hotelek között válogat az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Nem tudom a jegyek mikor fogynak el, gondolom hamar kell elhatározásra jutni, bár a költségeket tekintve pont nem az 70 font, ami sok lenne, úgyhogy lehet ennyit megérné beáldozni rá most, aztán a többi meg majd eldől. Visszakerestem a mailjeim között (éljen a gmail!), hogy annak idején mit mikor foglaltunk/vettünk. A repjegyet nem találtam, de nekem április rémlik (vagyis bő 3 hónappal a rendezvény előtt), a szállást május 9-én intéztük, a Celebration belépőket pedig júniusban, egy hónappal előtte. Jegyeket a helyszínen is lehetett kapni. Amiről érdemes időben gondoskodni, az a repjegy és a szállás. Nem is tudom, valószínűleg jövő januárig nem igazán érdemes mocorogni... Na persze az időzítés adja majd az árfolyamokat is Az is rémlik, mintha látnám, hogy az Excel Hallnak nem a nagyobbik részén volt a rendezvény. Ez azért lényeges, mert szombat és vasárnap du. már nagyon zsúfolt volt a terület, jövőre pedig nem szimplán európai lesz. A szállás költség lefaragásához egy jó tipp: https://www.airbnb.hu Nem istállók vannak itt, de akár kimondottan olcsón is lehet találni szállást, hiszen itt nem hotelek között válogat az ember. Nem rossz ötlet, elsőre ránézésre szimpatikusnak tűnik (bármilyen alkalomra), elmentettem a könyvjelzők közé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Karrde, köszi az infókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Eddig azt hittem, idén egy mozipremiert várok a legjobban. De nem. Ezt a bejelentést vártam, olyan rég óta hogy akkor Ep7 még a fürdőszobában sem volt. A repjegyet érdemes figyelni (EasyJet megint?) mert a fapadosok akkor olcsóak amikor még távoli az időpont. Emlékszem, anno ezen vesztettem hozzátok képest vagy húszezer Ft-ot (De neeem, nem vesztettem, valójában nyertem mindenki mással szemben, aki nem jött.) Booking.com-on is érdemes szállást nézni, ha csoportos egycsillagosat nézünk, akkor több marad relikviára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Emlékszem, anno ezen vesztettem hozzátok képest vagy húszezer Ft-ot (De neeem, nem vesztettem, valójában nyertem mindenki mással szemben, aki nem jött.) Igen, kb. annyit. De a felfogásod nagyon jó ezzel kapcsolatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Figyelem mindenki! Tudom, hogy még messze van, de szeretném jelezni, hogy a Wizzair-nél csak ma minden 2. repülőjegy ingyen van. Tehát aki eldöntötte, hogy menni akar többedmagával Londonba, az mindenképpen vegye meg a repülőjegyet még ma, és akkor meg tudjátok spórolni az egyik repülőjegy árát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 19. Donát, én próbaképpen megnéztem, és a rendszer még nem teszi elérhetővé a jövő júliusi foglalást. Túl sokára lesz még. Próbálgattam, márciusra már lehet foglalni, de még áprilisra sem. Egyébként van egy olyan érzésem, hogy pont a Celebration idejére nem lesz extra akció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. A mai akciótól függetlenül: még nem döntöttük el, mikor megyünk s jövünk. Szerintem a "múltkori" szerda délután odarepülés kicsit késői volt, bár ugye nyilván kevesebb (???) lesz a megnéznivaló. A hétfő délelőtt vissza viszont jó volt, kapkodni nem kellett, de nem is maradt olyan program amit mindenképp hétfőn szerettünk volna. Addigra már mindenki fáradt volt s tele élményekkel. 18-án jövünk vissza, szerintem. De mikor utazunk? Ugye nem 13-án? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Figyelem mindenki! Tudom, hogy még messze van, de szeretném jelezni, hogy a Wizzair-nél csak ma minden 2. repülőjegy ingyen van. Még így is olcsóbb a Ryanair. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 20. Pláne, hogy ennyire előre nem is lehetett foglalni. Azért egy próbát megért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.