Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Az anya oldalon 10/7. Good. http://m.ign.com/articles/2018/05/15/solo-a-star-wars-story-review Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Az Empire kritikusának jobban hiszek, mint a magyar ign-nek. (Szalkai Réka neve még csak nem is ismerős...) Egyébként a sok(?) barom csak addig szidta a neten a 7-8. részt, amelyek szerintem filmes mesterművek, és a nézők és a kritikusok is imádták őket, hogy ha egyszer tényleg jönni fog majd valamikor a jövőben egy sz*r Star Wars film, azt a fikázást már senki nem fogja komolyan venni, és nem is lesznek rá már jelzőik. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Zalus alias Zabala Ferenc írta azt a Solo kritikát nem? Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Éppen most , Ody Mandrell írta: Zalus alias Zabala Ferenc írta azt a Solo kritikát nem? A kritika elején ez szerepel: Írta Szalkai Réka 2018. május 17. 5.5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Pedig esküszöm Zalus nevét láttam ott amikor reggel megnéztem. De most már valóban a csaj van ott. Végülis mindegy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Hozzászólás ideje: 2018. Május 17. Az imdb törölte a solo eddigi szavazatait. Rájöttek, hogy gáz valamire a bemutató előtt egy héttel úgy szavazni, hogy nem látták. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az imdb törölte a solo eddigi szavazatait. Rájöttek, hogy gáz valamire a bemutató előtt egy héttel úgy szavazni, hogy nem látták. Ezt a többi filmnél is igazán megtehetnék. 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Végre egy rossz minőségű kép is napvilágot látott a filmből. Ezt csak az nézze meg aki olvasta a spoileres leírást a filmről Spoiler 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Wow! Már így is több mint amennyit reméltem! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. Hozzászólás ideje: 2018. Május 18. 1 órával korábban, luke19 írta: Végre egy rossz minőségű kép is napvilágot látott a filmből. Ezt csak az nézze meg aki olvasta a spoileres leírást a filmről Spoileres tartalom megtekintése Spoiler Hm, király. Nem is látszik itt, hogy robotlábai vannak. Tisztára úgy néz ki, mint az ep1-ban. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Május 19. Hozzászólás ideje: 2018. Május 19. Az igen. Tényleg baromi jól néz ki. Kíváncsi vagyok hogy fog mutatni. Ezt a filmet még nem is láttam, de már most várom a folytatást miatta. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.